Samsung Galaxy S II - a trónörökös

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Tavaly júliusban megjelent a nagy dérrel-dúrral beharangozott Samsung Galaxy S, amely bár magabiztosan hozta a kötelezőt, az úgynevezett wow-effect elmaradt, az állunkat azért nem keresgéltük a padlón. Ettől függetlenül egy igen korrekt gépről volt szó, amely a mai napig megállja a helyét a kínálatban, az eladások is ezt igazolják. Idén barcelonában pedig bemutatták a következő modellt, az i9100 Galaxy S 2-t, amely minden téren túl akarja szárnyalni a híres elődöt.

Samsung i9100 Galaxy S II
[+]

Már a februári Mobile World Congress is a Galaxy S II-től volt hangos, azóta pedig folyamatosan ketyeg a marketinggépezet, szinte minden héten kaptunk valamilyen kóstolót a koreai gyártó új zászlóshajójáról, melyre sokan szinte messiásként tekintettek. A specifikációkat tekintve ez nem is csoda: bivalyerős hardver, a legújabb Android rendszer, valamint a szanaszét reklámozott Super AMOLED Plus kijelző jellemzik a gépet; ezen szavak hallatán a legtöbb telefonrajongónak összefut a nyál a szájában. Lássuk, képes-e megfelelni a várakozásoknak!

Samsung i9100 Galaxy S II
[+]

Hozzánk egy forgalomba nem kerülő tesztkészülék érkezett, így a csomagolásról és a tartozékok minőségéről nem tudok nyilatkozni. A mi dobozunkban egy microUSB-kábel, egy hálózati töltő és egy sztereó headset lapult, a boltokban kapható modell mellett egy microSD kártya és egy speciális microUSB kábel is lesz, utóbbi segítségével csatlakoztathatunk például pendrive-okat a mobilunkhoz (ez az úgynevezett USB on the go funkció); a füles egy jó minőségű darab, közepes hangerő és dinamikatartomány jellemzi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés