Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
LordTech #558 üzenetére
Hát nem teljesen
Nekem elég gyors az is. Egyszerűen nincs még itt az ideje a 2 magnak.
Majd ha a programok is erre optimalizálva jönnek ki akkor mást mondok. De addigra van egy érzésem már kint lesznek a 4 magos készülékek is
Túl sok még a régi 1 magos. Még csak most kezd felfutni ez a több magvas mizéria. A fejlesztő meg nem szeretne elesni a piac jelentős részétől.Aztán meg hogy nem tud lejátszani 720p-t hát ez sem teljesen igaz. H264-es stream-et viszi lazán.
-
redmonk'
tag
válasz
LordTech #549 üzenetére
Na jó most már én untam, el is megyek a topikból.
Majd amikor rájöttök, hogy felesleges volt/lenne kidobni ennyi pénzt ezekre a dolgokra akkor rájöttök majd egy-két dologra. Kissé elfogult itt néhány ember, és majdem, hogy fel áll a "tudjukmi" az adatokat látván.!PEACE!
-
-
tegeske
csendes tag
válasz
LordTech #364 üzenetére
Igen, igen 3 hónapig volt DHD-m, de mikor vettem hozzá bőrtököt (mérete miatt több hét után sikerült találni) mikor vettem ki, akkor az alsó műanyag levehető rész, mindig bennemaradt a tokban! Jah és egyébként az sem volt tökéletes az illesztéseknél! Most Omnia 7-est nyúzok 1 hónapja, de ennek sem a legtökéletesebb az illesztése a hátlapnál
Majd a GS II, mikor kihozza a futár jövőhéten
-
r4z
nagyúr
válasz
LordTech #359 üzenetére
A Desire a mostani ROM-mal majdnem teljesen fluid, a legkisebb akadás is szemet szúr, szerintem látnám a GSII-n az akadást. De persze élőben kell látni azokat az akadásokat, hogy valójában mennyire súlyosak, plusz azt se felejtsük el, hogy ez még bétás készülék.
Szerk: OFF
-
bigand77
tag
válasz
LordTech #349 üzenetére
Recseg-ropog és reped ha túl vékony, vmint karcolódik. Azt Persze a fém is tud, de összességében ellenállóbb. Más az érzete ha kézbe veszed. Lehet hogy neked nem, de miért kell rögtön fröcsögni, hogy más más anyagokat szeret? Még ebből is van aki flémet csinál, hihetetlen.
-
válasz
LordTech #346 üzenetére
Pontosan onnan kérlekeszépen.
Haverral most ütöttünk mamutot, de a telóm nem támogatja az MMS-t, így asszonynak nem tudom megmutatni csak ha hazahúztam.
Visszatérve, annyira nem érdekel de a samsung felirat irritál egy telón. Sőőőt nehogy megkövezzetek, a Nokiát sem tartom már jónak, az egy dolog, hogy kizárólag ilyet használok, jelenleg, kopp kopp. -
talamasca
senior tag
válasz
LordTech #344 üzenetére
" Viszont nem tudom megérteni, hogy állitod, hogy akad? A tesztben szépen leirták, hogy minden gördülékeny."
Akkor:
"A mobilon az android rendszer 2.3.3-as verziója, azaz a Gingerbread fut, szinte akadásmentes működést produkálva."
...
a Galaxy S II-t is meg lehet akasztani, néhol tapasztalható egy kis röccenés, a képernyő feloldása sem teljesen sima, a telefon forgatása közben bekövetkező orientáció-váltás pedig még mindig nem a leggyorsabb......a főoldalra kipakolható naptár-widgetek csúnyán beleköpnek a levesbe, ezek felett lapozgatva és a tartalmukat görgetve kellemetlen akadásokat tapasztalhat az ember..."
Nem idézek be többet.
-
bigand77
tag
válasz
LordTech #344 üzenetére
A tesztben írták hogy meg-megröccen, érzésem szerint nem lenne szabad már 1 ghz-en és fölötte akadnia egy rendszernek,és a cikk többször is említi. Volt a kezemben desire hd, egyáltalán nem színtelen a képe, az sgs volt túlhúzva, örvendetes, hogy a 2-esben ez állítható, mert 3 Perc alatt kifolyt a szemem az sgstől, az avatar inkább 1 modernebb hupikék törpikék kiadás volt rajta. A htc-k is elkotyognak 1 napig, nem érzem az sgs 2 másfél napját túlzottan izmosabbnak. A kamera tényleg fos, de azzal valóban nem foglalkoztam egyik telefonnál se, mert alig használom.
Pff, ha beírom, hogy az i4-en egyszer nem tapasztaltam röccenést, rögtön le fogsz fanboyozni, szal vedd úgy, hogy erről nem nyilatkozom.
-
r4z
nagyúr
válasz
LordTech #339 üzenetére
Pont azt mondom, hogy ha már a minőséget lejjebb vesszük, akkor nem-e elég az eggyel kisebb felbontás, de maximális minőségfaktorral. Másik példával: ha lenne lehetőséged kétféle hármas BMW-t venni ugyanannyiért, az egyik a legújabb generációs, de kevés extrával, a másik egy generációval korábbi (de nem használt, a példa kedvéért), viszont full extrás. A motor (a videó tartalma) bennük ugyanolyan. Melyiket választanád? Én az utóbbit. (Lehet, hogy nem pont jó a példa, szerintem kb. stimmel)
Én legalábbis kihasználnám az 1080 pixelsoros videókat, helytől függetlenül.
Pont Te írtad, hogy mások az emberek igényei. -
zord01
senior tag
válasz
LordTech #228 üzenetére
Nézd én sem Samsung sem HTC vásárló nem vagyok, egy rossz szót nem szóltam egyikről sem, mivel nem tudom megítélni a termékeket. Annyit tudok róluk, hogy nekem nem kellenek.
Más kapcsán reagáltam egy forumtárs hozzászólására, úgyhogy nem értem miért szekálsz ezekkel a márkákkal...
Jah és végig offtopicban toltam, nem mellesleg.
Amúgy abba is hagyom, mert még ennyire sincs helye itt ennek a beszélgetésnek, hogy off-ba téve mondjam... -
zord01
senior tag
válasz
LordTech #215 üzenetére
Hát nézd azért az ember mindenből tanul. Annó én levontam a következtetést, hogy nekem mire kell egy telefon, mit kell tudnia, és onnantól kezdve a parasztvakítás nem érdekel.
Persze a legnagyobb tanulság, hogy mielőtt megveszek egy telefont, megyek és kipróbálom valahol, hogy tetszik-e. És akkor nem fogok po*ára esni.
Vagy ha igen, az csak és kizárólag az én hibám lesz.Bognak abban is igaza van, hogy lám 1-2 nap alatt összedobni egy ilyen cikket nem egyszerű. Ha meg nem dobnának ki minden nap egy új cikket akkor azért csesztetnénk őket.
Sőt még egy dolgot ne felejtsünk el. Egy telefont (vagy bármilyen egyéb árút) csak a kategoriájában lévő termékekkel lehet összehasonlítani. Illetve hasonlíthatnám a biciklimet egy Boeing-hez is, csak nem lenne sok értelme.
Viszont itt abba is hagyom, az eszmefuttatásom, és átadom a terepet a lelkes Sumsung fanoknak, had tárgyalják kis az újdonsült csodafont.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
LordTech #215 üzenetére
ez alaptalan amit mondasz
a htc desire nem fagy
már több mint fél éve használom, semmit nem moddoltam, éjszakára se kapcsoltam ki, és egyszer nem fagyott le, (és minden dézis ismerősömtől ezt hallom)
keress nekem egy ilyen GalaxyS usert aki ezt elmondja..
a galaxyS-nél lett volna mit supportalni, ha a samsung nem szar a saját vásárlói fejére...a 2.3 pedig lesz Desire-re...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
LordTech #204 üzenetére
hát az hogy főzött rom nélkül anyázol éjjel nappal
állandóan fagy, újraindul a touchWizz, nem küld el üzenetet, nem működik ez az, megakad..
olvass bele véleményekbe... galaxyS csak annak tetszik, aki szarrá modolja a telefonját, és úgy jó is... mert a hardverrel nincs baj... -
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest