- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Az ace2 egy időben olcsóbb volt mint az s advance(én elég jó áron találtam pl használtan, meg glonass gps miatt is ez lett), meg végig elég közel voltak árban, így nem lehet azt mondani hogy nagyon rossz vétel lenne. Ugyanakkor jelenleg én is s advance mellett döntenék. A szerintem egy kicsivel jobb kijelző miatt, illetve a nagyobb belső memória miatt alapjáraton is élhetőbb telefon. Ezt ace2 tulajként leírtam az ace2 topikban is, hogy nem kéne ajnározni a telefont mert a kevés belső memória miatt szívás, 1 giga van telepíteni vagy root. Erre kaptam apait, anyait, összevesztem egy taggal, hogy miért kritizálom a telefont...szóval ilyen a fogyasztói társadalom egy kulturált fórumon. Akkor mit várunk az átlagtól..
na ezért sikeres a samsung.
S Advance vagy Grand X lenne nekem most porondon ha telefont vásárolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen routert?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest