- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
callmeakos #665 üzenetére
Erre térjünk vissza 3 év múlva
-
bigand77
tag
Sztem is inkább optimalizálni kéne, ahelyett, hogy lassan a dinnyére jobban fog hasonlítani a telefonok procija, már ami a magszámot illeti. 1 maggal is ki lehetne hozni teljesen folyamatos telókat, ha optimalizálnának, de ezzel nem nagyon foglalkoznak, hogy minél hamarabb lehessen piacra dobni. És így is veszik a cuccot, eladja a marketing, szóval be is veszik a népek, be is zárult a kör, mert így nem fognak optimalizálni, marad a dinnye. Ezek szerint mindig el fogja adni a cuccot a több mag, meg a vélt, vagy valós gyorsaság...
-
bigand77
tag
válasz
Remus389 #564 üzenetére
Hahahaha, ez Handras, tőle ne várj többet
Nem tudott feltölteni 1 képet server-hiba miatt a blogjára wordpressben, igen, ennek sok köze van az op rendszerhez (erre mondjuk ott hirtelen Handriska sem jött rá). Egy mac pro-n dolgozik 30 colos cinema display-el, ami qrvára nem iMac. Úgyhogy fail. Inkább ne nyilatkozz apple témában, mert nem értesz hozzá. Apropó, nem te voltál aki épp az előbb írta, hogyha nem értesz hozzá, ne nyilatkozz? Ha nem, akkor tekintsd semmisnek, ha igen, akkor viszont sürgősen kezdj sepregetni a saját házad előtt.
-
bigand77
tag
válasz
whitehand #475 üzenetére
Annyit tudtam, hogyha mikróba beteszed, akkor szép szikraesőt lehet elérni...plö régi aranydíszítéses porcelántányérral. De plö a wifit is árnyékolja a fémház. Szal én tisztán csak a szépségéről és jó fogásáról (a számomra legalábbis) írtam korábban, az meg megint szubjektív.
-
bigand77
tag
válasz
whitehand #470 üzenetére
Öööö, a repülőt nem értem, hogy hogy repült ide, persze, hogy nem tudom felcsempészni, viszont a körömlakkot sem tudják a csajok felvinni, mert folyadék, ellenben ritkán gyilkos eszköz
Hacsak suttyomba ki nem fested a pilóta körmét, és amikor észreveszi, öngyilkos lesz
-
bigand77
tag
-
bigand77
tag
No, erre gondoltam én is, de te ékesszólóbban írtad le
Én bevallom, nekem tetszett a HTC-k kijelzője, a Wawe (nagyon is), és a SE telók kijelzője is, az sgs-nél a "neonság" zavart, de nálam az i4 überelhetetlen a kijelző tekintetében. Jöhetnek a fanboy kövek, de ez tényleg szubjektív. Számomra is fura, hogy a kijelzőméret nő, de a felbontás nem...tudom, tudom, subpixelek, stb, de végül úgy érzem, hogy mégis mindenki azt lát amit látni akar
Egyébként pont ez is eszembe jutott a wawe-ről, hogy talán bölcsebb dolog mégis várni, mert a zászlóshajó farvizén jönnek kisebb telók amik akár hajszálra ugyanazt a tudást nyújtják, csak olcsóbban (ahogy "avul" a technológia), akár kicsit innovatívabb külsővel. Persze arra várni kell.
-
bigand77
tag
Engem most igazából csak az zavar, hogy anno amikor az sgs-t hasoníltgatta mindenki az i4-hez, akkor még az is ki lett hozva, hogy jobb is az sgs kijelzője. Ehhez képest most igen gyakran belefutok olyan kommentekbe, hogy hát mégsem volt olyan jó az sgs képernyője, bezzeg az sgs 2-é. Akkor hogy is van ez? :S Miért nem lehet bevallani, hogy van amiben a konkurencia jobb? (ezt még az sgs-re értem, a kettest még nem láttam, arról nem nyilatkozom. Tudom, flém lesz...)
Mondjuk ahol kihozzák, hogy a műanyag jobb mint a fém...javasolni fogom majd a japán katana készítőknek, hogy innentől legyenek szivesek műanyaggal dolgozni, az is van olyan jó és olcsóbb is
Nem azt mondom, hogy minden teló legyen fémből, de a videó elég beszédes a gömbölyűre hajlított hátlappal... -
bigand77
tag
válasz
LordTech #349 üzenetére
Recseg-ropog és reped ha túl vékony, vmint karcolódik. Azt Persze a fém is tud, de összességében ellenállóbb. Más az érzete ha kézbe veszed. Lehet hogy neked nem, de miért kell rögtön fröcsögni, hogy más más anyagokat szeret? Még ebből is van aki flémet csinál, hihetetlen.
-
bigand77
tag
válasz
LordTech #344 üzenetére
A tesztben írták hogy meg-megröccen, érzésem szerint nem lenne szabad már 1 ghz-en és fölötte akadnia egy rendszernek,és a cikk többször is említi. Volt a kezemben desire hd, egyáltalán nem színtelen a képe, az sgs volt túlhúzva, örvendetes, hogy a 2-esben ez állítható, mert 3 Perc alatt kifolyt a szemem az sgstől, az avatar inkább 1 modernebb hupikék törpikék kiadás volt rajta. A htc-k is elkotyognak 1 napig, nem érzem az sgs 2 másfél napját túlzottan izmosabbnak. A kamera tényleg fos, de azzal valóban nem foglalkoztam egyik telefonnál se, mert alig használom.
Pff, ha beírom, hogy az i4-en egyszer nem tapasztaltam röccenést, rögtön le fogsz fanboyozni, szal vedd úgy, hogy erről nem nyilatkozom.
-
bigand77
tag
válasz
talamasca #327 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, egy ajánlott plecsnire egyetértően bólogattam vna, de sztem semmi alapja a különösen ajánlottnak. Nem érzem, hogy miért kellene ezt vennem egy htc helyett, mikor teljesen más 1 rakat műanyag minőségérzete,mint a fémé, és ettől még lehetett vna könnyű és vékony. A sense meg lemossa a touchwizt mint ahogy maga a cikk is említi.
Számomra korrekt a teló,tényleg nagy a tudása, de a két mag nincs kihasználva,így egyelőre csak parasztvakítás,és még mindig akad...vki írta egy topikban,hogy kezdi úgy érezni,hogy az android még az asztali pc-jén is szaggatna, én meg lassan kezdek egyetérteni vele. Érthető, hogy sokan fogják emellé letenni a voksukat, de én inkább megvárnám a htc 2 magosát (ha mindenképp 2 magos gépet akarnék), és úgy döntenék hogy melyik.Üzenem a fentebb trollkodó applefikázónak, hogy i4-ről küldtem a kommentet, nem is fogom még 2 évig lecserélni, de érdekel a többi telefon is,és úgy gondolom, hogy a kommentem teljesen korrekt és trollkodás,illetve vallási fanatizmus-mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest