Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szylan
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy "független" Samsung galaxy s3 készüléket használtan. A telefonon 4.3 futott IMEI szám rendben volt bevette a vodás sim kártyám egyből. Amikor használatba vettem néhány elég fura bug volt, frissíteni nem engedte mert "módosított" készülék, megnéztem odin mode ban és tényleg custom rom volt rajta, ezért úgy gondoltam visszateszek rá egy gyári 4.3 stock rom ot. Odinnal visszatettem a gyári rom ot, és ezután már csak segélyhívást engedélyezett a telefon. IMEI szám továbbra is megvan, nem változott meg, ha beírom a kódot akkor is kirakja a telefon, és egyezik a telefonban lévővel.
Próbálkoztam rootolással és egy Patch telepítésével amit erre a problémára írtak XDA-n de az sem segített. Megpróbáltam egy másik megoldást amit a youtube on láttam (két file-t kellett telepíteni cwm-ben) az se működött. Most ha megprobálok telefonálni azt írja ki, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, a telefon beállításaiban már mindent megpróbáltam de eddig teljesen sikertelen a probálkozás.Mostani állásában:
alapsáv verziója:I9300XXUGNA8 <- i9300buugmj3 ez volt rajta amikor megvettem
Build száma: I9300XXUGNA5
IMEI: 353976053188250
IMEISV: 01probáltam t-s, vodás kártyával egyiket sem veszi be, valószínűnek tartom, hogy valami külföldi függő a telefon csak volt rajta valami szoftveres függetlenítés, telefonszervízben aztmondták megtudják csinálni csak én pofátlanságnak tartottam 10e ft ot ezért.
Valaki tudna segíteni, hogy újra használni tudjam vodafone-os kártyámmal a készülékem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tippmix
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest