- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1121 üzenetére
USB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek.
Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03. -
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1111 üzenetére
MM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van.
Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t!
ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled...
-
aramis00
tag
Bocs, másik téma, ezért írom új kommentbe:
Tapasztalt olyat valaki, hogy a képernyő alja (álló helyzetben) sárgásan "bevilágít"?
Úgy értem pl. egy kék vagy fehér képernyőn (itt látszik legjobban) a billentyűk feletti kijelzőrész teljes szélességben 1-2 mm magasságban sárgás színű, a fehér ill. a kék helyett!
Pixelteszt miatt a színeket végigteszteltem, akkor is jól látszott. -
aramis00
tag
Srácok. Gugli a barátom, de nem találtam megoldást erre:
Van a ibearsoft money nevezetű FREE programja, amelyet a market nem kompatibilisnek mond (ill. PC-ről is ugyanez a helyzet), ezért nem tudom telepíteni. Mivel apk fájlhoz sem jutottam sehonnan, így nem tudom felrakni.
Van bármilyen lehetőség arra, hogy mégis felkerüljön erre a kütyüre a program?Ötletem volna, de erre sem találtam megoldást: pl a telefonról leölteni PC-re az apk-t és utána áttenni?
Kifejezetten ezt a programot kell(ene) használnom, ezért kellene erre megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest