- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #40745 üzenetére
Köszi ránézek 🙂
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Talán ez a fórum jobban pörög azért itt teszem fel a kérdést, na meg én is s9-et használtam 2 évig. Barátnőm s8-ába haldoklik az akksi. Csere lesz mindenképp, a kérdés az hogy Zalaegerszegen hova tudnám elvinni ? Vagy Pécs még ami szóba jöhet. Köszönöm előre is a segítséget.
-
esbii22
őstag
Másfél évig töltöttem wirelessel az s9 et éjszakánként. Ha sietni kellett akkor a gyorstoltovel is töltöttem semmi különbség nem volt. Nem tudom honnan jött ez az info.
Ez most nem neked szól:
A másik dolog meg az h mi értelme van annak h 80 százalékig töltöd ? Használati eszköz, 2 év után cserélni kell benne egy akksit ha nagyon merül. Na bumm. Ha van egy autód akkor csak 3/4-ig tankolod mert a teli tank nem jó az autónak? Sosem értettem ezt...iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz vodrosjozsi #40201 üzenetére
Máris meguntad az ios-t?
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
iCloud-ba nem szeretnék menteni fotókat, arra ott a Google fotók. Kérdésem az lenne h az 5gb-nak elégnek kell lennie a többi dolog mentésére ?
-
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #40150 üzenetére
Sima 11 lett, fehér színben. Ég és föld a különbség, eddig nagyon tetszik
-
esbii22
őstag
Mai nappal én is búcsúzom az androidtól, azért néha biztos elolvasom a fórumot, marad a családban a készülék.
-
esbii22
őstag
Egyik nap kb 15 %al értem haza melóból (reggel csak 40el vittem el)... Jelenség a következő: olvasom a híreket látom 10%. 1 perc múlva már csak 3%ot mutatott. Bementem a töltőért a szobába, 10 mp és már kiis kapcsolt. Akksi haldoklik?
-
esbii22
őstag
válasz Donki Hóte #39860 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, csak egy kis lemaradásban van. Nekem 18.án jelzett azóta nincs új frissítés.
-
esbii22
őstag
Akkor visszaállítom alapba, hátha megjavul, de néha veszem csak észre ezt a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz Ádám16 #39638 üzenetére
Ugyanez a helyzet nalam is, s20 megfelelő lenne méretben de megint exynos proci, szar uzemido...nem hiszem h ennyire hülyének nézik a népet, tolják ezt a szar exynost, plane 120hz-en mennyit bír az s20? Fel napot?
Nyilván az emeberek többsége megveszi mert samsung, nem nézi mi van benne.én már tuti h almára váltok.
-
esbii22
őstag
válasz Rinocerosz #39626 üzenetére
A kijelző egyáltalán nem észrevehető, mármint van a haveri körben ilyen teló de ahhoz képest h ips meg 326 ppi meg kisebb felbontas nekem mint atlagos felhasználónak jonak tűnt. Nem vagyok az a fajta akinek kell a hiperszuper uhd qhd 4k felbontas meg 5 kamera. 11 pro már drága annyit nem adok egy telóért. De amúgy sima s9-em van abban meg 1 kamera van csak
-
esbii22
őstag
válasz Rinocerosz #39622 üzenetére
Ha azt nézzük hogy anno 150ér hoztam ki az s9et most meg az i11 210 ugyanabban a tarifacsomagban,(12 szeria megjelenése után talan 190-200 kornyeken lesz) akkor sok különbség nincs. Ugyanúgy 1 évvel a megjelenés után vettem az s9et mint most fogom az i11-et.
-
esbii22
őstag
válasz Donki Hóte #39620 üzenetére
Ki mondta hogy 5000 mAh akksis telót kell venni?
Powerbank nekem is van, de birjon már ki egy napot másfél óra (!!!) kijelzőidővel...úgy hogy egy helyen voltam egész végig. Korábban leírtam h mit használtam ma.
Dave1984: android fronton en sem találok olyat amire lecserelném. Ennél nagyobb méretet nem akarok, és itt jön képbe az apple.
Na de nem szemetelem tele a fórumot, ha nem javul kap egy fr-t utoljára, aztan 3 hónap múlva elköszönök androidtól.
-
esbii22
őstag
válasz samu74 #39616 üzenetére
Azért használom az edge-t mert van benne adblock plus mobilon alapból. Mindenesetre az opera is nagyjából ennyire szívta az akksit mint az edge ha jól emlékszem azt is azért használtam mert volt benne reklamblokkoló. Teszek egy próbát, chromeot engedélyezem az edge meg letörlöm meglátjuk holnap mit mutat.
-
esbii22
őstag
válasz kutyek #39612 üzenetére
2es 3as szokott lenni melóhelyen, otthon fullos. Kép készítésekor véletlen 1es volt, szóval ja ez igyis úgyis botrányos. Most már kihúzom így ezt a 3 hónapot, aztán az új gazdája lehet jobban tudja majd használni
-
esbii22
őstag
válasz kutyek #39603 üzenetére
A gyenge térerő ludas szokott lenni a gyors merülésben.
Én a gyenge akksi idő miatt cserélem le.
Decemberben megválnak útjaink, nem csak a samusungtól búcsúzok hanem az androidtól is. Mivel tepsi telefont nem akarok (legalábbis fizikailag nagyobbat az s9-nél) ezért sok választás nincs, maradnak almáék. Az hogy i11 lesz vagy esetleg az új szériából valamelyik az még kérdéses.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #39525 üzenetére
Detto, semmi nem változott, és én is tudtam ma fizetni vele (k&h mobilbank)
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #39498 üzenetére
Én pedig a k&h mobilbankkal, enis kikapcsoltam a mai nap
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #39473 üzenetére
Megérdeklődöm majd, köszi
-
esbii22
őstag
Zalaegerszegi Media Marktban raknak fel clearplexet ?
-
esbii22
őstag
válasz vihartigris #39451 üzenetére
Miui a masik gond a xiaominal, ezert nem veszek olyat soha. Na meg most épp a huawei-el van gondja Amerikának(Trumpnak) . Később majd a xiaomival lesz.
-
esbii22
őstag
válasz realzidane #39433 üzenetére
Igen, az az.
-
esbii22
őstag
válasz realzidane #39430 üzenetére
Tmx +1
Nekem beszédhangszóró csere volt 14 hónapos korában, cserélték az usb csatit is. Hétfőn a postán feladtam, csütörtökön már vissza is kaptam. Ha vidéki vagy olyan postát keress ahonnan visznek telefonokat a tmxbe. Visszafelé már a lakhelyeden lévő postára küldik a telót.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz realzidane #39397 üzenetére
Vagy véletlenül kikapcsoltad a kábeles gyorstöltést az akku beállításoknál
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Egy dolgot sajnálnék ha telefont váltok, hogy nincs még egy ilyen telefonos topik ami ennyire pörög, mindig van miről beszélni. Jó olvasni naponta a hozzászólásokat.
-
esbii22
őstag
válasz pusszycat #39270 üzenetére
Mi a baj a MIUI-val?
Én S20 FE-t várom. Vagy az új iPhone-okat, esetleg a 11 pro ha esik az ára karácsony környékén.
Pedig régen azt mondtam h sosem lesz iphone-om, de elgondolkodtató a váltás az S szériás fos exynos miatt.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Második garnitúra whitestone dome glass van a telon, sajna a két bal oldali sarka kapott már de nagyon apró helyen, nem lóg bele a kijelzőbe. Viszont jobban gyűjti a karcokat mint az első garnitúra. Alis ebayes uvegfoliabol ki mit ajánlana??
-
esbii22
őstag
válasz Rinocerosz #39191 üzenetére
Én az üzemideje miatt fogok váltani. Ősszel jön az s20 fan edition ami hasonló lesz mint az s10 lite. Én arra várok, hogy őszinte legyek. OP 7T pro illetve mi note 10 az ami érdekel és szóba jöhet. S20 nagyon gyenge üzemidőben ahogy utána olvasgattam. Karácsonykor az én s9-em remélhetőleg valaki más fája alatt fog díszelegni vagy akár egy GMS-es p30 pro is jó választás lehet.
-
esbii22
őstag
-
esbii22
őstag
válasz samu74 #39037 üzenetére
És szemy94
Lesz s20 lite snapi 865-el valamikor október környékén a gsmarena szerint. Én mindenképp megvárom, ha lesz megint hasonló snapis teló nagy akksival engem érdekelne, de most oneplus 7t/7tpro-val szemezek. És még az i12 is bent a pakliban, egyszóval nehéz döntés lesz.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38837 üzenetére
Ma hívásnál én is észrevettem hogy nincs ott a volte jelző, de betudom annak hogy mostanában nálunk minden szolgáltatónak szar a térereje.
-
esbii22
őstag
Én hétvégén odinoztam fel a telenoros romot, ugy hogy friss a rendszer, belaktam mindent újra, a gépen meg igazából csak akkor netezek ha ügyeket kell intézni. Semmi akadást nem tapasztaltam eddig még egyiken sem
-
esbii22
őstag
Off téma!
Valaki használja még a Microsoft Edge böngészőt pc-n és telón együtt? Én ma próbáltam ki és nem bántam meg. Nekem fontos hogy legyen átjárás a két eszköz között, van adblock androidon is, csak az hiányzik a chromebol nekem. Ez is chromium alapú és nagyban hasonlít is a chomre-hoz, de mégis annyival több amiért nekem megérte váltani, eddig nem csalódtam.
-
esbii22
őstag
Annyival kiegészíteném hogy belekerült egy "mélyalvási alkalmazások" menüpont az akkumulátorkezelésbe
-
esbii22
őstag
Amúgy xeh frissítéssel mi a helyzet?
-
esbii22
őstag
-
esbii22
őstag
válasz szemy94 #38727 üzenetére
Van pluszban kis fólia amit a hangszóróra kell ragasztani es akkor oda nem folyik be, meg oldalt is van 2 szivacs ami felszívja az esetlegesen kifolyó ragasztót.
Legismertebb videómegosztón van róla videó hogyan kell felhelyezni.
-
esbii22
őstag
válasz samu74 #38723 üzenetére
Azt csak először kelett megvenni ugye, utána próbáltam enis alis üveget, de amíg az csak oldalt tapadt rá ( lehet rosszat választottam, vagy a ragasztó volt gagyi) addig a whitestoneost alig tudtam leszedni róla. Konkrétan egy kartyaval alanyultam az alisnak es mar lent is volt. Whitestone ossal ez kicsit tovább tartott mert mindenhol fogott a ragasztó nem csak oldalt.
-
esbii22
őstag
válasz scapegt #38709 üzenetére
Whitestone dome glass. Igaz húzós az ára, de nekem a második van rajta már másfél év alatt. Az elsőt azért szedtem le mert eltörött a sarokban, viszont a kijelzőt szépen megvédte. A második mintha jobban gyűjtené a karcokat(talán gyengült a minősége) de inkább az legyen karcos mint maga a telo
-
esbii22
őstag
válasz thedarkfox #38674 üzenetére
Igen, sajnos az sem segített, lehet a rendszernél van a hiba. Jövő héten megyek be amúgy is akkor megerdeklődöm.
-
esbii22
őstag
Sziasztok! K&h banknál vagyok, próbálok digitális kártyát létrehozni, de mindig azt írja h a digitális kártya hozzáadása nem sikerült. Járt már valaki így?
-
esbii22
őstag
válasz ArthurShelby #38624 üzenetére
Galaxy storeban kerestem frissítéseket akkor dobta be 2 napja, de meg se nyitottam azóta, nem is tervezem.
-
esbii22
őstag
Nálam csak a OnePlus jöhet szóba, ha évvégén lecserélem az s9et.
-
-
esbii22
őstag
Ki milyen autós tartót használ? Melyik szerintetek a legjobb? Sima s9-hez keresek, de jó lenne univerzális tartó. Baseus tartó milyen?
-
esbii22
őstag
válasz ArthurShelby #38438 üzenetére
Én is csak olvastam hogy rosszabb mint ahogy várták, talán keress összehasonlító videót, tuti van.
-
esbii22
őstag
válasz ArthurShelby #38434 üzenetére
Kicsit igen, elmentünk off témába
Kihasználjuk a csendet, amíg meg nem jön a OneUI 2.1[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38432 üzenetére
-
esbii22
őstag
válasz fzboxx #38424 üzenetére
Samsung snapi procival jöhet. Ezen kívül Oppo, Realme vonal is tetszik, állítólag a realme-kbe most új ui van, eddig talan color os volt most realme ui. Egész pofásnak tűnik.
OnePlus-t már az 5 óta követem, de valamiért sosem vettem eddig pedig nagyon tetszik. A oneplus z re is kíváncsi vagyok ha lesz egyáltalán.
Pixeleknél az akku mérete tántorít el..[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz kkdesign #38421 üzenetére
Xiaomi nálam a miui miatt kiesik pedig akad jo teló naluk. Oneplusbol a 8 pro nekem nagyon draga, egy 7 pro vagy egy sima 7t is esélyes lenne, de nem tudom mit bír az akksija. Iphone 12 ha nem szallnak el az arakkal akkor szintén benne lehet a pakliban pedig kijelentettem h soha nem veszek iphonet
-
esbii22
őstag
válasz stilo18 #38417 üzenetére
Ami kimaradt belőle az annyira nem vág földhöz(vezeték nélküli töltés,jack,ip ) s9et ha egyszer mostam meg csap alatt, vezetek nélküli padot vettem hozzá használom is de meglennek nélküle,általában csak este pihen azon egészen reggelig. Bluetoothos fulest hasznalok melóba ,már amennyit használom.
Viszont a snapi a 4500 mah akksi az nagyon vonz, kamera is átlagos amennyit fotozok bőven elég. Ha most cserélnék akkor ezt venném. De egyelőre másra kell költeni most Majd ráérek karácsonykor.
Ui: jut eszembe, tőled vásároltam egy s8-at február környékén barátnőmnek, azóta is jól szuperál
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz .Szaki. #38415 üzenetére
Én is nézegettem a 11et, de az milyen már hogy ha gyorstöltőt akarsz vedd meg pluszba..250k-ért 5W töltő..lol
Amúgy kövezzetek meg de én az s10lite-ra lecserélném az s9et a gyenge akkuido meg az exynos miatt.
Karácsonyig(ekkor lesz aktuális a csere) még jön ki jó pár telefon ami számításba jöhet majd.
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38348 üzenetére
Aztán majd hónap közepén jön dbt-re hozzánk meg majd június 29-én
-
esbii22
őstag
Mobilarenas hír hogy júniusban kapjuk meg a OneUI 2.1 et
[link]iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz alcapone386 #38242 üzenetére
Én már ma fogok
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38210 üzenetére
Én fel sem teszem a mostanit.. Majd ha jön a one ui 2.1 akkor frissítek.. Nem látom lényegét ezeknek a biztonsági frissítéseknek...ugyanott vagyok mintha a telenoros rom lenne rajt mert ott meg csak a fontosabb frissítéseket adják ki. Ilyen 120 megasokkal nem foglalkoznak.. Aztán meg a másik dolog h mennyire aktuális ez a frissítési csomag.. Több helyen olvasni h csak a dátumot írják át valójában meg 2-3 hónappal le vannak maradva a biztonsági frissítések...
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38191 üzenetére
Nekem sem
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #38173 üzenetére
Nincs sajnos. Maradok a régi módszernél 🙂
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz papi77 #38169 üzenetére
Igen, én is erre emlékszem, hogy csak otp-s kártyával működik. De hátha van itt valaki hasonló cipőben, vagy tud rá megoldást. Bankot ezmiatt nem szeretnék váltani, max majd cipelem magammal mindig a pénztárcát is mint ezidáig.
-
esbii22
őstag
válasz ArthurShelby #38166 üzenetére
Teljesen mindegy mi a neve ugyanaz a bank a lényegen nem változtat. Kérdésem nem erre vonatkozott, de köszönjük az észrevételt, jár a keksz....
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Simple alkalmazást letöltöttem, szeretnék ezentúl a telefonommal fizetni. M7 takaréknál vagyok a kártya paypassos. Kártyaadatok beiírva. Mi egyéb teendőm van még?
-
-
esbii22
őstag
Pár napja kezdtem el használni a másik gesztusvezérlést ( nem a samsung félét ) és jobban bejön mint 3 vonalas. Illetve AoD. Ódzkodtam tőle mindig csak az értesítési ledet használtam. De most h 1 éves elmúlott a telefon gondoltam kipróbálom és azóta nem tudnék meglenni nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest