Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safari
tag
hát skacok... azér ovatosan vele...
nem volt hosszu életű a telom..kicsit offos, de leírom, hogy minél kevesebben járjanak így!
kicsit megrészegülten sétáltam haza az egyik bulibol pesten, mikor is egy feltehőteleg prostituált hölgyemény odajött hozzám, és elkezdett taperolni, hogy menyjek el vele, meg ilyenek. kb fél perc volt az egész, mire ellöktem magamtol, mondtam neki, hogy hagyjon már a fenébe. sétáltok tovább, megtettem pár métert, megtapiztam magam, erre észrevettem, hogy a telefonom rohadtul nincs meg.. elkezdtem utánna futni, de beszált egy autoba, és elment.
nagyon semmit nem tudok a nőröl, csak kb hogy vékony, kb 160 cm magas, kicsit kreolabb bőrű, és hogy a Rákóczi úton történt az eset...és a legeslegnagyobb VICC az egészben az, hogy keresztesomnak a bátyja ugyanígy járt egy blackberryvel, tesom barátja pedig az iphonjával..
mindenki -tudjátok, amikor már a levezetés megy,(gyros, ásványviz, stb)- bulibol tartott haza, és mindegyiket kb hasonlo nőszeméj tapizta körül, és tünt el velük...másnap voltam a rendőrségen, imei szám, mindent leírtam ez kb 1 honapja történt, azota semmi, szal nem hiszem, hogy meglesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest