- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
NeoExDeath #3122 üzenetére
Amit linleltem az tuti hogy jó én is azt használom.
-
ArchElf
addikt
válasz
NeoExDeath #3122 üzenetére
Ha nincs egy piros izé a töltés jelen/mellette, akkor tölti rendesen...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
NeoExDeath #3116 üzenetére
Szerintem nincs semmi a lábkiosztássalb (nem is nagyon lehet). Elképzelhető, hogy van valami ellenállás valamelyik adatvonalon (bár azt nem hinném - asszem van ellenállásos kábel/csati download mode-hoz). Esetleg valami kondi lehet, ami azt akadályozza meg, hogy a Tab túl nagyot rántson a tápon és emiatt valamilyen light töltési üzemmódba kapcsoljon.
Spekuláció:
Szerintem a Tab töltőjében van egy áramkör ami bedugáskor megvizsgálja, hogy a forrás képes-e leadni 5V/2A-t stabilan (néhány másodpercig), és ha igen, akkor a belső töltő áramkört teljes üzemmódba állítja - ha ezt nem sikerül, akkor "kompatibilitási" üzemmódba kapcsolja töltőt és csak 500 mA-es forrást feltételezve vesz áramot a forrásból.AE
-
danih
veterán
válasz
NeoExDeath #3106 üzenetére
Ha van 2A-s töltőd, az fél győzelem. Ha rádugod, mégsem fog töltődni a Tab. Ennek oka, hogy az eredeti samsung töltőnek más az usb lábkiosztása, mint a standard usb töltőknek.
Ezért kell egy adapted az autós töltő és a usb töltőkábel közé.
Ilyen. -
206 cc
senior tag
válasz
NeoExDeath #3106 üzenetére
Szia!
Bocs,hogy csak így beleszólok...de én is autóban élem az fél életem és hosszú távon sokkal jobban megéri venni egy 12v->240v invertert ami kb 400w-ot tud leadni.Ezek szinte mindent ki tudnak szolgálni...noti...pda...tab...mivel szabvány 240v-os dugalj van rajta ebbe simán bedugható bármilyen hálózati-fali töltö adapter.
Az inverterből valami jobbat kell venni természetesen,hogy a sinus jel az "szép ívelt legyen"..ne valami 144x175 felbontású fotó!!!
Ez ugye egyszeri költség,de mindenre jó!!!pl.[link]
Kellemes napot!
Üdv!
Zsolt -
ArchElf
addikt
válasz
NeoExDeath #3103 üzenetére
5V/2A-es töltő kell neki (ami nem csak névleg, de valójában is ki tudja szurkolni magából a 2A-t feszültségesés nélkül).
Sokan próbálkoztak már itt a fórumon - a puding próbája az evésAE
-
danih
veterán
válasz
NeoExDeath #3103 üzenetére
Először is 2000mA autós USB töltőre van szükség, a la apple cuccok. Ha ilyen a töltőd (és nem 500mA ami semmi, gyakorlatilag gyorsabban merül mint töltöd) akkor még be kell szerezni 2-3 eur-ért egy USB konvertert, ugyanis a Samsung arra is kínosan ügyelt, hogy ne szabvány szerint legyen a töltés lábkiosztása a kábelben.
Ha ez ok, mehet a töltés -
gaborh
aktív tag
válasz
NeoExDeath #3084 üzenetére
synic aura
-
Deeday
senior tag
válasz
NeoExDeath #3019 üzenetére
Odint használtál már ? mennyire vagy jártas Androidba ??? www.samfirmware.com ott van a legfrisebb rom Europai 2.3.3 azt érdemes feltenni Odinnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest