Új hozzászólás Aktív témák

• roberto211

őstag

Nem ide tartozó de már megint egy Samsung "tucattelefon" használnom kell a többiek kifejezését mert ez tényleg az. LINK

Minek kell kiadni ilyet? Azért,hogy legyen egy Dualsimes telójuk? Ott van még párdarab a palettán de ők megint kiadtak még egyet. Kb ua mint az s3 mini( ez még elfogadható telefon), de kiadtak még egyet ugyanazzal a formatervvel, ugyanazzal az UI val, és szinte ugyanazzal a hw-el. Ez már számomra sok.. Kb a Samsung termékpaletta felét egyesével dobnám ki a kukába mert vagy hulladék használhatatlan vagy ugyanaz mint a másik 100 csak máshogyan elnevezve vagy agyon kell buherálni,hogy tudjad használni. Ami használható és jó azt átlagember nem nagyon tudja megfizetni (s3,s4,s4 mini)vagy ha megtudja akkor 2 évre leköti magát egy szolgáltatónál havi x ezerért, igaz 2 év után már nem nagyon lesz felsőkategória meg hivatalosan támogatott telefon de sebaj. Ezt sok ember észrevette már ha így folytatja akkor nem tudom,hogy lesz tovább. HA s5-nél is ugyanez a formaterv lesz ,hasonló hw-el -szoftverrel szerintem sokan elfognak pártolni.

Ma voltam bent a vodába egy ismerősömmel amíg ő befizette a számlát én nézegettem a telókat. Htc one ki volt rakva na egyből oda mentem. Kezembe fogtam és valami különleges érzés fogott el ,hogy nagy de mégis nagyon jól kialakított , az anyaghasználat és az összeszerelési minőség hibátlan, a szoftver, hát a szoftver. Brutálisan gyors, szép,kidolgozott tehát szóhoz sem jutottam, megnyitottam ilyen átlag dolgokat beállítások, fb(rajta volt), kamera,stb és nem úgy,hogy gondolkozik kicsit hanem egyből szinte. Mint ha egy iphone 5 lett volna a kezembe olyan gyors volt kb. Minden egyszerűen tökéletesen volt kialakítva, pikk-pakk minden, átlátható szoftver, szép kijelző,stb. Félre ne értse senki nem az s3 ellen beszélek mert ezt is nagyon szeretem , csak a HTC one-ról mondtam el tapasztalatomat és ahogy láttam azt,hogy nem csak azzal vannak elfoglalva,hogy brutális hardver 0 szoftver hanem igen is foglalkoznak a szoftverrel de aki nézte már bárhol is tudja miről beszélek. Tehát le a kalappal HTC. Néha ad ki telefont de akkor igen-igen "megrengeti" a konkurencia fedélzetét. Gondolkozok rajta ha majd cserélek,hogy s4 legyen vagy One.

Új hozzászólás Aktív témák