Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca #327 üzenetére
Én nem értem, mi ez a ragaszkodás a fém telefonokhoz. Oké, hogy smasszul tud kinézni, de árnyékolja a rádióhullámokat...
Jó-jó lehet ügyeskedni az antennával (igazából a legtutibb az lenne, ha maga a ház lenne az antenna - de ez nemigazán lehetséges, mert az antennák méretezése nem úgy megy, h oké, kössük rá a víztoronyra, és utána fogja majd a szabadeurópát
)
Egy megfelelő műanyag cucc (pl szénszálas, nem-kopós) sztem simán jól mutat egy nagyfőnöknél/politikusnál. Amúgy Obama telója se néz ki valami túl menő darabnak
-
LordTech
tag
válasz
talamasca #351 üzenetére
A munkatársam iPad-ét éppen ma próbáltuk ki, úgy, hogy mondtuk is neki, nem titkolt célunk a készülék befosatása. 3 forditás elég volt, hogy a billentyűzet fejjel lefelé legyen az ujjainknak, több mozdulat után sem állt helyre a dolog, csak mikor újra beléptünk a szerkesztőbe. Arra is rájöttünk, hogy filmmegszakitás után 3 percet nem érdemes játszani. És még sok apróság, zökkenés, miután nyúztuk vagy 30 percet. Nekem ne mondjátok, hogy az iOS zökkenőmentes, mert a végén ... ki leszek bannolva, ha leirom.
Inkább arról regélj, hogy mi baj van a műanyaggal? Ne menekülj vagy húzódj vissza.
-
bigand77
tag
válasz
talamasca #327 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, egy ajánlott plecsnire egyetértően bólogattam vna, de sztem semmi alapja a különösen ajánlottnak. Nem érzem, hogy miért kellene ezt vennem egy htc helyett, mikor teljesen más 1 rakat műanyag minőségérzete,mint a fémé, és ettől még lehetett vna könnyű és vékony. A sense meg lemossa a touchwizt mint ahogy maga a cikk is említi.
Számomra korrekt a teló,tényleg nagy a tudása, de a két mag nincs kihasználva,így egyelőre csak parasztvakítás,és még mindig akad...vki írta egy topikban,hogy kezdi úgy érezni,hogy az android még az asztali pc-jén is szaggatna, én meg lassan kezdek egyetérteni vele. Érthető, hogy sokan fogják emellé letenni a voksukat, de én inkább megvárnám a htc 2 magosát (ha mindenképp 2 magos gépet akarnék), és úgy döntenék hogy melyik.Üzenem a fentebb trollkodó applefikázónak, hogy i4-ről küldtem a kommentet, nem is fogom még 2 évig lecserélni, de érdekel a többi telefon is,és úgy gondolom, hogy a kommentem teljesen korrekt és trollkodás,illetve vallási fanatizmus-mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest