- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nem fogom újra és újra leírni. Olvassatok vissza légyszives, rágjátok meg amit írtam és rájöttök hogy ugyanarról beszélünk. Igen, mindenki utána tud nézni, igen, mindenkinek van lehetősége erre. Ettől függetlenül - SZERINTEM - baromira félrevezető hogy ilyen névvel árulják. Senki sem háborodott fel, úgy csináltok mintha háborút indítottam volna a Samsung ellen (magasról leszarom mert nem vettem ilyet, nem is tervezek), ebből ti csináltok ilyen lufit ezekkel a felesleges körökkel a folyamatos értetlenkedéssel, a mondandómba való belemagyarázással, én meg ezekre eddig válaszoltam. Én leírtam a személyes véleményem hogy ez így, ebben a formában, átbaszás. Pont. Befejeztem. Nem kell velem egyetérteni.
-
blueMerle
veterán
Az igen. Tulajdonképp pontosan leírod hogy ez egy visszalépés és átbaszás amit a koreai barátaink PLUS néven árulnak. Végülis, persze, miért is háborodik fel ezen bárki is, hiszen ez ugye teljesen normális dolog? Nem lehett volna mondjuk S2 Light vagy bármi, ami nem azt sugallja hogy ebben valami TÖBB van, hanem épp ellenkezőleg? Véletlenül pont a Plus jelzőt dobta a random-névgenerátor náluk hát apám, ezt a véletlent...és ennek a jónép még tapsikoljon is, sőt, boruljunk le a Samsung, az ő hatalmasságuk előtt.
Itt sokan
kurváranagyon félreértik a dolgokat. Itt nem a Samsung-ellenességről szól a történet (én is Samsungot használok perpill, és nem egy filléres edisönt) hanem arról hogy ez megtévesztés, átverés. Az S2-ről nagyon sok átlaguser hallott már, sokan ismerik, ha betérnek a kedvenc kék-magenta-piros szolgáltatójukhoz akkor azzal a biztos tudattal vásárolják meg ezt a készüléket hogy ez valamiben több, jobb, erősebb. Comprende? Kapisgál végre valami? Nem a helyi fórumhuszárok feladata eldönteni azt az elvi kérdést, hogy mennyit veszt ezzel és ő tulajdonképp még nem is jár annyira rosszul, hiszen ez is jó, működik, bekapcsol meg amoled jujj tapsikoljunk, hanem hogy egy teljesítményben gyengébb eszközt sóznak az emberre azzal a szlogennel miszerint ez több. HA EZ NEM ÁTVERÉS, AKKOR MI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest