Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
A példával van a bajom csak mert a narancslé 100%-osnak van feltüntetve és csak 15 %-os mint írtad ergo jogos a felháborodás... de itt minden ugyan az csak más lapkészlet (ami gyengébb) de az adatok ugyan az és plusz néven ráfogja hogy az nfc-t. Nem átverés mert mindent leírt és az úgy is van az megint más kérdés hogy a valóságban ez jóval gyengébb..és erre írtam hogy az átlag user megnézi dual proci 1gb ram 8mp-s kamera ugyan az mint a mi régen volt és ott az nfc... ettől függetlenül én se tartom jó elnevezésnek de marketing szempontból nem írhatja hogy s2 low/minus/light stb ....mert akkor csak dísz lenne a boltok polcán..
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #112 üzenetére
Szerintem még mindig csak szerinted az..
Ebbe sehol sincs átverés, ha érdekel utána olvasol ha nem megveszed és használod amit vettél nem kötelező ezt venni van 100 másik a piacon..és igen az emberek 90% net+közösségi oldalakat buja meg játszik rajta(azt hogy honnan tudom..egyszerű egy napot ülj végig értékesítőként bármelyik szolgáltatónál és kíváncsi leszek hány ember fogja megkérdezni milyen lapkészlet van benne milyen hangchip stb stb) ..na most erre ez is teljesen jó...a neve meg azért lett ez hogy eltudják adni mint írtam..
-
tresh
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Ehhez csak annyit aki ért hozzá az nem fogja meg venni, aki meg nem az a negyedét se használja ki ennek se másik telefonnak így
kurváramind1 neki.. a név meg van hallotta hogy jó hát megveszi..és nem egyszer volt példa hogy lásd mindent el lehet adni almáék is ezt csinálták anno meg most is...de jöhet ide még a htc is így tovább ezt hívják üzlet politikának aholleszarjákazt az 5%-ot aki ért hozzá és tudatosan vásárol a maradék 95% a bevételi forrás ehhez meg a samsung/apple tudja mi kell jó marketing és egy már bejáratott név és viszik mint a cukrot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest