Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
Dr.Anonymus #200 üzenetére
Sziasztok! Egy kedves barátomnak szeretném frissíteni a SGS2-jén a 2.3-at. Van már hivatalos Jelly Bean? Magyarországon vagy az U.K.-ban. Esetleg jönni fog neki értesítés a telefonra, ahogy megjelent a friss J.B.? Feltéve, hogy aktív az értesítő szolgáltatása, gondolom.
-
Sofian
őstag
válasz
Dr.Anonymus #220 üzenetére
Itt vagyok én is...gyári 2.2.1 teljesen fluid
-
Tim82
félisten
válasz
keress nekem egy ilyen GalaxyS usert aki ezt elmondja..
Jelentkezem. Gyári Froyo-ra való frissítés óta semmi gondom a telefonnal. Illetve egyvalamivel van, de az szvsz Opera Mini- és nem készülékfüggő bug.
-
DarkByte
addikt
válasz
Dr.Anonymus #190 üzenetére
Egyet értek, kicsit szomorú a szájízem a sima Galaxy S gyári szoftver körítése után. Főleg ezt az RFS nevű borzalmat dughatná fel a Samsung-nál az elkövetője odá ahová gondolom
Kicsit az Optimus X2 felé nézegetek emiatt, gyűjteni kellene tapasztalatot az LG ROM-jaival kapcsolatban. Viszont ha azt veszem hogy a sima Galaxy-ból is ki lehet főzni egy egész tűrhető mobilt ha az embernek van mersze/kedve/elszántsága hozzá akkor végül is az S2 is jó választásnak tűnik. Külsőre egyébként az S2 pofásabb szerintem, az LG hátlapja nekem nagyon elüt a mobil elejétől.
-
Gengi
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #255 üzenetére
Sok furcsaságot írsz és anomáliát, amivel én lassan 1 év alatt nem igazán találkoztam...
Az SGS-re pedig mindent lehet mondani csak ,hogy rossz volna a terméktámogatása... Lassan itt a 2.3 már néhány helyen tölthető, aki meg nem tud várni mint a 2.2 esetében már beszerezhette ezer éve a félhivatalos rom-ot. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #244 üzenetére
2: Sense nem volt Nexusra, de hardveresen valóban.
3:
4: Elég nagy ökörség, mi az, hogy működjön a soft? Igen, működik. Desire-ön hol van DivX/mkv lejátszó gyárilag, 5.1-es támogatással?
5: Bullshit, 2.1-nél kellett a lagmentes működéshez. A megrögzött modderek raknak már csak ext4-et, én most pl RFS-t használok. Magyarázd már meg, hogy kell hozzá... -
válasz
Most akkor soroljam, hogy mitől szokott fagyni a Dézim? A legfrissebb gyári szoft van rajta.
Skype, GSM telefonálás, böngésző
-
Bavid
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #259 üzenetére
Lol, nem smemi emberke vagy te, megtennéd, hogy akkor beszélsz ilyen határozottan egy készülékről, ha azt TE birtoklod is? Köszi!
Szerintem igencsak jó lett a teszt, elég hamar is jött ki, a videó is bekerült végre, a készülék is nagyon jó! (Bár szerintem SGS-t nem éri meg lecserélni, majd a 3-ra
)
-
rankesz
veterán
válasz
Izé , bocsi de én összesen 4 SGS-t frissítek különböző gyakorisággal, a sajátomon amit augusztus végén vettem csak addig volt gyári 2.1, amíg hazaértem vele a plázából. Utána ment is fel rá a béta 2.2 ami erősen béta mivolta ellenére is stabil volt.
Október óta Sztupy nevű rommer emberke munkássága révén durván lendületet vett a hax scene, és mára már tényleg nem igazán van kivetnivaló a teljesítményben.De ez már nagyon off, ha gondolod privátvban elsorolom mivel lett jobb a buheráktól az SGS1
Karma Persze, a paraszvakításon kívül nem sok értelme van ekkora kijelzőn az embedded 720p youtube vidinek, de nem is ezen volt a hangsúly, hanem inkább azon hogy maga a vas röhögve tudja...
-
kutkut
addikt
válasz
Dr.Anonymus #259 üzenetére
2.2-vel is jó volt már... A 2.3-ban a böngésző javult sokat...
-
Remus389
veterán
válasz
galaxySnél alap fagyás mentes működéshez kell custom rom
ez különbség... ez már nem így van, le vagy maradva, gyári 2.3.3. android szoftverrel amit a samsung hivatalosan adott ki, azzal igencsak sebes a drága és még egyszer sem fagyott 3 hét alatt -
kutkut
addikt
válasz
Ez azért utoljára 2.1-el fordult elő... De az alkalmazásokkal, játékokkal sosem volt gondja...
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #238 üzenetére
fagyassal nagyon senkinek nem volt gondja, jo hogy tajekozodsz. az meg, h a badat toltak...te nyilvan tudod, hiszen azt hasznalod... minek irsz olyat, amirol nem tudsz?
-
rankesz
veterán
válasz
galaxySnél alap fagyás mentes működéshez kell custom rom
ez különbség...LooooL, na innentől ignorálom a fórumos tevékenységedet... tudom tudom samfan vagyok...
-
kutkut
addikt
válasz
Dr.Anonymus #234 üzenetére
"AS klón"
1. Nem Vagyok samsung fan...
2. Az SGS is egy éves készülék...
3. Najó, ez igaz, itt azt is figyelembe kell venni, hogy a 2.2-t alapból a Nexus One-ra adták ki, a 2.3-at meg a Nexus S-re. Az előzőt a Desire-re volt könnyebb megírni, utóbbit meg az SGS-re. De lehet, hogy nem ilyen egyszerű...
+ Azt is elismerem, hogy a Samsung nem igazán sürgette magát a 2.2 kiadásával...4. Ehhez sem értek igazán, de itt asszem a JIT-nek is fontos szerepe van...
5. Hát igen... Senki sem érti, miért használnak más fájlrendszert...
Én is remélem, hogy az ilyeneken változtatnak. De, asszem az SGS II-ben már ext4-es fájlrendszer van.
Ja, és az előző is off akart lenni...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
1: Én sem, bár sejtem, hogy engem is Samufannak hisztek. A következő jelöltem jelenleg egy Sensation.
2: sgs is, mégis azt hozod fel.
3: TW3-at se. Na meg Desire Z-re van már 2.3.3, a Sense át van írva.
4: sgs-ben is.
5: Az "idáig" az Omnia2 gyártásáig volt körülbelül. Na meg, úgy csinálsz, mintha nem HTC-n lenne a legtöbb custom ROM-ot használó. -
Varszegig
veterán
válasz
Dr.Anonymus #216 üzenetére
"a samsungról idáig látszott hogy pl. a badás vonalat szoftveresen is komolyan veszi,"
Még jó hogy ezt mi Badások nem vettük észre eddig, de győzzél meg
szerk: ja értem. meg éppen az is jó volt out of the box. De azért nem látnám, hogy jobban kényeztetnének minket, mint az android vonalat, ma kaptuk az arcunkba, hogy nekünk nem lesz premium soc hub, míg SGS II-re gyakorlatilag minden országban a következő hetekben...
-
LordTech
tag
válasz
...figyu AS klón, tegyünk már helyre egy két dolgot:....
Ez nagyon jó.
Én is azon gondolkodtam, hogy minden Samsung imádónak ilyen 'profil kép' van kitéve?
Amúgy ezen irásod alapján visszavonom, hogy nem vagy közömbös a htc iránt.
-
kutkut
addikt
válasz
"szerintem igen is más filozófia szerint készül egy htc-s android, és máshogy egy samsung"
???
Desire megkapta már a 2.3.3-at?
Hardverben meg igencsak el van maradva, kezdve az érintőfelülettel..."samsungról idáig látszott hogy pl. a badás vonalat szoftveresen is komolyan veszi, addig az androidosat finoman szólva is félvállról, és csak a hardver területén teszi oda magát"
Azért nem elég a hardver fejlesztése. Pl a Nexus S-ben miért nincs 720p-es videó??? Amikor ~ugyanaz a hardvere, mint az SGS-nek...
"keress nekem egy ilyen GalaxyS usert aki ezt elmondja.."
SGS-nek enyhén pontos az érintőfelülete... Desire??? Ez még nem is lenne baj a sima zoomolásnál, de pl, hogy játszol Desire-en egy Modern Combat 2-t? Mivel összecseréli a két ujjad koordinátáit, így esélyed sincs a többiek ellen...
Arról nem is beszélve, hogy az SGS-t nem nagyon akasztják meg az ilyen játékok... De az Unreal Engine 3-mal is megbírkózik...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Nincs köztünk véleménykülönbség, de egy dolgot itt vegyél figyelembe: az SGS2-n futó TouchWiz tényleg out-of-the-box frankón működik, s nagyon-nagyon sok olyan alkalmazást gyárilag tartalmaz, amire előbb-utóbb szükséged lesz. Azt is látnod kell, hogy a felhasználók nagy százaléka nem moddol, nem haxol, hanem arra vágyik, hogy vásárlás után minden ott legyen a helyén. És ebben mondjuk az Apple nagyon erős. Az SGS2 pedig szerintem pont ettől tűnik most igen jónak, hogy igazából nem nagyon kell piszkálni, hanem úgy jó, ahogy van (nyilván a grafikus interfész azért ízlés kérdése, a funkcionalitást viszont nem lehet elvitatni), ráadásul úgy néz ki, hogy nagyon sok apróságra gondoltak a mérnökök (giroszkópos nagyítás, kamera-ikonok cserélhetősége, kijelző szaturációjának piszkálása), ami talán eye-candy, talán felesleges, de ettől lesz a felhasználói élmény teljes(ebb).
Mi minden egyes készülék tesztjénél úgy próbálunk hozzáállni, hogy bízunk abban, hogy a későbbiekben is minden frankó lesz, mert nem látunk a jövőbe. Arra sem lehetett számítani, hogy a magyar Motorola csődbe megy, meg arra sem, hogy az XT720-nál szarnak a supportra. Nyilván ha ezt előbb tudjuk, akkor másképp ítéljük meg a telefont, de az ilyesmit nem lehet előre tudni
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Nézz be a sgs topikba, vagyunk páran. Eddig nálam csak beta ROM fagyott le, és a többi 50 aktív tag is így van ezzel. Továbbá sgs-re is lesz(van
) 2.3, amiben kb minden szoftveres hibát javítottak. A fájlrendszert meg jogosan nem cserélik le másikra, mert egyrészt akit zavar, az három kattintással megcsinálja magának, másrészt meg akkor még egy ok, amikért ne váltson sgs2-re a vásárló.
-
zord01
senior tag
válasz
Jah a "szarjunk a szoftra" filozofia szerintem a legtöbb gyártónál megvan...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Nem tudjuk megjósolni, hogy a terméktámogatás hosszú távon milyen lesz. Nem tudjuk azt sem, hogy mennyire fog esetleg széthullani majd egy-két darab.
Azt tudjuk, hogy ez pillanatnyilag a legjobb androidos telefon, ami a kezünkben volt. Nálam 2X és Atrix is volt egy ideig, van összehasonlítási alapom, de dr. Kind sem most jött a falvédőről. Mindent megtettünk azért, hogy ez a teszt még ezen a héten kimehessen, szó szerint harcoltunk a tesztkészülékért, régóta, sokat, rohamtempóban készült az anyag tegnap, éjjel és ma (és még most is a videó hozzá), mert bocs, de azt gondoltuk, hogy ez fontos elsősorban nektek, akik olvassátok.
Amit ennyi idő alatt ki lehet próbálni, azt mind kipróbáltuk. Fotózás, videózás, lejátszás, net, sebességtesztek, zeneminőség, FB, üzenetkezelés, hangminőség, akkumulátor, stb, stb, stb. Nem tudom, hogy ezen túlmenően mi fért volna bele két napba olyan, ami egy hét alatt jön elő, vagy esetleg két hét alatt. Hónapokat nem tudunk egy készülékkel eltölteni, illetve pont ezért van blog, hogy tovább nyüstölhessük a készüléket.
-
zord01
senior tag
válasz
Lehet, hogy ha túl sok rosszat írnának egy telóról, a gyártó nem adná oda nekik a következő tesztalanyt, és tesztkészülék nélkül nehéz tesztet írni.
De amúgy igen, annak idején én is *nyáztam rendesen, hogy nah baszod ezt azért mondhatták volna, meg hopp ez kimaradt, meg hopp nem erről volt szó...
De mint mondtam, az én döntésem volt, amint nem csak az ő cikkeik alapján hoztam meg.
(Több haveromat is jól elküldtem a p*csába)
-
LordTech
tag
válasz
Miért, mi a helyzet a valóságban a Galaxy S-el? A képernyőjét nem szeretem, de mai napig irigylem, hardveresen erős, software terén meg más gyártó sem iparkodott.
-
zord01
senior tag
válasz
"szóval sajnos ki kell mondjam, hogy ez sokat rontott a honlap hitelességén a szememben"
Ebben sajnos egyet tudok veled érteni, anno én is futottam bele olyasmibe, hogy itt agyon dícsértek egy telefont, aztán megvettem, és ipari hulladék volt.
Természetesen nem hibáztatom a tesztereket, a honlapot, hisz ez csak egy forrás, ők így látják és pont.
Anno más forrásból is tájékozódtam, végül bevállaltam a telót és rá*asztam. Nem ők tehetnek róla, az én döntésem volt.
De néha tényleg elfogultak a srácok.
Persze az is lehet, hogy ez szakmai ártalom, mivel naponta több tucat teló fordul meg náluk, és már nem képesek az egyszerű földi halandó fejével gondolkodni. Más dimenzióban mozognak. No meg ki kell szolgálni a divatirányzatot is.
Lehet hogy a stáb titkos kedvence a Nokia 3210, de ha 2011-ben erről zengenének ódákat, ki olvasná a cikkeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest