- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca7601
tag
Na jó, de azért ilyen klozet képet csak szándékosan lehet létrehozni. Arra céloztam, hogy nincs ekkora különbség. És sehol sem azzal kezdték, hogy milyen homályos is a SAMOLED, hanem valahol mégiscsak ezt tartják/tartották a legjobbnak. Namost ez ilyen homályban nehezen lenne védhető.
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés hogy mikor. Általában egy újdonság bőven lemegy az alsó-közép kategóriába, mire elkezdik támogatni. Pl. iGo vs 800x480. De a 800x480 legalább vmi szabványféleséggé alakult, lehet rá alapozni, a 9xx-ekből egyik ilyen, másik olyan, ez nem segíti az elterjedést. Ha én írnék programot, én se csak 2 telefonra szeretném eladni.
Az SGS 3-ról egyelőre csak pletyka van, az őszi megjelenésről még annyi se, vmi újságíró szerint akár akkor is megjelenhet, ez annyi mintha a kocsmában mondták volna.
Ennek ráadásul semmilyen hardverparamétere nem ismert, így az se hogy a kijelző milyen.
legiaap:
Én már rugdostam párszor a Galaxy S-emet, még 1 karc se lett rajta, pedig néha úgy vettem fel hogy mostmár biztos mehet a kukába, de nem. Elég tartós darab. Kijelzőre is esett párszor, volt hogy ököllel vertem bele (nemcsak az Angry Birds tud angry lenni), no effect. Nem is tudom elképzelni azt a régi urban legendet hogy magától elreped a kijelzője. Nekem még aktív ráhatásra se, pedig én igazán vandál vagyok.
-
Valentino K.
senior tag
Leginkább a taccsvíz külseje, megjelenése csöves. Azoktól a műanyag, gagyi ikonoktól kiráz a hideg. Ez a véleményem és tartom. De még a sense-t is kissé csilivilinek nevezném wp7 után. Ez abszolút szubjektív persze! Ha neked tetszik és neked jó akkor használd
A tesztben kerek perec le van írva, hogy nem nagyon van olyan dolog, ami kihasználná a 2 magot. Azért ez nem vicces szerinted, főleg annak fényében hogy kb 3-4 ilyen flagship készülék már van.
Egyébként pontosan az optimalizáció hiánya, fragmentáció jelenléte az, ami miatt kissé úgy érzem, hogyha nincs ez az os akkor valószínűleg a piac is később jön ki a dupla magos megoldásokkal.
Khmm, halkan jegyzem meg hogy egy iphone4 vagy egy wp7-es teló simán hozza ezt a folyamatosságot egy maggal.
Tudom, hogy ottvan a háttérben x feature ami majd egyszer ki fogja használni ezt a teljesítményt, de amíg ez nem történik meg, addig én csak parasztvakításnak tartom a 2 magot... -
Dr.Anonymus
addikt
2.
Samsung Galaxy S: "Status Available. Released 2010, June"
htc nexus one: Status Available. Released 2010, January
ez fél év különbség hardveresen...3. aláírom, rápakolhatnák már...
4. ?? ezt nem is értem...
az sgs-ben működik a soft????5.
a htc custom rom nélkül működik, nem fagy, extra igényekhez kellhet custom rom
galaxySnél alap fagyás mentes működéshez kell custom rom
ez különbség... -
3) Már sejtem hogy értjük félre egymást, bár nem tudom mit értesz "rendszeralkalmazás" alatt.
Én nem tudom hogy egyes oldalak mit hisznek több-mag-támogatásnak, de az operációs rendszer részéről a kernelnek (és azon belül a folyamatütemezőnek) kell támogatnia az SMP-t, onnantól már nagy vész nem lehet, elosztogatja az egyébként egyszálú alkalmazások között is szépen a magokat. Nem fekete mágia ez.
-
ad1) Téves, a Symbian kernel is és a Windows CE 7.0 is támogatja az SMP-t. A Linuxnak se nagy csoda, ezért se értem, hogy miért van e sok töprengés és szenvelgés az Android-változatok körül. A gyártók valószínűleg sajátkezűleg forgattak egy SMP-képesre konfigurált kernelt.
ad2) WTF?
ad3) Ez meg nettó baromság.
johny dragon #201: Tudom hogy ő mire gondolt. Ennek tudatában válaszoltam, hogy a hiba nem a hardverben van - ha kétmagos szupertelefon kell a lejátszáshoz, akkor a Flash egy feleslegesen zabáló szarkupac, ami elbonyolítja a böngészőt és elszomoríthatja a felhasználót. Minő meglepetés, tényleg.
Mondjuk telefonon 720p videót nézni is meredek kicsit 480 soron.
-
szőröscica
addikt
Tudod, sokakkal ellentétben én nem vagyok márkafanatikus, leginkább tapasztalatból beszélek. És ha ismernél picit, akkor azt is tudnád, hogy konkrétan rühellem a telefonom, és nem ciki nekem azt kimondani, hogy a bőven 100 ezer feletti áron vett készülékem alapvető hibákkal küzd. Nem önigazolást keresek a topikokban, nem pisilem össze magam, ha a kedvenc gyártóm kijön valamivel. Leginkább azért, mert nincs kedvenc gyártóm. Használtam már SE, Nokia, Sharp, Panasonic, Motorola és még ki tudja milyen készülékeket.
Nálam a Samsung, mint márka leszerepelt. Ha ezt csak fröcsögve, hülyézve tudjátok elfogadni, az nem rólam állít ki szegénységi bizonyítványt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest