- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
aggleány #3591 üzenetére
Semmi extra egyébként, CWM-en belül az advanced menüben kell a Wipe Battery Stats -ot futtatni. Majd ezután érdemes fullra feltölteni....
Mivel neked még gyári, a gyári recovery nem tudom, hogy hogyan néz ki, de valószínűleg abban is ugyan itt található.
Illetve ezután esetleg még mehet a Battery Calibration progi, is amit sokan szoktak ajánlgatni, ennek működtetése: töltsük fel TELJESEN az akkumulátort, kattintsunk a battery calibration feliratra. Ha ez megvolt, húzzuk le a töltőről, ehhez rootolt tab kell, tehát csak root után alkalmazható....
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3578 üzenetére
Egy póbát megér és ha ez a gyári töltője, akkor ez 2A-es töltő.A töltő technikai paraméterei kis táblázat formájában rá van szitázva a töltőre önmagára.Egyébként ma kb. 09.30-kor 40 valahány %-ra volt lemerülve nálam, azóta töltőn van, bekapcsolva és használva, jelenleg 11.20-kor 82%-ot mutat töltöttségre.
-
Deeday
senior tag
válasz
aggleány #3578 üzenetére
Nem tudom,de nekem 30 % on volt az aksim reggel 9 kor feltettem töltőre és 1 óra 15 perc múlva fel volt töltve teljesen.Overcome Kratos van fent Battery Stat wipe ot csináltam én is szoftverváltás után. Viszont érdekesség képpen mondanám hogy Kint dolgozok Németországban és előfordult velem is olyan hogy feltettem a töltőre egy kisvárosban voltam és 3 óra alatt töltötte fel 30 % ról az aksimat vissza mentünk a nagyvárosba ahol lakunk és ott 1 óra 20 perc elég volt neki 100% ra töltéshez. Nemtudom mitől lehetett. Esetleg próbáld meg Aggleány feltölteni teljesen jó 10 órán kereztül kikapcsolt állapotban utána húzd le a töltőről kapcsold be lépj be recoverybe és egy battery wipe ot nyomj neki, szerintem is megoldja a problémát....
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3568 üzenetére
Sajnos a mai elektrotechnikában még mindig az elemek-akksik a leggyengébb láncszem.Mióta feltalálta Volta úr alapjaiban alig fejlődtek.Ha hosszan egyfolytában használom a Tabot, akkor általában töltőn lóg.Egyébként meg ilyen intenzív használat mellett kb.4 óra alatt merül le nálam fullról olyan 50%-ra és akkor megy fel a töltőre és kb. ugyanennyi idő kell neki a teljes töltöttséghez.
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3557 üzenetére
Talán nem normális, de ennek ellenére próbáld meg fullra tölteni, de ha ezek után is anomáliát tapasztalsz ezen a téren, akkor meríts le amíg magától ki nem kapcsol, ezek után kikapcsolt állapotban tölts fel fullra, majd a töltőt fenn hagyva bootoljál be, majd valamilyen segédprogival wipe-old a battery log-ot és bootoljál újra most már a töltő nélkül!Lehet, hogy ez a művelet is igényli, hogy rootolva legyen a kütyüd, előbb-utóbb belátod majd, hogy ezt a műveletet nem úszhatod meg.
-
Locsi
senior tag
-
Deeday
senior tag
válasz
aggleány #3511 üzenetére
Én úgy oldottam meg ezt a Pulse nevű szutykot hogy beleléptem és kitöröltem mind az 5-6 híroldalt belőle és többet nem jött elő és nem szívta az aksit mert nem volt mit frissítenie.
Roothoz ilyesmit keress : CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar
Esetleg a könyvjelzőmentésre valaki valamit ???
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3511 üzenetére
Én úgy láttam, hogy a Te romod az a Gingerbread és ehhez nem jó a Z4Root és a hozzá hasonlók.Külön van hozzá root file amit a Clockwork Mod-dal kell felrakni a recovery modból.Itt egy nagyon jó blog mycso mester tollából a Tabhoz magyarúl, ahol nagyon sok okosságot megtalálsz: http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_tab/hsz_1-50.html
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3505 üzenetére
Ehhez le kell fagyasztani a Pulse-ét valamilyen segédprogrammal, pl. az általam már említett Titanium BackUp-al (de ugye ehhez már root, rendszergazdai jogok kellenek), vagy rendszerprogram uninstallal véglegesen is el lehet távolítani.Egyébként folyamatos, intenzív használat mellett 5-6 óra után már én is töltőre rakom.
-
sbalu1
senior tag
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3476 üzenetére
Én telefonálásra soha nem is használtam.Előszőr a P1010-est, a GSM nélkülit akartam megvenni, mert tudtam, hogy erre a célra nem is fogom használni, csak miután kiderült, hogy nem csak ebben különbözik a nagyobbik testvérétől, akkor döntöttem e mellett.A billentyűzet kapcsán, én a Perfect Keyboard-ot használom, nekem nagyon bevált és kiválóan skinezhető is.
-
danih
veterán
válasz
aggleány #3463 üzenetére
Pontosan így van, én nem is telefonáltam eddig vele soha, pedig már jópár hónapja megvan.
Minden másra meg jobb, mint egy telefon, és még nem kötöttünk túl nagy kompromisszumot a hordozhatóságért (ezt pl. én már nem tudnám elmondani egy 10-es tabról).
Én sokat dolgozom vele útközben, nekem kiváltotta a notit, mert amire kell úton, arra tökéletes!Billentyűzet: jó kérdés, én még nem láttam ilyet.
-
sbalu1
senior tag
válasz
aggleány #3421 üzenetére
Gratulálok!Hogy kinek mi a célszerű, azt ebben az esetben mindenkinek magának kell eldöntenie, illetve idővel úgyis kialakul.Böngészd szerintem a Marketet, vagy a neten elérhető rengeteg androidos tartalmat és biztosan kialakul, hogy mire van szükséged!Ha konkrét feladatokra keresel programokat, akkor természetesen csak kérdezz!
-
-
mycso
veterán
válasz
aggleány #3399 üzenetére
Ha garis és 3hónapos, akkor arra figyelj, hogy érvényes legyen a gari papír és a rajta lévő imei megegyezzen a tabban és a tab hátulján lévővel.
Esetleg a tárcsázóba pötyögd be: *#7465625# hogy lásd volt-e babrálva simlock ügyileg, a kijelző amit már írtak (mondjuk teljes fekete majd fehér háttérrel), esetleg rakd bele a saját simed, hogy egyáltalán működik-e. Én nagyjából ezeket nézném.
-
-
Drachoo
senior tag
válasz
aggleány #3383 üzenetére
Szia!
Hivatalos Honeycomb sajna nem lesz hozzá, de én úgy érzem, hogy a 2.3.3 mézes sütivel is teljesen korrekt a rendszer. Én nagyon megkedveltem ezt a "ping pong ütőt".
Ha tudsz venni használtan jó állapotút akkor szerintem belevághatsz. Teljesen jó rajta netezni, könyvet olvasni, filmet nézni.
-
mycso
veterán
válasz
aggleány #3383 üzenetére
Ja, a honeycomb igazából nem is feltétlenül kell erre. 2.3.3 az van hozzá, talán ezen a vonalon még lesz frissítés illetve van 1-2 nagyon jó, gyors, takarékos custom rom is, tehát van egy pár nagyon jól használható alternatíva romok terén.
Használtan, egész jó áron adogatják, próbálj olyat ketesni, amire még legalább egy év gari van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged