- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tybike81 #20538 üzenetére
Összeségében csak az auto szinkron es az nfc van letiltva/kikapcsolva minden más alapon van.
Meg amit még csináltam, hogy a facebook-ot azonnali altatásra tettem amikor nem használom nem tudom ez segít e valamit.
Ezt a Beállítások -> Eszközkarbantartó -> Akumlator -> és itt mutatja, hogy milyen alkalmazások mennek rá kattintasz mondjuk a facebookra és alul be lehet kapcsolni ezt az altatásos dolgot.
De a többi az úgy van hagyva ahogy alapból be állította.Még annyi, hogy a samsung böngészőt használom és ezt az éjszakai témát.
-
Dominator
aktív tag
válasz
Tybike81 #20303 üzenetére
A levételt nem tudom, egyelőre nem tervezem
De korábban valaki már írta, hogy szedett le ilyet és nem volt vele semmi gond.
Lehet, hogy én is leszedem és felteszek egy másikat, mert az egyik sarokban lett egy kis hiányosság, talán túlságosan megnyomtam pozicionálás közben és nem maradt elég ragasztó, vagy tovább kellett volna lámpázni. Egyébként nem bonyolult, egyszerűbb, mint a fóliát felrakni, mivel be tudod állítani a pontos helyet mielőtt kikeményíted a ragasztót az UV fénnyel. -
DeFence
tag
válasz
Tybike81 #20303 üzenetére
Embere válogatja és mondható szerintem hogy kell szerencse is hozzá. Nekem a második sem lett 100%os. De ez már teljesen használható.
Tényleg igényesen le kell takarítani a kijelzőt, utána rá a ragasztó, arra rá az üveg, alatta szét terül, ki folyik egy csomó ragasztó az oldalára, de szerencsére csak az üveg alatt köti meg az uv lámpa, igy mindenhonnan eltávolítható. Kicsit több idő volt nekem, teljesen le takarítani róla ezt az olajos ragasztót, de megoldható, talán a nedves törlőkendő vált be legjobban, utána szárazzal.Felrakása ennyi, nem kell szakember hozzá, ha veszel ajánlom hogy többet rendelj, azért elég olcsó és legalább megnyugszol hogy van tartalék ha nem sikerül.
Nem hagy semmi nyomot, le jön az üveg és alatta semmi nem marad.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tybike81 #15177 üzenetére
En ezt hasznalom.
Ez s9 plus-on jol mukodik, de mivel nincs note9-em, igy nem tudom, hogy azon mi a helyzet. (Velelmezhetoen mukodik, mivel exynos-os samsungra lett fejlesztve ez a gcam.)
Beallitasoknal en a maximalis kepminoseget allitom be a legnagyobb hdr+ feldolgozasi rataval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest