- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
Telekomra is megjött a szeptemberi.
-
Chamoro
tag
S9-re érkezett egy frissítés. Szeptemberi.
-
sesshou
senior tag
Tud valaki jó minőségű UV-s üveget ajánlani ami kompatibilis a slim armor s9 plus-tokkal.
Annó úgy emlékszem valaki ajánlott de már nem emlékszem ki és melyiket -
samu74
addikt
válasz pusszycat #32291 üzenetére
A határ mellett voltam, ott elég ratyi,váradon tudom hogy jó. Nyírábrányinál megyek át, ott mikor rááll a román vodafonera akkor nagyon gyér a mobilnet. Mondjuk az már a telefon sara, hogy ha "manual" csak 3G-re állítom akkor meg hasít. Ezt tudnia kellene automatikusan is...
-----------
-
akos_ur
aktív tag
Meg is jott a szeptemberi XEH update, ez gyors volt :)
-
válasz samu74 #32288 üzenetére
Nincs 4G? Hol jártál a hegyekbe? A diginek már több nagyvárosban pl. Váradon már 5G is van és megy is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Keresztbe van repedve a hátlapom, van valami bevállt shop ahonnan rendeltetek mar hátlapi üveget?Gondolom már nem lesz vizálló a telefon így!? Vagy ez a hátlap ragasztójától függ?
Koszi:
András -
samu74
addikt
válasz hackeeeee #32275 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy a vodának jól kiépített a 3G hálózata ,a többi szolgáltatónak nem annyira. Tehát amit nyersz itt,elveszíted ott.
Érdekes ,hogy pl. Romániaban most találkoztam olyan helyzettel hogy 2G csiga,4G abszolúte nem volt,térerő szinte nulla. Aztán kínomba átraktam csak 3G-re, és full térerő és gyors net egyből. Csak lestem.-----------
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #32285 üzenetére
Az tiszta sor, ami fura volt, hogy a simkezeloben tortent valtas hatására felülbírálta a rendszer beallitasokat.
Véleményem szubjektív...
-
kiskeni
aktív tag
válasz Chamoro #32278 üzenetére
Ha már nagyon itt tartunk, van Root-olt telóhoz való verziója is, szóval erre is figyelj letöltés során, nehogy a Root-olthoz való verziót szedd le.
Amúgy nem értem miért írom nagy betűvel a Root szótKét rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
e-newsee
addikt
válasz csorbajeno #32279 üzenetére
Azt tudom, de mint írtam, a monitorok nem hdmi-sek. Olyan kábelem meg nincs.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #32279 üzenetére
Mármint? Egy sima TypeC HDMI? Ez komoly?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kiskeni
aktív tag
-
Chamoro
tag
Elegem lett a Youtube alkalmazásból a sok reklám miatt.
Ez a YtVanced és a segédprogramja teljesen legális? A bankos appokat nem befolyásolja? -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Csak érdeklődésképp.. Gondolkodom rajta, hogy átrakom 3G onlyra a telót. Mivel sok helyen mászkálok, van ahol gyengébb az LTE hálózat, ebből adódóan jobban merül, mert folyamat keresi a hálózatot a teló. Használja valaki így? Ugye manapság már a 3G hálózat is elég gyors, cserébe jobb a térerő.
Plusz a T-s telónál észrevettem egy érdekes "hibát?".
Amíg benne volt a Digis sim a telóban, azt csinálta, ha mind2 sim-et átraktam 3G-re, ebben az esetben a Digi nem is ment. Ha SIM választóban a net kapcsolatot átraktam a SIM1-ről (Voda) Sim2 (Digi-re) akkor auto átállt 4G-re, és volt net. És, mindkét sim-et átette 4G-re. Találkozott valaki ilyesmivel?
Véleményem szubjektív...
-
e-newsee
addikt
Miért kellene a 8-nak rajta lenni? Ha a frissítés után jött le a gyártósorról, akkor az újabb rendszer kellene, hogy rajta legyen. Legalábbis régen a Sony SP-mnél úgy volt. Én jóval később vettem, mint megjelent, és bontatlan csomagolásban volt, de már nem a 4.1, hanem a 4.3 volt rajta.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
$R64
tag
válasz #31816946 #32271 üzenetére
Ha nem volt foliazva a doboz. Illtve a doboz szeleit lezaro feher alapon fekete iras gari matrica fel volt tepve akkor tuti. En jartam igy. Rendeltem egy s8+t. Meg a telo bal sarka is serult volt. A tkom elismerte. Panasz utan kaptam 10 ropit toluk. 1 honapja rendletem az s9+t. Andorid 8 kellene h rajta legyen. Online vetted. 14 napod van indoklas nelkul elallni a vasarlastol....
-
e-newsee
addikt
válasz #31816946 #32271 üzenetére
Miért lenne visszaküldött? Az android 9 már tavaly decemberben megjelent az S9/S9+ párosra. Amit az után gyártottak, az azzal jött ki.
De amúgy most jutottál el a vásárlásig? Már áprilisban is kérdezted, hogy megéri-e.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Szolgáltatónál vettem online Samsung Galaxy S9+ telefont.
Bekapcsolásnál már az Android 9 volt rajta. Lehet, hogy visszaküldött?
A telefon specifikációit melyik menüben találom?
Az Ethernet címnél (Mac cím) és a Bluetooth címnél nem ír ki semmit. Ez miért lehet? -
$R64
tag
kiskeni 32261
Ez igaz.[ Szerkesztve ]
-
$R64
tag
válasz e-newsee #32260 üzenetére
Igy van. Pontosan igy gondolom. Es nekem ezt a "zorgest" nem produkalts 1 honapig.
Itt nem az a probelma hogy kamera kornyeken van zorej "rahatasra",kocogtatasra. Hanem az hogy alap muveleteknek. Egy gyors telefon felemeles stb -csendes kornyezetbe - hallatszik. S4 5 ev utan nem produkalt ilyen hangokat.
Koszonom a hozzaszolasokat, valahol "megnyugtato" hogy letezo problemarol van szo , valahol nem -
Ronam
addikt
DBT ROM-ot feltöltöttem Drive-ra, ha esetleg kell valakinek .
-
e-newsee
addikt
válasz kiskeni #32261 üzenetére
és helixP:
Elhiszem, hogy zörög, tudom is, hogy miről beszéltek. És én sem egy város közepén hallgattam meg, hanem konkrétan egy 6 fős irodában, ahol az ajtó be volt csukva, a többiek reggeliztek a kantinban, és a klíma sem ment. A cég pedig a város szélén van.
A fülemmel sincs baj, mert feleségem S7-esén viszont hallom.
Viszont amiről a kolléga mesélt, hogy felemelte az asztalról, és úgy hallotta a zajt, amit előtte nem, az mindenképpen gyanús.(#32263) akos_ur:
Én a Dex szoftver támogatást várom S9-hez, hogy ne kelljen a dokkoló, csak egy USB kábel. A céges monitorok ugyanis DP-osak, így vagy átalakítom, vagy nem tudom használni.
Néha jó lenne, amikor olyan dolgot akarok csinálni, amit a céges net nem enged, viszont kellene a nagyobb képméret.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Mindegyik telefonomon, amin autofocus volt, zörgött. Ez így működik. De ha nekünk nem hisztek, itt a Samsung hivatalos állásfoglalása
-
kiskeni
aktív tag
Nyugodt lehetsz, hogy én sem a város kellős közepén, vagy akár egy szokásos otthoni környezetben hallom meg Ezt inkább alacsony zajforrás mellet szúrod ki, ha közvetlen a füled mellett rázogatod, alapból nem igazán. Én sem azonnal vettem észre, csak eszembe jutott anno régi korában az S6 mennyire zörgött már, ezért próbáltam ki, hogy itt mozog-e. Mozog, elvégre optikai képstabilizázor.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
e-newsee
addikt
válasz #33253120 #32247 üzenetére
Használom a TC-t, és próbáltam a pluginjét, de semmi eredmény. És a többi NTFS pluginnel sem. Régen tudom, hogy működött, még SP-vel és Asus-szal is használtam. De most annyit tudott felmutatni, hogy látta, mi van rajta, de a kötetcímkét pl nem ismerte, csak valami kódszámot írt ki helyette, a tartalmat pedig nem tudta lejátszani, csak látta, hogy ott van.
Zörgés téma:
Én pl nem bírom zörgésre késztetni a kamerát, még ha a fülem mellett rázogatom, akkor sem, pedig az autofókusz működik hibátlanul. Ha pedig úgy zörögne, hogy az asztalról hirtelen felemelve is halljam 30-40 centiről, akkor én is elgondolkodnék egy javításon. Oké, hogy mozognak a lencsék, de akkora hangot ne adjon ki egy pár tized/század? mm-es mozgás, hogy a védőüveg mögül meghallja az ember karnyújtás távolságból.[ Szerkesztve ]
-
Roland-87
aktív tag
Üdv.
Érdekes problémába futottam és lehet nem jó helyre írok de igazándiból nem tudom hogy ez készülékspecifikus hiba esetleg valami más. A probléma az hogy a legutóbbi rendszerfrissítés óta ami nemrégiben történt a Youtube kliens nem tölti be a kezdőoldalt az első indításkor csak fehér alapon teker a végtelenségig, ilyenkor ha átlépek pl. a könyvtár menüre majd vissza a kezdőlapra akkor simán betölti és onnantól működik is illetve másik módszerrel ha bejelentkezek egy másik fiókkal majd visszaváltok a jelenlegire akkor is működik 1 alkalommal, de ha később használni akarom akkor megint ugyanez lesz, a probléma másik érdekessége az hogy ezt kizárólag egyetlen fiók esetén csinálja, ha az androidos google fiókomat állítom be akkor mindig hibátlanul megy elsőre is, csak én nem azt akarom használni.
Amit próbáltam:
- Készülék újraindítása -> semmi eredmény
- Alkalmazás gyorsítótár és adatok törlése -> szintén semmi eredmény
- Alkalmazás összes frissítésének törlése majd újbóli frissítés -> Legelső indítás után jó volt majd onnantól semmi.Több ötletem nincs, vagyis van csak azt nem akarom ha nem muszáj, mégpedig a gyári beállítások visszaállítása, mert nincs kedvem megint hetekig szenvedni mire mindent visszaállítok, beállítok.
Aki esetleg futott hasonlóba vagy van még ötlete amit kipróbálhatnék írja meg mert én perpillanat kifogytam belőlük, viszont a hiba roppant idegesítő és látszólag csak valami egyszerű hiba okozza. -
$R64
tag
Lehet. De 1honapig nem produkalta ezt a hangot. (Hatlap-kamera konyeken kocogtatasra/kopogtatasra se produkalt hangot). Ugy kepzeld el mintha legyezned magad a teloval es a telefon felso reszebol csorogne valami - egy hirtelen mozdulatnal vettem eszre a hangot... elegdraga volt hogy itt csorogjon nekem mint egy csorgo
Tmx?[ Szerkesztve ]
-
$R64
tag
Sziasztok.aug5.vel vettem egy s9+t. Meg vagyok vele elegedve. Annyi h 2 napja hallok vakami zorjet atelo felso hangszoroja felol. Ha mozgatom a telot vagy hirtelen feemelem. Valami zorges szeru. (Nem ejtettem el. Full vigyaztam ra. Flip tokba tartva. Ovom mindentol). Nem tudom h mi a jo isten lett vele. Tkomos. Ket versio van. Vagy viszem a tkomhoz visssza. Vagy samsung szerviz? Utobbi lehetsrges e? Illetve melyik ajanlott? (Vasarlast igazolo doksi kell csak?) Kosziii
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz e-newsee #32242 üzenetére
Nem használnám filmekre, de én ugyan soha nem találkoztam még fájlméret korláttal Pendrive esetében. Jó, mondjuk sosem figyelgettem melyik Pendrive-ot mire formázom, de most már csak azért is letesztelem
Hamarosan amúgy haza is érek, megírom majd mire jutottam (szeretek tapasztalatból kiindulni és kísérletezgetni).
-
mormota67
csendes újonc
válasz kisdobos0111 #32246 üzenetére
Kb 19-20 ezer a samsungnál.
-
kisdobos0111
aktív tag
Szerintem az aksim gyengül, de 1 éves már elmúlt. Garanciában csak 1 éves koráig cserélik? Ha igen mennyi az aksicsere a Samsung - nál?
-
-
e-newsee
addikt
válasz kiskeni #32241 üzenetére
Nekem eddig semmilyen NTFS-t nem ismert fel. Még direkt erre való appokkal is csak látta, hogy mi van rajta, de lejátszani nem tudta egyik filmet sem. Viszont az exFAT-ot gond nélkül használja. Írja, olvassa, a Windows is ismeri, még a tévém is (Samsung smart tv). Átlag userként nem látok semmi hátrányát. Az NTFS-t viszont nem ajánlják pendrive-okra, pláne, ha sokat másolgatsz rá, mert a naplózása miatt rengetegszer írja, így hamarabb eléred az élettartamát. Legalábbis azt mondják az okosok. Plusz ugye a Samsung nem tudja használni.
A sima FAT32-nek meg a fájlméret a korlátja, így ha filmekre használnád, akkor nem lesz jó. Még ha látja is a teló.[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz sityupityu #32235 üzenetére
Nem tudom, nekem simán felismeri a Pendrive-omat úgy, hogy FAT32-ben formáztam. Rendszertelepítéshez használtam legutóbb, és ez volt a Rufus alapértelmezett beállítása. Ma majd estefelé megnézem az NTFS-el mit kezd, illetve hogy tudok-e mozgatni FAT32-n fájlokat ide-oda. S9
-
seefried
tag
Nekem most egy gyári protective standing tok van fóliával. A fólia széle jezd feljönni. Ezért gondoltan erre a tokra. Speedshopban 11990ft.
Köszi a segítséget.Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
jeni
félisten
válasz seefried #32225 üzenetére
a speedshopban többféle van akcióban.
az S9+ mobilomhoz most egy flipes Spiegen tokot használom,igaz nem átlátszó de drága amúgy az a gyári clear view tok. amellett megvettem szintén olcsón két féle Spiegen tokot amik tartós hátlapis kivitelüek és még a kártyát belülre is elhelyezhetem.Van még gyári Samsungom ami az elejét nem védi.[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz seefried #32225 üzenetére
Szia!
Már elég régóta clear view tokot használok.Szerintem nagyon jó tok. A telefont szerintem teljesen jól védi, volt 1-2 esése de szerencsére sosem lett baja a telefonnak, de még a toknak sem . Sarkai megerősítették egy picit.
Van pár plusz funkciója mint pl.: tok felnyitása nélkül fel tudod venni a telefont, látod az órát, zenelejátszót. Az oldalsó gombokat kinyitott fedélnél nem fedi ami elég jó így nem kínlódós a lenyomásuk. A fóliákat nem zavarja egyáltalán. (2 üveget próbáltam és a samsung gyári fóliát.)Sajnos a telefon vastagabb lesz tőle, de még így is vannak jóval vastagabb tokok ennél. Nem tudom ez fontos-e neked engem nem zavar. Tény, hogy egy pitaka tokkal azért jobb kézben fogni, de nem is véd annyira.
-
veterán
válasz ArthurShelby #32234 üzenetére
Csak a gyárit próbáltam. De a huawei-ek pl mindent felismernek gond nélkül. Gyárilag.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ArthurShelby
addikt
válasz sityupityu #32233 üzenetére
Bármilyen fájlkezeővel, vagy csak a gyárival?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
veterán
-
Parallaxis
addikt
válasz sityupityu #32231 üzenetére
Vékonyabb betűtípusnál (böngészésnél, vagy akár a Nova Launchernél is) már látszik a két felbontás közötti különbség.
-
veterán
-
zoli8814
aktív tag
A FHD és WQHD felbontas között akkumulátoridőben nagy eltérés van? Megeri FullHD-n használni a telefont vagy hagyhatom WQHD-n mert nem fogyaszt sokkal többet?
Xiaomi 14 Ultra
-
esbii22
őstag
Volt ez a gyorstöltés mizéria nálam. Előző telómhoz (p10 lite) volt gyorstöltő. Azzal adtam delejt a vezeték nélküli töltőnek és lám kiírta hogy gyorstöltés, a menüben meg is jelent a kapcsoló.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
seefried
tag
Sziasztok!
Használ valaki gyári clear view tokot? Vélemény róla? KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Hiába dugom rá az S9+ - ra az USB - C/USB 3.0 - ás pendrive-ot, nem tudom használatba venni. Jelzi, hogy látja, de a fájlok nem láthatók. Előtte formáztam egy Sony Xperia - val. Mit javasoltok? A másik Teló és a notebook látja.
Köszönöm, előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
-
szemy94
senior tag
Akinek fent van a Game Launcher, a legutóbbi frissités óta milyen? Nekem akkor konkrétan elindíthatatlan volt, és állandóan leállt, ha el se indítottam akkor is. Most már jó, de felkelek, az fogad, hogy a Game Launcher állandóan leáll, 2x leállítottam, utána megjavult persze, de roppant idegesítő lett az app
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Maxxy10
addikt
Most jelzett a telefon, augusztusi frissítés megjött.
ThreeUK -
TOZ
addikt
válasz kisdobos0111 #32216 üzenetére
Nem.
-
kisdobos0111
aktív tag
Én a Nova launchert használom, és az lenne a kérdésem hogy nem e merül jobban az aksi tőle mint a gyáritól?
-
kiskeni
aktív tag
válasz MrTwister #32185 üzenetére
Sebbenzin vagy tiszta alkohol (tiszta alkohol jobb lenne), keményebb ecset (de nem túlságosan) és porszívó kell csak hozzá. Nomj rá egy kevés alkoholt és próbáld meg az ecsettel bejuttatni a hangszóró rácsaiba azt. Az alkohol úgy is gyorsan párolog, nem fog kárt okozni. No persze ne locsold túl, ha lehet. Ez után hagyd állni egy pár percet, majd porszívóval ugorj neki. Hidd el, ki fog jönni a sok kosz és ha az miatt volt halk, akkor elmúlik a problémád. Apám a Mate 8-asát így pucolta meg, mert neki is baromira halk volt pont ez a felső hangszóró. Mintha új lenne most olyan hangosan szól és semmi kárt nem okozott ezzel a hangszóróban.
Ha nem a kosztól halk, akkor persze nincs ötletem, ez esetben feleslegesen pucerálnád.
-
kelly416
veterán
válasz minimumgame #32203 üzenetére
Ezek szerint megéri plusz üveget tenni rá. Egyébként a sima ablaküveget se tudod megkarcolni csavarhúzóval, de egy nagyobb porszem vagy homokszem a legfinomabb rongyon is veszélyes lehet. Igaz, ettől még nem biztos, hogy nekiesnék csavarhúzóval és kalapáccsal a kijelzőnek.
-
Németh91
tag
válasz minimumgame #32178 üzenetére
Hajszárító segít leszedni az UV ragasztós üveget.
-
Maxxy10
addikt
Függ, hogy milyen erős az UV lámpa amit használsz. De a jobb minőségű ragasztónak nem kell több mint egy 1 perc.
-
alcapone386
őstag
válasz minimumgame #32205 üzenetére
Én max 3-5p világítást adtam neki.
Nekem ez vált be: link -
minimumgame
tag
válasz alcapone386 #32204 üzenetére
A fóliával egyébként megvoltam elégedve, elsőre szépen ráment, nem jött fel sehol, védett. Előtte szokásos üvegfólia volt, de már felrakás után jött vissza, ott untam meg ezeket. Ennek sarka repedt meg egy kicsit nemrég(neki ütöttem valaminek) és már karcos volt ezért akartam levenni.
Lehet túl sokáig világítottam a felrakásnál UV fénnyel? Emlékszem hagytam minden résznél egy 10+ percet.
Felszédését pedig lehet elhamarkodtam, mintha hagyományos fólia lenne.De a mai miatt lehet inkább kihagynám ezt a fajtát.
[link] -
alcapone386
őstag
válasz minimumgame #32203 üzenetére
Gratu!
Azért egy linket megoszthatnál, hogy melyik tipusu üveg+ragasztó párost ne válasszuk. Komolyan mondom nekem eddig mindegyik gond nélkül lejött.
-
minimumgame
tag
válasz minimumgame #32178 üzenetére
Leszedtem... Véstem, legkisebb műszerészcsavarhúzó, kalapácsfej.
Alkohol, higító, aceton, ragasztó oldó spray, damil, kártya, hajszárító, műanyag eszközök nem használtak, olyan mintha egy anyaggá vált volna közzépen. (Egyébként elvileg Loca remover való erre, ebayről)Kipróbáltam alul egy miliméteres mozdulattal, lesz-e bármi baja a képernyőnek. Semmi. Utána neki álltam vésni. Hihetetlen, semmi karc
Kép nem is adja vissza de semmi. Szóval már csak azért is írtam ezt le, hogy mit bír ez az üveg...
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest