- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szakiii
addikt
válasz
blueMerle #112 üzenetére
De miért néznek hülyének ha egyszer bemész a boltba, megnézed a specifikációt és össze tudod hasonlítani a többi termékkel. Aki szimplán csak név alapján vásárol az teljes mértékben megérdemli azt hogy esetleg nem azt kapja amit az adott termék nevéből következtet. Persze a névnek nem kellene félrevezetőnek lennie, de ezen én nem tudok felháborodni mert van annyi eszem hogy utána olvasok, utánanézek annak amit venni fogok.
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #112 üzenetére
Szerintem még mindig csak szerinted az..
Ebbe sehol sincs átverés, ha érdekel utána olvasol ha nem megveszed és használod amit vettél nem kötelező ezt venni van 100 másik a piacon..és igen az emberek 90% net+közösségi oldalakat buja meg játszik rajta(azt hogy honnan tudom..egyszerű egy napot ülj végig értékesítőként bármelyik szolgáltatónál és kíváncsi leszek hány ember fogja megkérdezni milyen lapkészlet van benne milyen hangchip stb stb) ..na most erre ez is teljesen jó...a neve meg azért lett ez hogy eltudják adni mint írtam..
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Ehhez csak annyit aki ért hozzá az nem fogja meg venni, aki meg nem az a negyedét se használja ki ennek se másik telefonnak így
kurváramind1 neki.. a név meg van hallotta hogy jó hát megveszi..és nem egyszer volt példa hogy lásd mindent el lehet adni almáék is ezt csinálták anno meg most is...de jöhet ide még a htc is így tovább ezt hívják üzlet politikának aholleszarjákazt az 5%-ot aki ért hozzá és tudatosan vásárol a maradék 95% a bevételi forrás ehhez meg a samsung/apple tudja mi kell jó marketing és egy már bejáratott név és viszik mint a cukrot -
Ati1979
veterán
válasz
blueMerle #64 üzenetére
Akár itt is megtörténhetett volna sajnos.
Van néhány dolog aminek nem tudnak ellenállni a csalók. Pl. ha valaki nő akkor nem ért a műszaki cikkekhez. Ha valaki külföldi, akkor meg tájékozatlan. Minden sz*art rá lehet sózni, jó drágán. Szuvenír!
Madárnak nézett. Az hiszik, hogy apple az olyan jó, hogy bármilyen túrista megveszi.
Nekem Albánia volt a kedvencem. Látták, hogy fényképező gép van nálam, tehát túrista vagyok és olyan 5 méterenként próbált leszólítani valaki.Szóval, ha valaki keletebbre v. délebbre megy mint Mo. ott biztosan romlik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest