Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oceanus

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Van egy fehér S3-as, feleségemé. Nem használtuk egy pár hétig, majd most amikor elővettük a fiókból és feltöltöttem azt vettem észre hogy nem töltött mindig csak néha kisebb macera árán. Kivettem az akksit, de bedugva hagytam a töltőt, majd betettem és ezeket tetszőlegesen kombinálva de egy idő után megindult. Most el akartam adni és emiatt bevizsgálták egy boltban. Ott azt mondták, hogy folyamatosan újra indul valószínűleg szoftverhibás, így csak bagót akartak érte adni. Emiatt visszakértem és szeretném visszahozni az életbe szegényt.

    Ami tünetet produkál, az az hogy folyamatosan bejön a kezdő Samsung képernyő majd elsötétül és újra kezdi a loopot, amíg az akksit nem veszem ki. Tölteni nem tölt semmit annyit csinál csak, hogy az üres akksijelet mutatja a körrel a közepén mintha elkezdené a töltést és újraindul az is. Próbálkoztam hard resettel (fel+home+power) egyszer sikerült felvillantani a droidot de el is tűnt és indult a loop megint. Recovery mód képernyő bejött de a fel gombra már nem reagált mert újraindult.

    A telefon soha nem volt se rootolva se semmi, teljesen alap Samsung szoftver van rajta. Mielőtt elvittük csináltunk rajta egy factory resetet a gombokkal de ennyi.

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget, ha valaki inkább privátban tenné meg kérem ne habozzon. :R

    Ember tervez, Isten perverz!

Új hozzászólás Aktív témák