Új hozzászólás Aktív témák
-
Ritus2006
csendes tag
válasz
zombinyul #104 üzenetére
Körülöttem se teljesen 100-asok a Samsungok
Tegnap csináltam meg egyik ismerősöm bootloopban maradt Ace-ét.
Másik ismerősöm SII-ese mindig befagy, és a zenéket eltorzítja lejátszás közben (akadozik a zene).
Ezért szeretem a Sony-t. Bajom még nem nagyon volt eggyel se, pedig volt már pár. -
coolrob
aktív tag
válasz
zombinyul #67 üzenetére
Már ne is haragudj de ez egy nagyon hülye hozzászólás volt...
Az hogy samsung telók tönkremennek körülötted, talán azért van mert sokkal többet eladnak belőle mint másból nem gondolod? Érdekes, hogyha ha a S Advance topicjába benézel mindenki el van alélva a telefontól, mert 40-50 ezerért kb nincs ellenfele..Ez a fagyás, újraindulás megint vicckategória, inkább nem is minősítem.
Átverésről hol van szó?Most kajak ha vki kiad 100 felett telóra és nem néz utána 2 perc erejéig egy gugliba, ami a mobilarénára vezet, az meg is érdemli. Megmaradt egy csomó alkatrész, gondolom Exinos meg elfogyott, ezért mást raktak bele. És? Xar lett, ezvan, nem tetszik, nem kell megvenni ez van.
Melyik gyártó nem adott még ki olyan telót ami xar, de legalább túl is van árazva? Nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest