- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #77409 üzenetére
Egyébként Én is hasonlóan flashelek:
-Factory reset
-Wipe cache és dalvik
-format/system
-Flash rom és gapps
De kihagyom az sd és a belső tárhely törlést, rom telepités utáni factory resetet és a többit....
A belső tárhelyen ilyenkor, úgy is általában csak a saját dolgaim maradnak, és az új rendszer létrehozza a saját sz@rságait...Remélem, hogy jól gondolom
-
kelzsoca
félisten
válasz
SteveJobs #77402 üzenetére
1.belső memòria törlès teljes.lásd 4-es pont2.sd kártyáròl törlès .minek?3.Recowery be lèpès : itt a szokásos de èn mèg ezt is megcsinálom.mount/storage ezen belül file system törlès ès system data törlèsminek? lásd 4-es pont
4.Az a bizonyos megawipe.
5.rom telepìtès6.csak szárazon engedem a romot se wifi se goole fiòk.felesleges.7.gyàri beállìtàsok vissza állìtása.végképp nincs rá szükség.8.Most már engedem a wifit meg a googlet.9.Aztán ha van ART akkor mehet Cwm ből megint.??Végülis van olyan pont aminek van értelme.
Továbbá ezen formázgatások nem sokat érnek, ha valaki arra megy hogy tényleg szűz legyen a NAND, és az esetleges hibás szektorok biztosan ne okozzanak gondot, akkor újra kell(ene) partícionálni. -
GtCaT
tag
válasz
SteveJobs #77258 üzenetére
Egyre jobban bírom ezt a VK 20.1 -et.
Kipróbáltam az új NA5 -ös svájcit is közben. Lagol, mint állat (pl. felélesztésnél, tárcsázónál) - ugyanaz mint a többi.
(Wipe -oltam, reseteltem, kitakarítottam, fagyasztottam, bokrot ugrottam, árkot ástam.)
Lecsóba megy. Csak mazochistáknak és samsung fan -oknak való.
vk -ra vagy Revo v32 -re megváltás visszamenni -
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #77230 üzenetére
Semmikor. Én nem javítok pénzért senkinek, csak magamnak csinálom meg, meg haveroknak-ismerősöknek ingyen, ha éppen van kedvem és ráérek. De itt van a fórumban aki csinálja jó áron, adja az üveget is,keresd meg, feljebb megtalálod. Ő is a Loca uv-s ragasztóval csinálja, tehát minőségi lesz. Egyébként a fehér dupla szopi, mert nem fóliás a gorilla alja, mint a többi színnek és egyenként kell levadászni a cserepeket.
amuba: Azért inkább ne ejtsd le, de végszükség esetben csak szólj.
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #77114 üzenetére
Véletlenül sem úgy készült pedig, hanem inkább segítő szándékkal, mert tényleg csúnyán el lehet baszni. Éppen azt írtam, hogy nem nagy kaland, csak óvatosan kell.
Ja, kis olvasmány az előbbiekhez, ha ez a téma az érdeklődési köröd.
GtCaT: Akkor lesz gond, de ha csinálsz efs mentést, akkor vissza tudod állítani, vagy ha újra 4.3-at raksz, az is visszarakja általában. Azért jobb a mentés.
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #77109 üzenetére
Pontatlan, szép gyermekem, idézni pedig csak tudod: "pontosan, szépen", mert az eredeti szöveg: Mos-Oi Románia, ha nem tévedek, ami az 1983. február 19-ei koncerten került először rögzítésre, és abban a korban felettébb revelatív volt. Gondolom, te már az újabb kiadású remake.-ből szívtad, de akkor is idézd pontosan, ha már teszed, mely szerint az általad idézett sor: "Ugatnak de nem harapnak, rabszolgái a magyarnak" , továbbá a refrén, amely "Gyűlölnek és szeretnek", éljenek a skinheadek.
Gizmo's helpdesk tudatlanoknak.
-
gery14
senior tag
-
Syl
nagyúr
válasz
SteveJobs #77075 üzenetére
Eddig nálam csak a magyar témobilos 4.3 és a neat 6.3 játszotta el ezt a spontán reboot-ot (meg gyakran az ipad
).
Jobban bosszant, hogy gyakran indítom/fogadom a hívást és semmit nem lehet hallani. És ezt eddig a létező összes rommal tapasztaltam. Nem tudom, ez valami samsung vagy témobil sz*rság, de már nagyon unom. -
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #76997 üzenetére
Láttál te már mosómedvét?
Helyből csíkos az orra, maszkos a pofája és köze nincs ehhez a farkashoz, bár ez eléggé elcseszett egy farkas avatar, meg kell hagyni.
-
[P]laci
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #76826 üzenetére
boeffla-kernel-CM-2.1-cm10.2.CWM
Készül hozzá meglei -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #76822 üzenetére
Slim Bean 4.3.1
Nekem nagyon tettszik. Saját slim GAPPS-al, igencsak karcsú a rom.
Gyors, stabil szerintem, de ette az akksit egy kicsit és észrevettem, hogy nem kapcsolta le a nem aktiv magokat.
Boeffla kernellel már szépen kikapcsolja, és ha nem piszkálom 1 mag 200mhz-en ketyeg...Figyelte már valaki, hogy a Spirit FM miért megy 400mhz-en?
Próbáltam 4-5 romot és mindegyiken annyin megy.. Előző készüléken simán elég volt neki 51Mhz is!Gizmo94
Kössz! reggel van még...
-
kelzsoca
félisten
válasz
SteveJobs #76758 üzenetére
A temaseket felejtsed el Ml9 vagy Mj9 el van felépítve.
Szépen kevered a dolgokat, a Temasek *CyanogenMod forrásból módosítja/építi fel a romjait, és nem a gyári romot mókolgatja (omega és társai) mivel a CM szoftver nem cserél modemet, így a rom előtti utolsó modem lesz használatban, ameddig nem flashelsz fel egy másikat, vagy cseréled le egy gyári, vagy gyáriból főzött romra, ami alapból magával hozza a modemet is.
*CyanogenMod forrás=a Google által kiadott AOSP (Android Open Source Project) erősen módosított verziója.
a Google által kiadott AOSP minden Android szoftver alapja, ezt alakítják át a gyártók (Samsung is) több-kevesebb sikerrel. -
Syl
nagyúr
válasz
SteveJobs #76756 üzenetére
Egy 4.1.2-es custom, csak azt sajnos még a tavasszal magára hagyta a gazdája (htc-re váltott). Azzal nemhogy napokat, heteket-hónapokat ment a telefon restart nélkül, akadás, belassulás soha nem volt.
A jelenlegi felhozatalt még mustrálom, próbálgatom. A Temasek a leg-szimpatikusabb, csak az akkut ne zabálná... -
Syl
nagyúr
válasz
SteveJobs #76677 üzenetére
Passz. Mint mondtam, a VK30 nálam alig egy-két órát volt a telefonon. Annyira sz*r volt, hogy hozzá képest még a gyári témobilos 4.3 is egy megváltás.
Neat 6.3 meg két napja, de ez se kerek. Eleinte nagyon jó volt, de 24 óra uptime után elkezdett szaggatni. Volt egy reboot, meg kitöröltem pár system app-ot, meglátjuk mit fog virítani. -
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #76621 üzenetére
Házat nem tudsz cserélni, csak kijelzővel együtt kompletten, mert a displayt nincs ember aki kiszedje a keretből Magyarországon, nincs gép hozzá, anélkül meg egyből porrátörik. Ha a display jó, akkor üveget tudsz cserélni, de a keret marad olyan amilyen, vagy komplett kijelzőt cserélhetsz keretestől, ez kb. maga a ház a belső keret nélkül. Ha működik és neked nem kell, engem érdekel, akármilyen cafat fos, mert mindenem van hozzá, vagy vehetsz tőlem cuccot, bármit jó áron.
Ha érdekes a dolog , privátot dobj majd.
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #76614 üzenetére
Most akkor a display is kikészült, meg az üveg is? Tehát nincs rajta kép? Mert ha no kép akkor ugyan van hozzá komplett hibátlan kijelzőm, gyári új, de az nem fillér.. Ebben az esetben 20k-nál ne adj többet érte.. Ha van kép, az más.. Meg kérdés, mennyire csócsálta meg az eb, mi maradt épen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #76420 üzenetére
Farkas, te szerencsétlen.
Amúgy igen, pontosan így van, ahogy értetted. Sokmindent helyre lehet vele hozni, azt is pl. amit a négyfàjlos rom nem tesz rendbe, mert ez egyenként formàzza az exfat partíciókat. Pl. elrontott romolàs utàn, fagyàsok, fc-k és bootloopok ellen is hatàsos. De ésszel kell tolni, mert ezzel olyan àllapotba hozod a belső sd-t, mint a gyàrban volt az első rom telepítése előtt. Nem lesz rajta sem rom, sem cwm vagy gyàri recovery, csak az odin fogja làtni és felismerni. Ez az igazàn tiszta telepítés amikor ezutàn megy fel a rom. Sokszor ideàlis szervizbe rohangàlàs helyett. Amit ez nem hoz helyre, azt màr csak a box fogja, vagy az alaplapcsere.
-
Yeffy
veterán
-
GtCaT
tag
válasz
SteveJobs #76420 üzenetére
XDA -s SuperWipe for S3 -ból két fajta létezik:
Superwipe_WipeSD.zip
Superwipe_KeepSD.zipÉrtelemszerű.
A KeepSD verzió való az új rom előtti takarításra. A másik pluszba leformázza a belső SD -t is!
Viszont azt is írják, hogy cwm mentésed legyen a külsőn, mert ugye ez teljes wipe és utánna nem tudsz bebootolni. A Suprwipe a végén visszadob a cwm -be és akkor tedd fel az új rendszert.
Ez ellent mond annak, mint amit előbb mondtak - márminthogy nem lesz jó a cwm-es újratelepítés. -
Gizmo94
veterán
-
-
sgtGiggsy
csendes tag
válasz
SteveJobs #75992 üzenetére
Hát a Samsung szervizben a takarításért is (ahova a házi takarítások sikertelensége után vittem) elkértek egy ötöst, és semmivel sem lett jobb utána, mint előtte volt. Az alkatrész ára egyébként tényleg lófütty, 2-3 dolláros összegért rogyásig van vele az eBay.
A legdühítőbb az egészben, hogy az S2 és az S4 esetében is külön cserélhető az a kurva panel amin a mikrofon és a microUSB van(ami miatt ugye haldoklott a töltés) csak az S3 van ennyire egyberakva. -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest