- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
blueMerle #112 üzenetére
De miért néznek hülyének ha egyszer bemész a boltba, megnézed a specifikációt és össze tudod hasonlítani a többi termékkel. Aki szimplán csak név alapján vásárol az teljes mértékben megérdemli azt hogy esetleg nem azt kapja amit az adott termék nevéből következtet. Persze a névnek nem kellene félrevezetőnek lennie, de ezen én nem tudok felháborodni mert van annyi eszem hogy utána olvasok, utánanézek annak amit venni fogok.
-
Szakiii
addikt
De azt nem értem miért háborodik fel mindenki azon hogy mit csinálnak és miért? Talán mert veszik? Ha valakinek nem tetszik ne vegye meg ennyi az egész. Igen tény hogy nem fejlődött sőt visszafelé haladt és a plusz megtévesztő emiatt és lehetett volna neki valami más nevet adni, de külső, kijelző stb alapján mindenképpen az s2 egyik variánsa szóval névileg kell valami egyezés.
-
Szakiii
addikt
Ez a külső még mindig nagyon szép szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest