Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1122 üzenetére
Köszi a helpet! Igazából azért kérdezem mert pl 7"-es tableketnél rá lehet dugni pendrive-ot is és arról lehet filmeket nézni és akkor nem kéne még egy microsd-t vennem a kütyúbe, de közben nézegettem 7"-osokat is amik kicsinek tűnnek nekem bármire is tablet téren 7gyhogy ez az 5"-os kütyü kiesett a mezőnyből valami 10"-ost keresek. Azért thx a helpet!
-
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1120 üzenetére
Köszi a választ akkor MM-ben megnézem az közelebb van. Amúgy nem gyakran néznék filmeket csak nyáron utazásoknál repülőn meg kocsiban ha épp nem kell vezetni
Amúgy telefonban nekem is 3,7" a megfelelő viszont ilyen dolgokra h pl filmezés már nem elég. Amúgy ehhez is lehet egy USB-s átalakítóval pendrive-ot kötni mint "normál" tableteknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest