Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz Szakiii #121 üzenetére

Nem fogom újra és újra leírni. Olvassatok vissza légyszives, rágjátok meg amit írtam és rájöttök hogy ugyanarról beszélünk. Igen, mindenki utána tud nézni, igen, mindenkinek van lehetősége erre. Ettől függetlenül - SZERINTEM - baromira félrevezető hogy ilyen névvel árulják. Senki sem háborodott fel, úgy csináltok mintha háborút indítottam volna a Samsung ellen (magasról leszarom mert nem vettem ilyet, nem is tervezek), ebből ti csináltok ilyen lufit ezekkel a felesleges körökkel a folyamatos értetlenkedéssel, a mondandómba való belemagyarázással, én meg ezekre eddig válaszoltam. Én leírtam a személyes véleményem hogy ez így, ebben a formában, átbaszás. Pont. Befejeztem. Nem kell velem egyetérteni. :)

• blueMerle

veterán

válasz tresh #111 üzenetére

aki meg nem az a negyedét se használja ki ennek se másik telefonnak így kurvára mind1 neki..

Ismét le lett írva, (bötűvel :D ) hogy átverés, DE! semmi baj nincs, mert nem használja ki az átlaguser (honnan tudod?). Ez még mindig csak szerintem irtó nagy pofátlanság és átverés? :))

Az a baj hogy ezt lehet csűrni-csavarni, ki-mire használja, nem baj neki, jóazneki, denembaj...akkor is mindig ott kötünk ki hogy átverték csóri vásárlót. Mindegy hogy nem tud róla, attól még biza átverés áldozata, mert -még ha nem is használja ki, amihez ismét semmi közünk- azt gondolja hogy ő valami jobbat vett. És ezen van a hangsúly.

Mások is megteszik, persze, példákat is lehetne felhozni, de mégse ennyire átlátszó és direkt-átverés módon. Mert legalább formára különbözik (bár a htc is eljátszotta ezt az x-el vagy s-el, ha jól emlékszem), de ez még abban sem, érted, direkt ugyanúgy néz ki és odabiggyeszti mögé a mocsok...haddneírjamle hogy PLUS. Mi jön ezeután? 1 magos S3 PLUS? Esetleg 256MB RAM-mal Note II Advance? :U És ehhez még vágjunk jóképet és örüljünk is neki hogy direkt hülyénez néznek minket? :F

Szerintem EZT kellene inkább betiltani a bíróságoknak, nem az ájpedre hasonlító táblagépeket, mert azokkal ellentétben ez valóban átverés és megtévesztés, ráadásul házon belül.

• blueMerle

veterán

válasz Szakiii #107 üzenetére

Az igen. Tulajdonképp pontosan leírod hogy ez egy visszalépés és átbaszás amit a koreai barátaink PLUS néven árulnak. Végülis, persze, miért is háborodik fel ezen bárki is, hiszen ez ugye teljesen normális dolog? Nem lehett volna mondjuk S2 Light vagy bármi, ami nem azt sugallja hogy ebben valami TÖBB van, hanem épp ellenkezőleg? Véletlenül pont a Plus jelzőt dobta a random-névgenerátor náluk hát apám, ezt a véletlent...és ennek a jónép még tapsikoljon is, sőt, boruljunk le a Samsung, az ő hatalmasságuk előtt.

Itt sokan kurvára nagyon félreértik a dolgokat. Itt nem a Samsung-ellenességről szól a történet (én is Samsungot használok perpill, és nem egy filléres edisönt) hanem arról hogy ez megtévesztés, átverés. Az S2-ről nagyon sok átlaguser hallott már, sokan ismerik, ha betérnek a kedvenc kék-magenta-piros szolgáltatójukhoz akkor azzal a biztos tudattal vásárolják meg ezt a készüléket hogy ez valamiben több, jobb, erősebb. Comprende? Kapisgál végre valami? Nem a helyi fórumhuszárok feladata eldönteni azt az elvi kérdést, hogy mennyit veszt ezzel és ő tulajdonképp még nem is jár annyira rosszul, hiszen ez is jó, működik, bekapcsol meg amoled jujj tapsikoljunk, hanem hogy egy teljesítményben gyengébb eszközt sóznak az emberre azzal a szlogennel miszerint ez több. HA EZ NEM ÁTVERÉS, AKKOR MI? :W

• blueMerle

veterán

válasz Ati1979 #63 üzenetére

Ez speciel pont Szlovákiában történt, ahol lakom :)

Ami pedig a nyugatot illeti, engem Párizsban akart palira venni egy figura, aki mindenképp el akarta velem hitetni hogy márpedig az a Sony Vaio az Apple termék valójában és én ezt bizony higgyem el neki, mert ő szakértő :U (valamiért iFag-nak tűnhettem, mert mindenképp Apple cuccokat, vagy annak kikiáltott dolgokat akart rámsózni). És akkor mindez egy plázában egy ismert elektro-szaküzletben.

• blueMerle

veterán

válasz devast #53 üzenetére

És ezen a ponton már bármit, ismétlen BÁRMIT rá lehet sózni, az adott árkategóriában, csak samsung legyen ráírva. Meg tapcsikolós legyen.
    Ez a valóság, ez a siker útja, ezért tart magyarországon ott a samsung ahol.

Sajnos pár hete szem- és fültanúja voltam annak, amikor az eladó így sózott rá egy fehér galaxy minit egy 30 körüli nőre, miszerint: ez ugyanolyan androidos mint az S3, csak olcsóbb, ráadásul ugyanazt tudja.

:U :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés