- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
Sziasztok !
Igaz eltelt egy kis idő
de valaki használ még ilyen telefont ?
-
Használ itt valaki rajtam kívül S II Plus-t?
-
Low Noise
senior tag
Az engem elèggè ledöbbent, hogy egy 67 ezer forintos telefonon akadozik a rendszer, pedig nèzegettem, hogy olcsóbb mint az S2, de, hogy ilyen csiga az gáz.
Ha a csiptetès ,lapozás nem akadozna mèg elis gondolkodnèk rajta, èpp 4.3 colos telefont keresnèk ami használható.
-
rondabogancs
csendes tag
hello mindenki
nagy dilemmaban vagyok mivelhogy telefont szeretnek venni es most eppen az Lg optimus L9 es samsung galaxy s2 plus kozott vacillalok, annyi rosszat es jot hallottam roluk hogy nemtudok donteni az igazsag az hogy azert jatszani is szeretnek rajtuk mondjuk egy NOVA3 vagy hasonlok, mind a ket telefonnak megvan a hatranya es elonye de nemigen kaptam valaszt meg hogy meiket is erne meg valasztani.
nagyon megkoszonnem a segitsegeteket hogy ti meiket ajanlanatok -
LLRobi
csendes tag
Nagyon dühös vagyok a samsungra-hogy abbahagyta a régi s2 gyártását és már csak ezt a leolcsósított gagyibb változatot gyártja.
Én most egy s2-t szeretnék venni, de már szinte sehol nem lehet kapni. Úgyhogy rákényszerülök az s2 plus-ra. Szerintetek mennyivel lassabb mint a régi s2? Akinek van ilyen az mondja már meg hogy a GPS működik-e offline módban?
-
besteve7
csendes tag
Valahogy a képernyőre vonatkozóan nem látom, hogy ezt is a gorilla glass nevü anyagból készült, és ha igen melyik verziója.
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
A gyári JB romban van a böngészőben flash?
azt hallottam hogy a samu beletette a JB romba, és ha ez így van akkor jó lenne ha elő lehetne valahogy varázsolni és egyéb JB romokba belerakni, konkrétan nekem galaxy w-n cm10-hez jól jönne -
Maszki
tag
Szerintetek megérné lecserélni az samsung galaxy s2-t egy hd kijelzős, tegra-s telefonra, játékok végett?
-
-
blueMerle
veterán
Nem fogom újra és újra leírni. Olvassatok vissza légyszives, rágjátok meg amit írtam és rájöttök hogy ugyanarról beszélünk. Igen, mindenki utána tud nézni, igen, mindenkinek van lehetősége erre. Ettől függetlenül - SZERINTEM - baromira félrevezető hogy ilyen névvel árulják. Senki sem háborodott fel, úgy csináltok mintha háborút indítottam volna a Samsung ellen (magasról leszarom mert nem vettem ilyet, nem is tervezek), ebből ti csináltok ilyen lufit ezekkel a felesleges körökkel a folyamatos értetlenkedéssel, a mondandómba való belemagyarázással, én meg ezekre eddig válaszoltam. Én leírtam a személyes véleményem hogy ez így, ebben a formában, átbaszás. Pont. Befejeztem. Nem kell velem egyetérteni.
-
Szakiii
addikt
válasz
blueMerle #112 üzenetére
De miért néznek hülyének ha egyszer bemész a boltba, megnézed a specifikációt és össze tudod hasonlítani a többi termékkel. Aki szimplán csak név alapján vásárol az teljes mértékben megérdemli azt hogy esetleg nem azt kapja amit az adott termék nevéből következtet. Persze a névnek nem kellene félrevezetőnek lennie, de ezen én nem tudok felháborodni mert van annyi eszem hogy utána olvasok, utánanézek annak amit venni fogok.
-
devast
addikt
válasz
RaveForce #119 üzenetére
A név, a tartalom, és az ár hármasával van probléma.
Ha plus, és drágább mint a nem plus, akkor ne fejlődjön már a hw visszafele.
Ha light/stb ilyen hardverrel, ne legyen már drágább mint a sima.Ez az egész arról szól, hogy még egy bőrt lehúznak az S2-ről, aminek a marketingjébe csillió dollárt beleöltek.
Ne féljetek, jönni fog majd az S3 plus is, valami ócska broadcom 4magos soc-al -
RaveForce
veterán
A telefon specifikáció hivatalosak, semmi titok nincs bennük, bárki ellenőrizheti, innentől kezdve, aki átverve érzi magát miután megvette, az meg is érdemli. Egyébként most komolyan a valamivel gyengébb soc-on megy a sírás? Ami a teszt szerint még így is mindenre jó? +NFC +JB ?
Befog árazódni MM-árszinten 90k köré, és vinni fogják, mint a cukrot. Thats all. -
raub
tag
Ennél a telónál felsejlik az ősi kérdés...
,, Most ezt minek...? " -
tresh
veterán
A példával van a bajom csak mert a narancslé 100%-osnak van feltüntetve és csak 15 %-os mint írtad ergo jogos a felháborodás... de itt minden ugyan az csak más lapkészlet (ami gyengébb) de az adatok ugyan az és plusz néven ráfogja hogy az nfc-t. Nem átverés mert mindent leírt és az úgy is van az megint más kérdés hogy a valóságban ez jóval gyengébb..és erre írtam hogy az átlag user megnézi dual proci 1gb ram 8mp-s kamera ugyan az mint a mi régen volt és ott az nfc... ettől függetlenül én se tartom jó elnevezésnek de marketing szempontból nem írhatja hogy s2 low/minus/light stb ....mert akkor csak dísz lenne a boltok polcán..
-
Ricardo
titán
Ha 100%-os narancslének árusított üdítő valójában csak 15%os gyümölcstartalommal rendelkezik jön a fogyasztóvédelem, és megbünteti a forgalmazót. Függetlenül attól hogy az átlag vásárló, észreveszi e az eltérés. Pedig Józsi bácsi boldogan megissza a hígabbat is, és fel sem tűnik neki. Mégis átverésként kezelik.
Ha s2 plusz, akkor valóban többet kellene nyújtania, de nem teszi.
Ez mégsem gond?Hangsúlyozom, nem a készülékkel van gond, hanem a megnevezésével.
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #112 üzenetére
Szerintem még mindig csak szerinted az..
Ebbe sehol sincs átverés, ha érdekel utána olvasol ha nem megveszed és használod amit vettél nem kötelező ezt venni van 100 másik a piacon..és igen az emberek 90% net+közösségi oldalakat buja meg játszik rajta(azt hogy honnan tudom..egyszerű egy napot ülj végig értékesítőként bármelyik szolgáltatónál és kíváncsi leszek hány ember fogja megkérdezni milyen lapkészlet van benne milyen hangchip stb stb) ..na most erre ez is teljesen jó...a neve meg azért lett ez hogy eltudják adni mint írtam..
-
blueMerle
veterán
aki meg nem az a negyedét se használja ki ennek se másik telefonnak így kurvára mind1 neki..
Ismét le lett írva, (bötűvel
) hogy átverés, DE! semmi baj nincs, mert nem használja ki az átlaguser (honnan tudod?). Ez még mindig csak szerintem irtó nagy pofátlanság és átverés?
Az a baj hogy ezt lehet csűrni-csavarni, ki-mire használja, nem baj neki, jóazneki, denembaj...akkor is mindig ott kötünk ki hogy átverték csóri vásárlót. Mindegy hogy nem tud róla, attól még biza átverés áldozata, mert -még ha nem is használja ki, amihez ismét semmi közünk- azt gondolja hogy ő valami jobbat vett. És ezen van a hangsúly.
Mások is megteszik, persze, példákat is lehetne felhozni, de mégse ennyire átlátszó és direkt-átverés módon. Mert legalább formára különbözik (bár a htc is eljátszotta ezt az x-el vagy s-el, ha jól emlékszem), de ez még abban sem, érted, direkt ugyanúgy néz ki és odabiggyeszti mögé a mocsok...haddneírjamle hogy PLUS. Mi jön ezeután? 1 magos S3 PLUS? Esetleg 256MB RAM-mal Note II Advance?
És ehhez még vágjunk jóképet és örüljünk is neki hogy direkt hülyénez néznek minket?
Szerintem EZT kellene inkább betiltani a bíróságoknak, nem az ájpedre hasonlító táblagépeket, mert azokkal ellentétben ez valóban átverés és megtévesztés, ráadásul házon belül.
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Ehhez csak annyit aki ért hozzá az nem fogja meg venni, aki meg nem az a negyedét se használja ki ennek se másik telefonnak így
kurváramind1 neki.. a név meg van hallotta hogy jó hát megveszi..és nem egyszer volt példa hogy lásd mindent el lehet adni almáék is ezt csinálták anno meg most is...de jöhet ide még a htc is így tovább ezt hívják üzlet politikának aholleszarjákazt az 5%-ot aki ért hozzá és tudatosan vásárol a maradék 95% a bevételi forrás ehhez meg a samsung/apple tudja mi kell jó marketing és egy már bejáratott név és viszik mint a cukrot -
blueMerle
veterán
Az igen. Tulajdonképp pontosan leírod hogy ez egy visszalépés és átbaszás amit a koreai barátaink PLUS néven árulnak. Végülis, persze, miért is háborodik fel ezen bárki is, hiszen ez ugye teljesen normális dolog? Nem lehett volna mondjuk S2 Light vagy bármi, ami nem azt sugallja hogy ebben valami TÖBB van, hanem épp ellenkezőleg? Véletlenül pont a Plus jelzőt dobta a random-névgenerátor náluk hát apám, ezt a véletlent...és ennek a jónép még tapsikoljon is, sőt, boruljunk le a Samsung, az ő hatalmasságuk előtt.
Itt sokan
kurváranagyon félreértik a dolgokat. Itt nem a Samsung-ellenességről szól a történet (én is Samsungot használok perpill, és nem egy filléres edisönt) hanem arról hogy ez megtévesztés, átverés. Az S2-ről nagyon sok átlaguser hallott már, sokan ismerik, ha betérnek a kedvenc kék-magenta-piros szolgáltatójukhoz akkor azzal a biztos tudattal vásárolják meg ezt a készüléket hogy ez valamiben több, jobb, erősebb. Comprende? Kapisgál végre valami? Nem a helyi fórumhuszárok feladata eldönteni azt az elvi kérdést, hogy mennyit veszt ezzel és ő tulajdonképp még nem is jár annyira rosszul, hiszen ez is jó, működik, bekapcsol meg amoled jujj tapsikoljunk, hanem hogy egy teljesítményben gyengébb eszközt sóznak az emberre azzal a szlogennel miszerint ez több. HA EZ NEM ÁTVERÉS, AKKOR MI? -
Ricardo
titán
válasz
RaveForce #108 üzenetére
Nem azt vitatja itt a többség, hogy ez nyereséges e vagy sem, hanem hogy plusz néven adnak ki valamint, ami közel sem az. minden cég csinál ilyet, de attól még a tudatlanabb (kevésbé tájékozott többség) megvezetése. Ezt teszik szóvá.
Az egy másik dolog, hogy az adott réteg ezt valószínűleg észre sem veszi, de attól még nem kapnak igazi pluszt. -
Szakiii
addikt
De azt nem értem miért háborodik fel mindenki azon hogy mit csinálnak és miért? Talán mert veszik? Ha valakinek nem tetszik ne vegye meg ennyi az egész. Igen tény hogy nem fejlődött sőt visszafelé haladt és a plusz megtévesztő emiatt és lehetett volna neki valami más nevet adni, de külső, kijelző stb alapján mindenképpen az s2 egyik variánsa szóval névileg kell valami egyezés.
-
vimes
senior tag
Nekem már az SIII mini is feleslegesnek tűnt... akkor ez meg mégis mi a fenének kellett?
Ez a minizgetés, meg pluszozgatás már az őrületbe kerget... mintha ezek nélkül nem lenne bekategorizált termékpalettájuk... elképesztő... -
Ritus2006
csendes tag
válasz
zombinyul #104 üzenetére
Körülöttem se teljesen 100-asok a Samsungok
Tegnap csináltam meg egyik ismerősöm bootloopban maradt Ace-ét.
Másik ismerősöm SII-ese mindig befagy, és a zenéket eltorzítja lejátszás közben (akadozik a zene).
Ezért szeretem a Sony-t. Bajom még nem nagyon volt eggyel se, pedig volt már pár. -
zombinyul
addikt
Azért a fejem ne harapjátok le, szubjektíven írtam. Ami tény, a Samuk többsége tönkremegy, mifelénk legalábbis. Ha nektek jól működik,örüljetek neki.
coolrob: kihasználni az analfacékla emberek tudatlanságát igenis átverés. Ennyi, ezen kár vitatkozni. És igenis van ebben az árkategóriában ellenfele. Ezerszer inkább kellene egy Lumia 800,ami rohadt olcsón megy manapság...
Jadro: sorstársak vagyunk, nekem is Ignis van.
-
Kerell
csendes tag
Csak azt nem értem, hogy a Multimédia értékelése miért csak 8 pontot kapott, holott szerintem ott emelkedik ki leginkább a készülék, és a fullHD videórol nem is beszélve, szerintem az a rész simán 10 es! Természetesen a többi rész nagyon korrekt, jó kis telefon, de ilyen áron nem kell.
-
Baranya24
tag
Uraim, úgy látom kisebb lavinát indítottam..
És tényleg kiemelném, sem a suzukit, sem az s2-t nem akarom bántani. Inkább a Samsung féle üzletpolitikát.
És a vásárlók hülyének nézését. -
Baranya24
tag
A dühöngés távol áll tőlem, ettől nem lesz rosszabb a napom
Csak nem értem az embereket. Mindenki különbözni akar, mindenki jobbat akar a másiknál.
Erre mit csinál? Vesz egy Swiftet, de más színűt mint a szomszédé.. Nah ezeknek az embereknek készült ez a telefon is. (Suzukival semmi gond, ahogy a sima S2-vel se, de példának éppen ideális:-) ) -
Jadro
veterán
válasz
Baranya24 #88 üzenetére
Ne dühöngj, nem ér anynit a dolog! Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy szaladj Samsung telefont venni. Ugyanezt beírhatnád az Apple, HTC stb topikokba is. Ilyeneken felesleges pörögni, nem ér annyit az egész.
Egyébként az S advance-t pont jól belőtték az S és az S2 közé. Más kérdés, hogy új korában túlárazott volt mint általában a telefonok nagy többsége.
scapegt: Persze itt élünk. Minden csak nézőpont kérdése és lehet csavarni a szavakat meg az értelmezést. Ezért írtam amit írtam.
Egyébként nem igaz, hogy nem teheted fel a Tiédre, mert megoldhatod és még magyar támogatás is van benne. Na jó befejezem a kötekedést.
-
Baranya24
tag
Ez már a pofátlanság teteje, amit a Samsung csinál. Undorító a közepes telefonok túlárazása, és ezzel azt az érzetet keltve, hogy legalább minőségi.. pedig nem. Elég ha a fémhatású műanyag keret zsebkopására gondolni s2-nél.
Az S2 talán az egyetlen ami anno minimális birtoklási vágyat keltett bennem koreából, de az ilyen plus / advance "bőrlehúzással", valós fejlődés nélkül, egy életre megutáltatja magát a gyártó. Aztán gyárthat miattam kenyérpirítóval és hátvakaróval variált S5 plusz advance minit is.Ui:
De ez az én személyes véleményen, elnézést minden Samsung-fantól, valószínűleg ők a motoroláról gondolnak hasonló szépeket. -
scapegt
őstag
Az lehet, de a cikk írásakor tudtommal Magyarországon élünk
Engem nem nagyon érdekel, hogy más országban kiadták-e az S2-re a hivatalos 4.1.2-t, ha az enyémre nem tehetem fel. A cikk nyelve is magyar, tehát nekünk íródott. Akkor nem tudom minek írták bele... de ez csak az én véleményem
-
luke.
aktív tag
Sok ember van akinek nem tetszik az S3 mert túl kerek, nem tetszik az S2 az alsó részen vastagabb ház miatt (anternák), nem tetszik az S Advance mert ívelt... Erre is lesz közönség az ára meg lejebb fog menni amikor már meg fogja érni.
Lefednek minden rést ennyi! Az én véleményem szerint a S3 női telefon a formavilága miatt. Ez az új bőr bedig inkább lehetne egy S Advance Plus.(#68) coolrob Ez nem olyan, mint Róma... nem az arénára vezet minden út. Amúgy meg ahány ember annyi szubjektív vélemény!
(#67) zombinyul A Samsung részben jól csinálja, van innováció és a régi dizájnt is mindig finomítják ami bejön az emberek többségének. Csak félő, hogy a Motorola sorsára jut aki ugyan azt a vonalat követte a Razr sorozattal.
Azt szerintem hagyjuk, hogy melyik gyártónak mennyi készüléke döglik be és, hogy ki mit trükközik. Ebben a nagyágyú a HTC! -
scapegt
őstag
"a 4.1.2-es verziójú Android az elődmodellen is ott mosolyog ma már."
Fura, mert az enyémen még mindig a 4.0.3 mosolyog és nagyon nincs rá frissítés (mókolás nélkül). Akkor hogy is van ez?
-
t181
senior tag
-
t181
senior tag
a WVGA felbontás abszolút oké
Mostanában pont ezért szokott mindenki sírni... ennyi pénzért WVGA...
60k-ért Grand X IN, qHd... A hardver nagyjából ugyanolyan erős, sőt...
Vagy egy Ace 2, ami gyengébb, de még az is sokkal olcsóbb... -
h_and
tag
válasz
Psychopeti #1 üzenetére
A Galaxyról húzzák le a bőrt, nem az emberről. Utóbbi legfeljebb akkor, ha valaki van akkora hülye, hogy megveszi.
-
batai15
félisten
votmá' by eczke.
-
AMD Power
titán
Én sem vagyok nagy Samsungos de amit csinálnak azt jól csinálják... marketing stb....
-
kerekfej
őstag
microSDHC (64 GB-ig)
A 64GB-os az microSDXC lehet csak.
-
Remus389
veterán
3 dolog miatt fog megvaltozni a vélemeny
1. nem lesz többé kaphato a sima sgs2
2. kijön frissítés amit a sima sgs2 nem kap meg
3. és nem a nyitoar lesz, a nyitoar mindig magasabb mint rá egy -két hónapraaki nem ért hozzá, az sem tudja mi az az exnyos, viszont azt láthatja hogy szépen működik, szerintem lehet átverés, de csak kicsi, mert ez egy jó telefon
-
ZooLee
senior tag
(#66) luke.: Azt igazán elmagyarázhatnád, hogy mi az a rés, amit ezzel le akartak fedni...
(#68) coolrob: Most kajak ha vki kiad 100 felett telóra és nem néz utána 2 perc erejéig egy gugliba, ami a mobilarénára vezet, az meg is érdemli.
Meglepődnél, ha tudnád, hogy a vásárlók mennyire nem tudatosak. Nem keresnek rá, mert azt sem tudják, hogy léteznek ilyen fórumok, és különben is, látták a reklámot a (Samsung) TV-ben, hogy milyen fasza, és különben is, a bolti eladó meg érte hozzá, hiszen másképp nem lenne ott... Ne a MA közönségéből indulj ki, aki kapásból tudja hova kell nyúlni, mit kell nézni, ha bármilyen kütyüt szeretne venni. Az átlagjúzer bemegy a boltba (jó esetben műszaki boltba, rossz esetben a teszkóba) és "akkor nézzük, hogy mi van" alapon választ, majd megkérdezi a "szakértő" eladót.
A Samsung pontosan ezt a vásárlói magatartást használja ki, nem csak a telefon piacon, hanem máshol is. Ha a TV-ket megnézed, láthatóan a Samsungoknak a legélénkebbek a színeik, a vásárlók csak azt látják, hogy mennyivel "szebb" mint a mellette lévő másik, hopp, el van adva. Az, hogy túlszaturált, nem olyan minőségű, mint amit a Sony, vagy mások adnak, az a kutyát nem érdekli, mert a vásárlók nem tudatosak! Nem mennek utána, hogy valóban arra van-e szükségük, vagy a pénzükért kaphatnak-e nekik jobban megfelelő változatot.És a félreértések elkerülése végett: Nem rossz a Samsung, nekem is vannak Samsung cuccaim bőven, és megelégedéssel használom őket, de ez az elárasztásos, rókabőr módi, amit a Samsung művel, már a pofátlanság határát súrolja...
-
gantum
tag
"Első blikkre a hülyének is megéri: ugyanannyi az új modell, a Plus, ecsém, mint a régi, biztos többet tud, szebb, okosabb, nagyobb, kékebb,"
-
wozzy
tag
Nem rossz ez különben. Az ára meg majd esni fog.
-
Ricardo
titán
Maradjunk annyiban, hogy nem ez lesz az év készüléke
A teljesítmény tesztnél szerintem jó lett volna beletenni a táblázatba a sima S2-t. Annak a "ráncfelvart" változata a neve szerint, ebből adódóan mindenki hozzá hasonlítja. Fő téma a telefon esetében, hogy ez egy S2 gyengébb vassal. Véleményem szerint adta volna magát a dolog, hogy mindkettő szerepeljen a táblázatban. Kényelmesebb lenne mint kikeresni külön a sima adatait az összehasonlításért.
zombinyul:
Nálunk, mindegyik Samsung telefon működi ahogy kell. Biztos hibásak, mert ezek szerint az összesnek rosszul kellene működnie. -
coolrob
aktív tag
válasz
zombinyul #67 üzenetére
Már ne is haragudj de ez egy nagyon hülye hozzászólás volt...
Az hogy samsung telók tönkremennek körülötted, talán azért van mert sokkal többet eladnak belőle mint másból nem gondolod? Érdekes, hogyha ha a S Advance topicjába benézel mindenki el van alélva a telefontól, mert 40-50 ezerért kb nincs ellenfele..Ez a fagyás, újraindulás megint vicckategória, inkább nem is minősítem.
Átverésről hol van szó?Most kajak ha vki kiad 100 felett telóra és nem néz utána 2 perc erejéig egy gugliba, ami a mobilarénára vezet, az meg is érdemli. Megmaradt egy csomó alkatrész, gondolom Exinos meg elfogyott, ezért mást raktak bele. És? Xar lett, ezvan, nem tetszik, nem kell megvenni ez van.
Melyik gyártó nem adott még ki olyan telót ami xar, de legalább túl is van árazva? Nincs ilyen. -
zombinyul
addikt
Egyre jobban undorodom a Samsungtol. Ez mar gusztustalan amit csinalnak. Az ujabb es ujabb rokaborok cibalasa helyett innovacioba, megbizhatosagba kellene ezt a sok folos energiat fektetni (kollegam S Advancesze 1 hetesen alaplapcseres lett, batyam Noteja naponta legalabb 3-szor lefagy/ujraindul, baratnom Acesze szinten, sw frissites egyiken se segit.) De nem, inkabb a semmibol, az atveresbol lesznek vilagelsok. Gratulalok.
Plus= nem a tudasra ertendo, csak az arra. Ezt a laikusok nem tudjak, de boldogok lesznek, mert azt hiszik jo befektetest csinaltak.
Szanalom, pfujj.
(meg ha egy tipusnak volna 1-2 variacioja, az oke, de hogy a Samunal ugyan azzal a tudassal van 17471928473 valtozat, rohej. Varom a Galaxy Mini 2 Acvance Plust, 240x320-as 4 collos kijelzovel, 400mhz-es procival, 128 rammal. A nep kajalni fogja). -
luke.
aktív tag
A samsung ügyesen le akarja fedni az összes kis rést, nincs ezzel semmi gond. Külsőre ez is szép cucc.
-
Ati1979
veterán
válasz
blueMerle #64 üzenetére
Akár itt is megtörténhetett volna sajnos.
Van néhány dolog aminek nem tudnak ellenállni a csalók. Pl. ha valaki nő akkor nem ért a műszaki cikkekhez. Ha valaki külföldi, akkor meg tájékozatlan. Minden sz*art rá lehet sózni, jó drágán. Szuvenír!
Madárnak nézett. Az hiszik, hogy apple az olyan jó, hogy bármilyen túrista megveszi.
Nekem Albánia volt a kedvencem. Látták, hogy fényképező gép van nálam, tehát túrista vagyok és olyan 5 méterenként próbált leszólítani valaki.Szóval, ha valaki keletebbre v. délebbre megy mint Mo. ott biztosan romlik a helyzet.
-
blueMerle
veterán
Ez speciel pont Szlovákiában történt, ahol lakom
Ami pedig a nyugatot illeti, engem Párizsban akart palira venni egy figura, aki mindenképp el akarta velem hitetni hogy márpedig az a Sony Vaio az Apple termék valójában és én ezt bizony higgyem el neki, mert ő szakértő
(valamiért iFag-nak tűnhettem, mert mindenképp Apple cuccokat, vagy annak kikiáltott dolgokat akart rámsózni). És akkor mindez egy plázában egy ismert elektro-szaküzletben.
-
Ati1979
veterán
Szerintem, ezek a "tudatos" vásárlók meg is érdemlik az a készüléket amit kapnak. Nem tudom őket sajnálni, hogy aztán szívnak vele 1-2 évig.
Nem értem.
Pénze nincs. Oké ezt meg lehet bocsájtani.
Érteni nem ért hozzá. Miért nem kérdez meg valakit aki ért hozzá? Vagy ott a google.(#58) blueMerle
"ez ugyanolyan androidos mint az S3, csak olcsóbb, ráadásul ugyanazt tudja."
Szerintem ez nem ritka eset sajnos.
Ebben az országban elég nagy divat átverni az embereket. Ha látják, hogy nem ért valamihez valaki, rögtön bepróbálkoznak nála.
-
dave666
aktív tag
Jó telefon az S2 , ez egy kicsivel több.
Egy kis idő múlva itt a S4 -
blueMerle
veterán
És ezen a ponton már bármit, ismétlen BÁRMIT rá lehet sózni, az adott árkategóriában, csak samsung legyen ráírva. Meg tapcsikolós legyen.
Ez a valóság, ez a siker útja, ezért tart magyarországon ott a samsung ahol.Sajnos pár hete szem- és fültanúja voltam annak, amikor az eladó így sózott rá egy fehér galaxy minit egy 30 körüli nőre, miszerint: ez ugyanolyan androidos mint az S3, csak olcsóbb, ráadásul ugyanazt tudja.
-
Remus389
veterán
teljesen kellemes, jóképű telefon(kb felétől érdemes nézni full HD-ben)
kicsit túlárazott(még), de azért nem tartanám átverésnek
a másik videóban, pedig kiderül szebb rajta a fehér szín mint az eredeti sgs2-n
és ugye a frissítések, az sgs2 plus szerintem fog még kapni, lehet 5-ös androidot is
-
dreamdancer
őstag
Kifejezetten a mobilokban járatlan vevőkörre szabott, próba-szerencse alapú lehúzási kísérlet, Samsung-előadásban. És egyre gyakrabban.
-
Remus389
veterán
aki ért hozzá, örüljön, és ne ezt vegye (bár szerintem nem rossz ez)
aki pedig nem ért hozzá és megveszi, akkor mi van? miért fáj ez egyeseknek?
annyira nincs átverve, hisz nem rossz ez a készülék, amúgyis aki nem ért hozzá csak azt nézi hogy 1.2 ghz kétmagos, az hogy most az Exynos vagy Broadcomm nem fogja érdekelni (és nem is biztos annyival rosszabb)
a GPU gyengébb, de aki annyira nem ért hozzá nem fogja érdekelni, szerintem ezen is szépen elfut sok 3D-s játék is
annyi szólhat a plus mellett, hogy ez lehet megkap újabb frisítéseket
-
devast
addikt
Úgy, hogy megveszik.
Sajnos a samsung-nak már kiépített magának egy olyan brand-et, amivel ilyen készülékeket el tud adni.
Kb így nézhet ki a vásárlás:
-user bemegy a boltba
-csókolom megnézném galaxy s3-at /note2-őt (mert ezt láttam a tv-ben, erről beszél a munkatársam, ez a menő, stb)
-kezébe adják, 150k az ára. Vagy 2év 15k/hó rablánccal csak 50k.
-ezen a ponton (jobb esetben) rájön, hogy neki erre nincs pénze. Látja van még 67 másik samsung kirakva
-majd elhangzik a következő: kb xxxxx huf-ért milyen samsungok vannak.És ezen a ponton már bármit, ismétlen BÁRMIT rá lehet sózni, az adott árkategóriában, csak samsung legyen ráírva. Meg tapcsikolós legyen.
Ez a valóság, ez a siker útja, ezért tart magyarországon ott a samsung ahol. -
planbmokus
senior tag
Tiszta helyzet, üres sarok, bődületes kapufa.
-
Peat;)
veterán
Az ace2 egy időben olcsóbb volt mint az s advance(én elég jó áron találtam pl használtan, meg glonass gps miatt is ez lett), meg végig elég közel voltak árban, így nem lehet azt mondani hogy nagyon rossz vétel lenne. Ugyanakkor jelenleg én is s advance mellett döntenék. A szerintem egy kicsivel jobb kijelző miatt, illetve a nagyobb belső memória miatt alapjáraton is élhetőbb telefon. Ezt ace2 tulajként leírtam az ace2 topikban is, hogy nem kéne ajnározni a telefont mert a kevés belső memória miatt szívás, 1 giga van telepíteni vagy root. Erre kaptam apait, anyait, összevesztem egy taggal, hogy miért kritizálom a telefont...szóval ilyen a fogyasztói társadalom egy kulturált fórumon. Akkor mit várunk az átlagtól..
na ezért sikeres a samsung.
S Advance vagy Grand X lenne nekem most porondon ha telefont vásárolnék.
-
Balu12
csendes tag
Ha 10-15 ezerrel olcsóbb lenne még talán talán de így nem!!!!
-
Rókabőr, lehetne tényleg S II Classic, és kész
Én nem tudom lekövetni a számozástant amit művelnek, és ez a baj.
Volt már mindenféle és ez nem épp pozitív
-
Kampó
senior tag
Legalább szép
Viszont a ütős szolgáltatói árazással nyerő lehet-vagy hasonló mondaton jót nevettem. Mivel gyakorlatilag függetlenbe olcsóbbak a telefonok mint szolgáltatóknál. Erre a Vodafone a legragyogóbb példa
hirtelenbe 5-6 példát mondhatnék ami a partnerogsm.hun akár 20 rugóval is olcsóbb mint a szolgáltatós kártyás ajánlat. azt hogy elhozom 5000ér a telefont de 2év rablánccal havi 12 k a havidíj megint egy vicc. Szánalom ez a szolgáltatói rendszer.
-
AMD Power
titán
válasz
Blindmouse #45 üzenetére
Remélem Nokiát.
-
Blindmouse
senior tag
Már hogy ne lenne értelme ennyi Sumsang-ot gyártani. Egyszeri júzer bemegy a T-mobilba, megnézi milyen telefonok kaphatók, 20 fajta samszung, némi kínai vacak, 1-2 LG meg hátécé. Vajon mit fog venni...
-
beccyboy
aktív tag
Ez milyen kedves beszolas volt
De igaz!Amugy nekem az a legnagyobb bajom ezzel a telefonnal, h szant szandekkal le akarjak huzni a laikusokat. Mert ugye nem mindenki van tisztaba vele, mit tud egy-egy soc. Es ezt csunyan kihasznaljak! (Meg a Samus csajszi is ugy ajanlgatta az advancet, h ugyanolyan a procija, mint az SII-nek, csak lassabb picit. Pedig ot "kikepeztek")
-
HUNPablo
tag
Remélem rájuk rohad ...
-
Apika
addikt
Azért biztos sokakat megtéveszt a Plus jelző, és ezért megveszik. Aki pedig ért hozzá, az másikat választ...
-
danikollar
őstag
válasz
Psychopeti #1 üzenetére
Lehetséges, hogy lesz valamikor egy Advance is, de az már tényleg durva lenne!
-
Bog kiakadt az első oldalon, mint a sezlonrugó. Azt hiszem joggal.
-
Ha S II szeretnék megveszem a "hagyományosat" és ezt inkább elkerülném. Neméri meg az árát.
De köszönöm a tesztet. -
Mr President
senior tag
Ezért felesleges volt a gyártósort terhelni. Értelme egy szál se.
-
HÁ
csendes tag
Hát persze hogy megállja a helyét...
Ez az őrült fejlesztés és évenkénti frissítés
nagyrészt amúgy is "parasztvakítás".Én már az SIII óta nem értem a fényes hátlapot,
de azt végképp nem értem, hogy kit akarnak
megetetni ezzel a készülékkel... -
AMD Power
titán
Sajnos elég baj ,hogy ilyen telefonokat kell kidobnia a Samunak. Mondjuk ha már a sima S2 nem lesz ez is fogyni fog.
-
Remus389
veterán
majd ha lejjebb megy az ára, venni fogják, azért nem olyan borzasztó telefon(szép a képe, jó a kamera, friss a szoftver, jól néz ki a teló, és kb mindent tud)
tényleg, minden az áron múlik, kicsit lejjebb fog az menni
nem ostobák a Samsungnál, megnézik hogy fogy ennyi pénzért, ha nem fogy lejjebb viszik az árát nyílván
-
imi314
senior tag
vicc ennyi pénzért
-
sheep
addikt
Ez az amit nem szeretek a Samsungban: ontják magukból a felesleges készülékeket, ahelyett hogy legalább apróbb innovációkkal tökéletesítenék a modelljeiket. Ha már ők a legnagyobb gyártó, akkor adhatnának a vevőik visszajelzéseire/kívánságaira is.
Itt nem nagy dolgokra gondolok elsősorban, hanem olyan apróságokra amik gyárilag be lennének építve és megkönnyítik a felhasználók életét (mondjuk hívásjelző led, statusbar ikonok személyre szabása, és még lehetne sorolni).
Nem igazán érdekel az sem hogy milyen vékony egy telefon, felőlem lehet 1cm felett is de inkább legyen benne nagyobb akksi. Ezeken a területeken semmi fejlődés sincs, és nem hiszem hogy olyan nagy erőfeszítés lenne megoldani (mondjuk holnap, ahelyett hogy terveznek egy új Galaxy S variánst ami már úgyis létezik, inkább megtervezik hogy az user hogyan szabhatná személyre a status bart magának).
Nálam már ezek is sokat dobnának a latba, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Ehelyett azt látom hogy ontják ugyan azokat a készülékeket, mintha megállt volna az idő.
Kicsit változtatni kéne kedves Samsung mert a fagyi vissza fog nyalni...vissza kéne venni a tempóból és a vevőkre is hallgatni picit -
Sonyfan
tag
Egyszerűen rossz..
Több pénzért rosszabat..
ELképesztő mit ki nem telálnak a samsungnál! -
törölt tag
Galaxy nexus miért van a táblázatban 2-es antutuval? Ez így kicsit megtévesztő
szerintem azt a sort ki kellene húzni az olyan régebbi készülékeknél, amelyeket nem 3-as antutuval teszteltek.
Illetve a szintetikus tesztek alapján még az S advancenál is gyengébb, így ez vicc. (sebaj, majd jön az S II Advance
)
-
DarkDeer
senior tag
Az "eredeti" S II-ben Super AMOLED Plus kijelző van, ebben a tesztben meg azt írjátok, hogy "Super AMOLED technológiát használó, 480x800 pixeles kijelző tehénkedik, ez tehát maradt még raktáron, tökéletesen ugyanaz, mint a Galaxy S II kijelzője." Akkor most ebben sima Super AMOLED van, tehát pentile mátrixos, vagy Super AMOLED Plus?
-
Ati1979
veterán
Ezt is megértük.
Már ilyen is van.
Kb. ennyire éredemes foglalkozni ezzel a telefonnal...
Az összegzést legalább elolvastam.
-
zs.kristof10
csendes tag
Nem rosz.de nem jo
-
Robertoq
őstag
Fogadjátok úgy mint - persze kicsit sarkosítva - a kocsiknál a faceliftet
-
-=Ghost=-
őstag
"Ahhoz, hogy a microSD-t maceráljuk, ki kell venni az akkumulátort, a SIM-et enélkül is cserélhetjük"
Látszik, hogy alaposan átgondolt tervezés eredménye a készülek."babrálhatjuk a fénymérés módját, az ISO értéket, a képminőséget, a fénymérés módját, a fehéregyensúlyt, a fókuszmódot"
Ezeken kívül még a fénymérés módját, a fénymérés módját, ja és ki ne felejtsük hogy a fénymérés módját is lehet állítani. Fénymérés módja."nem jelenti azt, hogy ez egy rossz telefon lenne, csak egyszerűen értelmetlen."
Samsung termékpalettájának 90%ára igaz. -
Jadro
veterán
válasz
szilagyiv #13 üzenetére
Unalmas, de ez a stratégiájuk ami ráadásul ahogy láthatod működik. Olyan baromira mégsem hangolja le az embereket. Ettől függetlenül ez a telefon nem fog csúcsokat döntögetni az biztos. Azért nem lesz rossz a napom attól, hogy van egy újabb olyan készülékük, ami nekem baromi felesleges. Van még párezer ilyen készülék a világon.
-
bepken
veterán
"Akárkit beküldenek a készletnyilvántartó programba, semmi perc alatt összeválogat egymáshoz építhető processzort, grafikus chipet, kijelzőt, a készülékházat pedig egy gyakornok grafikus a korábbi modellekből kiindulva villámsebesen áttervezi és már mehet is gyártásba a termék, csak azt kell eldönteni, hogy mi lesz a neve." - ennél szebb megfogalmazást szerintem keresve se
"a képminőségre egy rossza szavunk sem lehet" - hopp egy elírás.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mondjuk Galaxy-m van nekem is S Advance, de az bőven megérte szerintem szerintem. De az Ace 2 drágább, kevesebbet is tud, a laikus nép inkább azt veszi meg, a drágább biztos jobb alapon.
Morph33: Lehet hogy órajelben azonos, viszont ez valami harmatos. Ilyen gyenge kétmagost nem sokat láttam, vagy az optimalizálás ment rosszul. Egyetlen ami megközelítette az a Tegra 2-es Atrix volt, ott csodálkoztam is a Linpack eredményen, mint ahogyan itt is.
-
Morph33
tag
válasz
Psychopeti #8 üzenetére
Persze, Exynos helyett Broadcomm és Mali 400 helyet szintén valami Broadcomm, de az órajel ugyanaz.
-
szilagyiv
senior tag
Őszintén szólva már hányok a Samsung mobilos hírektől. MInden kiadnak egy telefon új néven, ami az azt megelőző 200 tucattermékük variánsa. Véleményem szerint pont az ellenkezőét érik el ezzel (már ha az a cél, hogy minden nap jelenjen meg róluk hír), mint amit akarnak.
Ráadásul lehangolja a népet és (jogosan) átverve is érezhetik magukat, akik egy hangzatos, korábban befuttatott név alapján próbálják meg belőni az "új" terméket.
Dömping.
-
Koczó93
őstag
Miért kellett?
Hidd el hogy sokan megfogják venniAki nem ért a telefonokhoz simán elcsábul csak mert ez "plus"(ami minusz inkább
)
Galaxy Ace-ből miért van annyi? mert jó? Nem, hanem azért mert a laikus a galaxy hallatán hanyatt esik és már rohan is megvenni. Nem számít hogy 3x annyiért adják mint amennyit igazából ér.. -
kapeti07
senior tag
Találóbb lett volna a Galaxy SII minusz elnevezés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Marketing bullshit, ezen dolgozik a Samsung? Elég gyenge lett ez a SoC is, sok a mínusz inkább, plusz kevés. Azért sok sikert neki
-
Szakiii
addikt
Ez a külső még mindig nagyon szép szerintem.
-
Morph33
tag
Csak érdekességképp: Lefuttattam az AnTuTu-t az eredeti SII-mön, a legújabb 4.1.2-es android alatt (teljesen gyári spanyol firmware mindenféle hackelés nélkül) és 9975 pontot kapott a cucc, azért itt látok egy durva 50%-os különbséget a régi javára.
Szánalmas ez a rókabőrhúzogatás a samsungtól! Hogy ez miért kellett? Ráadásul ennyiért? Hamarosan zuhanni fog az ára, de akkor is ezt hogy gondolták?
-
Matthu
aktív tag
Nevetséges amit a szamszung művel.
-
kengyel
nagyúr
Viszont szép képeket csinál
-
törölt tag
Igazi hiánypótló!
-
idntknow666
tag
Hogy ez mire jó a Samsungnak...Semmi értelme
-
Wa2x_
veterán
Tökéletes a cím, köszönjük a tesztet!
-
Psychopeti
senior tag
Akkor gondolom ebből is lesz majd később egy "advance" változat is hogy még egy bőrt lehúzzanak az emberről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest