- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
Dominator #43242 üzenetére
Én a kiadás napján vettem meg és még semmi baja az üvegnek, sőt gyári akku van még benne, igaz az már nem bír végig egy napot. Nem érte sérülés, újonnan vetted? Szerintem nálad a vázban van egy pici deformitás, ami feszültséget okoz, ami miatt betörik a kijelződ. Nem biztos, hogy igazam van, de én erre tudok gondolni.
-
ACE-
addikt
válasz
Dominator #43216 üzenetére
Az Android Auto-ról meg annyit kell tudni hogy a kábel minőségére nagyon kritikus. Kizárólag a gyári eredeti hozzá adott kábelt ajánlják, hogy azzal működik hibamentesen, és egyébként ezt is tapasztaltam, vehetek bármilyen 100W-ot is átvivő ilyen olyan minőségű kábelt, csak az eredetivel volt hajlandó stabilan működni.
-
bmt50
senior tag
válasz
csorbajeno nagyon szépen összefoglalta.
Szerintem nem érdemes még cserélni, főleg ha ennyit költöttél rá. Nekem most lesz másik hátlap, plussz USB csati.
Nézegetem ezeket az új telefonokat, és nem esek hanyatt sem az új Android verzióktól, sem a fene nagy fejlesztésektől. Kijött a P60 Pro, meg az Xperia 1 V, és mit ad Isten: újra elôvették a váltotható rekesz értékű kamerákat, és pixel méretben meg még mindig sok kameraszenzor 1,4mikrométer alatt van. -
csorbajeno
veterán
válasz
Én a helyedben rádugnék egy pendrive-ot és minden fontos fájlt lementenék arra. Ez idő alatt elindítanék a névjegyzékről egy szinkront a Google fiókba és minden beállításról, üzenetről, hívásnaplóról csinálnék egy mentést a Samsung cloudba. Ha mindez megvan, akkor mehet a FR.
-
bmt50
senior tag
válasz
Dominator #42234 üzenetére
Az adott rom topic-jában érdemes utána olvasni a felhasználók visszajelzéseinek. Mi megy/mi nem megy.
A stock romok mindig a legmegbízhatóbbak, de a noname-ek sokszor pörgősebbek. Mindkettőnek megvan az előnye/hátránya. Nyilván lehetnek apróbb bugok, amik kompromisszumokkal járnak.
Én már rég rootoltam volna az enyémet, csak a család miatt már nincs időm romolni. Mert ha az ember egyszer belekezd, mindegyiket ki akarja próbálni, meg aztán idővel kiadnak újabbakat is
Azzal mindenképpen számolni kell, hogy néhány banki app nem biztos, hogy működni fog. Nem mindegyiket lehet a Magisk-kel becsapni. -
szasza87
tag
válasz
Dominator #33616 üzenetére
Én a Samsung Protective Standing Cover tokot ajánlom! Nem sűrűn ejtem el a telómat, de nemrég sikerült leejtenem úgy hogy a létra tetején álltam, esés közben rápattant a gáztűzhely szélére onnan pedig a kiburkolt padlóra... Hát mondhatjuk hogy megállt a szívem pár percre, de szerencsére egy karcolás sem lett a telefonon!
Mivel úgy éreztem bevált a tok vettem is belőle még egyet! -
jeni
félisten
válasz
Dominator #33616 üzenetére
Spigen jobb fajta TOK-ban nagyobb valószínűséggel túlélte volna.
Az átlátszó szilikon tok még ha Spigen nem valami jó masszív cucc.
Bár én rámerek ülni a zsebemben levő S9 plus telóval a székre,még úgy is,hogy a flipes Spigen tokkal használom. Rosszabb esetben 20000Ft max. lenne a károm (szerencsére van biztosítás megkötve) -
DeFence
tag
válasz
Dominator #20298 üzenetére
Én most raktam rá a második ilyet, az elsőt elbasztam, maradt is piszok alatta, az egyik széle levegős maradt mert ki nyomtam alóla a ragasztót, és még túl lentre is raktam emiatt a mai nap a tok fel is nyomta a bal alsó sarkát.
Szóval mivel küldtek kettőt mindenből neki estem újra.Most sem lett az igazi, de sokkal iobban sikerült mint elsőnek. Maradt vagy 3 pici levegő bubi alatta, de így használat közben nem is látom, és jól is sikerült a pozíciónálás. Mostmár remélem nem nyomja fel a tok, ha már Case Friendly..
Én is rendelek olyat amit linkelt a fórumtárs, nem tudom mennyire case friendly a teljes üveg, a kisebb talán nagyobb eséllyel marad fent az alján és tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest