- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1121 üzenetére
USB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek.
Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03. -
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1111 üzenetére
MM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van.
Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t!
ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled...
-
aramis00
tag
Bocs, másik téma, ezért írom új kommentbe:
Tapasztalt olyat valaki, hogy a képernyő alja (álló helyzetben) sárgásan "bevilágít"?
Úgy értem pl. egy kék vagy fehér képernyőn (itt látszik legjobban) a billentyűk feletti kijelzőrész teljes szélességben 1-2 mm magasságban sárgás színű, a fehér ill. a kék helyett!
Pixelteszt miatt a színeket végigteszteltem, akkor is jól látszott. -
aramis00
tag
Srácok. Gugli a barátom, de nem találtam megoldást erre:
Van a ibearsoft money nevezetű FREE programja, amelyet a market nem kompatibilisnek mond (ill. PC-ről is ugyanez a helyzet), ezért nem tudom telepíteni. Mivel apk fájlhoz sem jutottam sehonnan, így nem tudom felrakni.
Van bármilyen lehetőség arra, hogy mégis felkerüljön erre a kütyüre a program?Ötletem volna, de erre sem találtam megoldást: pl a telefonról leölteni PC-re az apk-t és utána áttenni?
Kifejezetten ezt a programot kell(ene) használnom, ezért kellene erre megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest