- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
-
Dr.Anonymus
addikt
ox, elfogadom, tudom hogy nem lehet 1 év tapasztalatait leszűrni 2 nap alatt
nem is várom el
szóval ne leminősítésnek vedd, azért olvasom ezt a mobilos lapot a leggyakrabban, mert kedvelemaminek esetleg örülnék, ha pl. látszik egy gyártónál egy trend.. ami a galaxyS és galaxy 3 után már látszik, akkor az kb. lejönne a tesztben
a samsungról idáig látszott hogy pl. a badás vonalat szoftveresen is komolyan veszi, addig az androidosat finoman szólva is félvállról, és csak a hardver területén teszi oda magát (SAmoled, dual-core, 8mpx, stb)
nyilván minden készüléket máshogy kell megítélni, de szerintem igen is más filozófia szerint készül egy htc-s android, és máshogy egy samsung
és ez a trend nem árt ha átjön egy tesztben, mert így sok csalódott vásárló lesz akik laikusak, elolvassák ezt a tesztet, az alapján döntenek, aztán majd pislognak hogy mit kaptak...de ez nyilván csak az én véleményem, le lehet szarni, hisz így is úgy is jó a lap
-
zord01
senior tag
Jah igen, bocsi, azt el is felejtettem mondani, hogy egy friss termékről nehéz "hosszú távú" tapasztalatokat írni.
Úgyhogy ez jogos. Mint ahogy az is, hogy sok esetben egy újítás nagyon tetszetős tud lenni, meg csilivili, és az ember hetekig örül neki, mint majom a farkának, aztán hosszabb távon derül ki, hogy igazából zavaró és felesleges.
Szóval mint mondtam nem a tesztereket kell első sorban hibáztatni, hanem körültekintően kell dönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest