- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safari
tag
hát skacok... azér ovatosan vele...
nem volt hosszu életű a telom..kicsit offos, de leírom, hogy minél kevesebben járjanak így!
kicsit megrészegülten sétáltam haza az egyik bulibol pesten, mikor is egy feltehőteleg prostituált hölgyemény odajött hozzám, és elkezdett taperolni, hogy menyjek el vele, meg ilyenek. kb fél perc volt az egész, mire ellöktem magamtol, mondtam neki, hogy hagyjon már a fenébe. sétáltok tovább, megtettem pár métert, megtapiztam magam, erre észrevettem, hogy a telefonom rohadtul nincs meg.. elkezdtem utánna futni, de beszált egy autoba, és elment.
nagyon semmit nem tudok a nőröl, csak kb hogy vékony, kb 160 cm magas, kicsit kreolabb bőrű, és hogy a Rákóczi úton történt az eset...és a legeslegnagyobb VICC az egészben az, hogy keresztesomnak a bátyja ugyanígy járt egy blackberryvel, tesom barátja pedig az iphonjával..
mindenki -tudjátok, amikor már a levezetés megy,(gyros, ásványviz, stb)- bulibol tartott haza, és mindegyiket kb hasonlo nőszeméj tapizta körül, és tünt el velük...másnap voltam a rendőrségen, imei szám, mindent leírtam ez kb 1 honapja történt, azota semmi, szal nem hiszem, hogy meglesz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest