- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
En ezert gondolkoztam el azon multheten, hogy abba kene hagynom a forumozast.
Ezzel én is így vagyok, sőt nagyjából meg is valósult. Kb. tavaly tavasz óta sikerült száz hozzászólást összehozni a fórumon, pedig előtte jóval aktívabb voltam. Valahogyan régebben sokkal jobb volt az értelmes / értelmetlen hozzászólás arány. Nem állítom hogy én nem írok időnként hülyeséget, de akkor legalább kijavítanak, tudomásul veszem és okulok belőle. Úgy tűnik a szemellenzővel és habzó szájjal fórumozóknak áll mostanában a Prohardver lapcsalád fórumja
-
Néha már rohadt idegesítő.... Én is háromszor meggondolom, mit írok be, mert felesleges vitába már nem óhajtok belemászni.
Cyberpunk:
Kérlek csak másszál be a monitorod menüjébe, és keresd meg a white balance menüpontot.
Ha megtaláltad, szólj kérlek.Majdnem egy dologról beszélünk, nagyon hasonlít a kettő, csak kameránál white balance-nak hívják, monitornál color temperature-nek.
De már annyire felesleges ezen offolni, hogy az fáj.
-
Cyberpunk
félisten
Kösz hogy célozgatsz a nyugodtan nekem lehet esni nem kell kerülgetni. Én sem értek mindenhez, és vannak hülye megnyilvánulásaim is ezt is aláírom.
De amikor fehéregyensúlyról beszéltem nem mondtam hülyeséget. Vagy ha én baromságot beszélek, akkor mindenki más is aki ezt egy monitor tesztnél, vagy kommenttel kapcsolatban megejti.
-
LordTech
tag
Már tegnap óta egyebet sem hajtogat, csakhogy gyerekes a kezelőfelület. Én próbáltam, vele ellentétben, és biztos vagyok benne, hogy a készülékhez illően elegáns. Semmi gond nincs vele, sőt nagyon magas a léc. Nálam a gyerekes a Sony 4 sarkú kezdőlapú kezelőfelületénél kezdődőtt. Miért, talán a kék, ment a fekete Xperiákhoz?
-
grc999
tag
Kövezz meg, de a wp7 felület a maga kétféle témájával (fekete/fehér) valahogy sokkal tetszetősebb. Más kérdés, hogy más okok miatt ugyan, de nálam kiesnek a wp7-es telók.
Az előzővel, félreértés ne essék, nem akarom azt sugallni, hogy a galaxy s II rossz telefon, mert szerintem igen jó, egy technológiai szörnyeteg, iszonyat brutál "belsősége" van neki, és legalább akkora előrelépés, mint a sima galaxy s volt annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest