- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
bokrosolajos #444 üzenetére
Üres állapotban valóban gong az a fémcső.....nade szórd tele homokkal és meglátjuk....h ad e ki hangot....Itt ugyanaz van ...95% ig ki van tömve a telefon belseje,igy esély sincs rá,h a fém hátlap miatt jobban szóljon egy telefon...
Volt 2 fémhátlapú telóm is....semmit nem ért.....jónak jó ha van,de ennyi... -
whitehand
senior tag
válasz
már bocs de a fém az igaz hogy jol vezeti a hangot csakhogy a rádiohullám az nem hanghullám de ezt biztos nem tanitják fizikábol... a fém visszatükrüzzi a rádiohullámokat és sokkal kevésbé "vezeti" mint a müanyag fizika 1.1..... A fém azért vezeti jobban a hőt mert a fématomok hő hatására elkezdenek rezegni viszont a mikróba ha beteszel egy akármilyen fém cuccott a mikrot sepercalatt tönkrevágod mivel, a rádiohullámokat, mikrohullámokat nem engedi át hanem visszatükrözzi lsd még radar müködési elve ugyhogy akárhogy is okoskodsz a fémház a telefonban nem éppen előnyős
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Atya ég, nem találok szavakat! Szóval szerinted a levegőben terjedő hanghullámok egyenlőek a 900MHzes rádióhullámokkal? Micsoda világmegváltó felfedezés!
(Vagy csak tudatlanság?
)
Inkább meg kéne mérni, hogy melyik anyagnak nagyobb a csillapítása és nem a hasadra ütve kéne mindenfélét magyarázni.
-
tariattila
veterán
válasz
ne haragudj de ez ezer sebből vérzik...
a hangfrekvenciás hangoknak elég kevés köze van a MegaHz-es tartományokhoz... tehát itt a fém mint hangvezető már nem játszik szerepet...
árnyékol az hidd el! ezért nem mind1, hogy hova tervezik a GSM/Radio modulokat a házon belül és mely részek vannak fémből...a melegedésről pedig csak annyit, hogy amelyik készülék annyira melegszik, hogy a műanyag már kevés legyen neki elvezetni a hőt ott komoly gondok lehetnek a fogyasztással is (fizika ez is tudod... a hő termelés több energiát emészt fel mint bármely más funkciója egy okostelefonnak)
volt nekem is benne sajna részem...ez vagy akku vagy egyéb hardver konstrukció hiba...esetleg szoftveres rendellenesség ami a processzort terheli -
Remus389
veterán
válasz
bokrosolajos #391 üzenetére
Szerintem pedig inkabb legyen konnyu. Ez is csak nezopont kerdese. A fem nemcsak nehezebb de hideg is lehet. illetve valaki mar irta hogy rosszat tesz a vetelnek
-
LordTech
tag
válasz
bokrosolajos #391 üzenetére
Természetesen jobb kézbe venni, csak nem tudom ezért megéri-e egy olyan telefont venni, amely sokkal gyengébb a GS2-nél éppen abban amiért okostelefont veszünk. Magamnak nincs miért magyarázni semmit, mert tisztába vagyok, hogy nálam mi a bejövős. Ne filozofálj, mert kicsit sem vagy Bokros Lajos.
-
LordTech
tag
válasz
bokrosolajos #229 üzenetére
De nem értem, miért ennyire égő a műanyag? Egyelőre magunknak készüléket használatra, megelégedettségre veszünk és nem azért, hogy a repedt sarkú haverjainknak feszitsünk vele. Mert a fémnek is, üvegnek is és műanyagnak is vannak előnyei és hátrányai. Mintha megfelelési kényszered volna más előtt, ami igen gyerekes.
Amúgy mondd meg nekem, hogy próbáltad a készüléket egyáltalán fogásra, vagy csak itt vered a nyálad az előitéleteiddel? Továbbá fűzz még hozzá 5 olyan tulajdonságát a műanyagnak, ami miatt nem kell megvenni, de ne olyan legyen, hogy szégyen, mert nem az.
-
zippofcy
senior tag
válasz
bokrosolajos #175 üzenetére
Haverom múltkor áthozta az ipad2-esét. Az SGS-em szebb fotókat készít. Sokkal
(update: alapból ugyanolyan szarokat, de Camera360al nagyságrendekkel szebbeket. Csak mivel fél éve ez az alapértelmezett kamera apps rajta ezért elfelejtettem hogy külön proggi és nem az oprendszer része
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest