Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
Indiant #43085 üzenetére
“agyatlan megoldások vannak benne és fontos dolgok hiányoznak a telefonból”
- sokáig én is így gondoltam, mert mindenki ezt mondta. IT szakmabeli vagyok szóval vannak fontos programok amik kellhetnek. Mégis ma már mindent megtudok oldani iOS-en. Az átszokás kegyetlen rossz volt, leginkább a billentyűzet miatt, de annyira hozzászoktam, hogy mostmár a Samsungot érzem fapadosnak.
Minden csak megszokás kérdése, megtartottam az S9+ omat de már szinte rá se nézek, csak a pót SIM kártyámra van.
“ők buktak le először a készülékek szándékos lassításával”
-és pont ez miatt a botrány miatt nem fognak többé ilyenhez folyamodni. Ezért is került bele egy kapcsoló, hogy ki tudd ezt kapcsolni ha nem akarod.A Samsung sokkal nyilvánvalóbban lassítja a telefonjait, csak nem csinálnak belőle ügyet. Pedig nagyon oda piríthatna már valaki nekik, mert pofátlanság amit művelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest