- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyek
senior tag
Nézd meg safe módban (ilyenkor csak rendszerkomponensek futnak, 3rd party appok nem) - ha így normális a fogyasztás, akkor valamelyik app okozza. Innen már macerás, le kell szedni a telepített appokat, és egyenként újra feltenni, közben nézni a fogyasztást. Ha jól láttam, nálad az android rendszer fogyaszt túl sokat, ebbe rengeteg alap API beleszamít, amelyek közül szinte minden app használ valamit, szóval máshogy nem nagyon lehet kideríteni, melyik a ludas.
Ha safe módban is merül, akkor cache wipe / FR, ha úgy is, akkor szerviz. -
Caranita
aktív tag
megjött végre a TMH-ra is a frissítés
remélem így már menni fog Vodás kártyával is a VoLTE
-
vihartigris
őstag
válasz vodrosjozsi #30191 üzenetére
Azért a qurva jótól olyan elég messze van, ISO 1600-on van zaj rendesen, de jobb mint a nem éjszakai móddal készült felvétel.
bármi reciproka a semmi
-
Darth11
aktív tag
válasz takcslajos1 #30186 üzenetére
Alapból csinálnak vízpróbát, ezért nem kell aggódni. Nekem is kicserélték már az akksit és azóta is vízálló, nem egyszer volt már medencében.
-
paolinho
őstag
Nem, nem így van, bár ez már itt ezerszer el lett mondva, de legyen ezeregyedszer is. Ha felrakod valahogy a THL romot (fontos, hogy thai kártyával, vagy vietnámival, esetleg izraelivel aktiváld) Odinnal, utána mehet bele a magyar kártya, és azon túl, hogy csutkára magyar lesz a készüléked, megkapod a frissítéseket is nagyjából alig valamivel a német rom után, és jóval előbb, mint a hazai XEH, meg az összes többi rom. Nem kell hozzá Odin, simán frissítesz a telóról. Ami miatt ez több, mint a hazai, vagy bármelyik EU rom, az az, hogy a tárcsázóban van beépített hangrögzítés. Ha ez nem érdekel, akkor hagyd az egészet a francba. Az ukrán kártya egyébként nem jó erre.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Kérj egy nyomás tesztet. Nekem mikor cserélték, én kaptam.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
samu74
addikt
Ha beázik úgyis azt mond a szerviz amit akar. Ez van. Nekem is volt anno az S7-nél cserélve szinte minden(akksit kivéve) ,és még a hátlapot is sikerült ugyanazt visszarakni úgy, hogy az első az volt hogy a strandon szépen lenyomtam a víz alá .TMX garanciális szervíz, hibátlan munkát végzett. S9+ is volt már víz alatt,semmi baja ennek se. Arra figyelj azért, ha meleg a telefon ne nyomd egyből a 24 fokos vízbe.
-----------
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #30184 üzenetére
Hát, nem tudom, szerintem ez a funkció hasznos. Amit én ebben nem feltétlen preferálok, mint magánszemély, az a "Név és szám megosztása" része. Én ezt ki is lőttem nemes egyszerűséggel, mivel szerencsére a szolgáltatás használatának nem kötelező része az adataid megosztása a Hiya-val.
(#30183) vilmaboy
Tárcsázó--->Felül 3 függőleges pötty--->Beállítások--->Hívóazonosító és spam védelem - itt találod a kérdéses funkciót, itt kapcsolhatod ki. Bár én úgy tudom, hogy alapértelmezetten nincs ez bekapcsolva, szóval érdekes. Lehet valamikor benyomtad, csak nem vetted észre, illetve még csak most kapcsoltál.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
takcslajos1
tag
válasz Oldman2 #30066 üzenetére
Viszont ha felrakom a THL romot, akkor a frissítéseket nem fogom megkapni, csak ha odinnal manuálisan frissítek, ugye? Ha Magyarországon használom, magyar sim-kártyával (nem ér annyit a rögzítés nekem, hogy Bangkokban kezdjek új életet... ). Most látom itthon, hogy van egy (lejárt) ukrán SIM-kártya (Kyivstar). Azzal érek valamit? Olvastam, hogyha berakom, felajánlja az FR-t, és utána CSC-t vált, ukrán lesz ezesetben, és mehet bele a magyar SIM. Nade az ukrán ROM-on nem biztos, hogy lesz ACR illetve a Kyivstar kártya miatt lehet, hogy szolgáltatói lesz. Ah, nem tudom, nem értek hozzá, lécci, segítsetek. Köszi
Más: a múlt héten beadtam a szervizbe a telefonomat, mert gyengének éreztem az akksi időt. Most már alkatrészre vár, közölték is, hogy új akksit, előlapot, kijelzőt és oldalkeretet kap a telefon, mert egyben van ez az alkatrész. Ok. Viszont sok helyen olvastam, hogy így ugrik a vízállóság, mert ki tudja, hogy rakják majd össze, valahol pár hónapja itt is beázott egy fórumtársnak, és elhajtották utána, olvastam a történetét. Szervizben rákérdeztem, elvileg tesztelik nyomáspróbával, és marad a vízállóság (tudom, nem "waterproof", hanem csak "water-resistant" ). Viszont a garancia mégsem vonatkozik beázásra, hiszen nem tudhatják, hogy most tényleg csak édesvízben volt maximum 30 percig, másfél méter mélyen. Akkor most ez hogy lesz? Mivel fogják bizonyítani, hogy a nyomáspróba megtörtént, és ha otthon bezárt SIM-tálcával beesik a kádba például, vagy lövünk egy rendes édesvizi klórmentes medencés szelfit, abból nem lehet gond?
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz Darth11 #30165 üzenetére
Igen, határozottan 4G Hanggal függ össze a problémája embe fórumtársunknak. Nekem is nagyon rosszul működött, konkrétan nem tudtam hívást indítani, amíg ki nem nyomtam telón beállítások között a VoLTE funkciót. A fogadásról nem tudok semmit, abban az időszakban nem keresett senki, nekem meg azonnal kellett a telefon hívásra, így nem haboztam kilőni a VoLTE-t.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
válasz vilmaboy #30183 üzenetére
Ő a Hiya. Arra hivatott, hogy azonosítsa a hívókat és amennyiben a neten valahol meg van adva a száma a névvel, akkor társítja, illetve olyan is lehet, hogy a másik fél megosztja a névjegyét és ezt látod.
Ezt egyébként, ha nem szeretnéd(megjegyzem, a politikai reklámhívásokat "SPAM!" felirattal lát el), akkor a Telefon->Beállítások->Hívóazonosító és spamvédelmet kell kikapcsolnod. -
vilmaboy
őstag
Pár napja vettem eszre 2 alkalommal is, hogy hívott valaki, aki nem.volt bent a névjegyek közt, és a telefon egy smart felirat mellett kiírta a nevét. Volt hogy beírtam egy számot, rácsörögtem, de még nem mentettem el, és már írta smart felirattal a nevét. Miért csinálja ezt? Vagy hol lehet beállítani stb...?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
TaaT
nagyúr
válasz eladogeppc #30181 üzenetére
Nekem a májusi frissítés előtt csinált ilyet, óránként több mint 2%-ot merült a telefon ha nem nyúltam hozzá. A májusi frissítés viszont megoldotta (kevesebb mint 1%-ot merül ha nem nyúlok hozzá) és a júniusival is megmaradt ez a jó szokása. Most pl ilyen
Give them hell Ukraine!
-
eladogeppc
veterán
Azért nekem nem esik jól, hogy ha nem használom, akkor is ugyanolyan mértékben merül, mint amikor nyúzom játékkal.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
samu74
addikt
válasz Tiger. #30166 üzenetére
Túl van kicsit misztifikálva ez az akksi dolog egy kicsit. 3 éves S7-em minden nap így volt töltve, köszöni szépen jól van. Ez egy használati tárgy, pont mint egy Tv meg hűtő vagy egy mosógép... Használni kell, ha elromlik meg kell javítani. Kb. ennyi.
Parázik sok ember az akksi miatt ,pedig az az egyik legolcsóbb alkatrész a telefonba. Tipikusan azok, akik a 5-ös BMW-t átalakítják gázosra...[ Szerkesztve ]
-----------
-
Rinocerosz
őstag
válasz Picard #30168 üzenetére
Szia!
Nem tudom itt előttem miket beszélnek de fotózás terén egy picivel jobb a mate de videózás terén minősíthetetlen... szimplán gyenge a minősege és erre még az is rátesz, hogy 4k 60fps-t egyáltalán nem bírja. Selfikamera is gyengébb.Kijelzőben is gyengébb a mate.
Az üzemidőben jobb az egyértelmű.
A rendszerfelület meg egyértelműen a samsumgnak kedvez megjelenésben is meg úgy a funkciók terén nem ilyen félkészek mint a huaweinél.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
S9+ TMH/TMH,TMH/TMH - Sehol semmi update.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
vodrosjozsi
őstag
válasz csorbajeno #30174 üzenetére
Tudom hol leledzik a hiba. Anno én XEH-re tértem át. Bocsi
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
csorbajeno
veterán
válasz vodrosjozsi #30164 üzenetére
Sima S9 TMH-ra még semmi
-
kekedi
senior tag
Szia,
Én is voltam hasonló dilemmába.
Maga a Huawei mizéria is közrejátszott, hogy lemondtam a Mate-ről.
De ezen kívül félek a rendszertől is (nyilván megszoktam a samu rendszerét) Idegesítene, hogy minden máshol.Ellenben, nagyon félek a Samu üzemidejétől, de mivel az jobban tetszik, így kénytelen vagyok/leszek kompromisszumot kötni.
Emiatt is az S9+-t fogom választani (bár néha kacsintgatok az S10e, S10-esekre is)De ami biztos, egyik sem lenne rossz választás. Meg kell nézni őket élőben, megtapizni, kipróbálni és dönteni.
Ja, én S6-ról váltok majd (remélem a közeljövőben).
-
csorbajeno
veterán
Ebben a topicban többnyire az S9+-ra fognak voksolni
Ehhez az érvelés a szempontjaid alapján:
-fotózás és videózás: fotók terén a Huawei a legjobb jelenleg a piacon, de a Samsung sem sokkal van lemaradva. Én lényegi különbséget nem láttam, csak az éjszakai képek között. Videózás terén viszont a Samsung a jobb, így e tekintetben 1 pont ide, 1 oda.
-kijelző: a Samsung AMOLED panelje minden kijelzőtől szebb, viszont az ívelt kijelző miatt nehezebb védeni. +1 pont a Samsungnak
-üzemidő: na ennek a Samsung nem bajnoka, a Huawei nálunk jobban bírja, átlag 2 naponta van töltve a P20Pro, míg az S9-et minden nap töltöm. +1 pont a Huawei-nek.
-gyors működés: nekem mindkettő elég gyors, egyiken sem találkozok idegesítő megakadásokkal, hisz mindkettőben csúcshardver van. Igaz vannak itt olyanok, akik még mindig látnak microlaggokat, de én észre sem veszem.1-1 pontÖsszegezve a szempontjaid alapján 3-3 pont lett a vége. A különbség igazából a felületben, illetve az úgy nevezett extra kényelmi funkciókban rejlik. Nézd meg valahol mindkét telefont és úgy dönts. Én az S9-re szavazok.
-
veterán
válasz Gaabor80 #30152 üzenetére
Nem találtam erre a problémára gyári megoldást. Az autó gyári kihangosítója pl. mindenkit az alapértelmezett SIM-ről hívott, mert ugyan a telefonon ki lehet választani, hogy melyik kártyáról indítsa a hívás, de ez a kérdés már nem megy át az autó fejegységére
Hosszas keresgélés után nekem a Dual Sim Selector Pro alkalmazás vált be, azzal hozzá tudom rendelni a Névjegyzékben szereplő kapcsolatokhoz, hogy melyik számról hívja őket a telefon. Ez megy az autó kihangosítójával is
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kelly416
veterán
Szerintem fényképeket jó eséllyel jobbakat csinál a Máté, ha máskor nem, hát éjszaka. Akku terén tuti nagyobbat domborít szintén. Sokak, akiknek volt Huawei és lett Samsung, azt mondják, a Samu kijelzője sokkal szebb, hiába amoled mindkettő. Több ismerősömnek is van Mate20pro, szerintem nem sok van kijelző és kijelző között, bár max. percekre láttam a telefonjaikat, nem szoktunk csere-berélni.
Én a dex miatt S9-et vettem (bár akkor is csodáltam a 20pro-t), még egy szenzorsziget nem kellett, és azért a méret nekem sokat számított. De mondom, nekem S9-em van, nem S9+ -
Picard
csendes tag
Sziasztok!
Az S9+ és a Huawei Mate 20 pro között nem tudok dönteni. Mindkettő már 170 000 Ft körül van újonnan.
Ami nekem fontos: fotózás és videózás, kijelző minősége (filmnézés), üzemidő, gyors működés.
Most egy S7-em van, de szeretnék nagyobb kijelzőt.Melyiket ajánljátok?
-
Tiger.
nagyúr
-
vodrosjozsi
őstag
Na tmh-ra megjött s9+
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Reverting
őstag
AOD frissites a galaxy store-ban...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
embe
nagyúr
Ma reggel frissített a telóm, S9 - XEH rom.
Fél óra után használhatatlan telefonálásra. Engem sem tudnak hívni, én sem tudok. Chace törlés megvolt. A FR.-re most nincs időm.
Tapasztalt valaki hasonlót?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Reverting
őstag
válasz Tiger. #30147 üzenetére
Tobb gyartonal mar alapbol ki irja toltes kozben h a tobbszori kevesebb toltes jobb, mint ha fent hagynad egesz ejjel. Pl. Redmi, kopp toltes kozben a visszajelzo ikonra. En evek ota igy toltom... havonta egyszer szoktam 40% ala engedni es 100% ig tolteni... amugy 40-80% kozt hasznalom.
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Indiant
addikt
A Thai illetőségűeknek jelzem, hogy a telefon appnak a gyárinak kell lennie a rögzítéshez (és ez is legyen az alapértelmezett telefon app). Én most szembesültem, hogy a google phone-on keresztül nem vesz fel már két hónapja. Viszont callback-al a Mobilevoip-ot is felveszi így.
-
goop
őstag
Megjött a xeh frissítés is s9+.
-
dkovizoli
addikt
válasz csorbajeno #30146 üzenetére
Abban az esetben lehet kavarodás, ha az adott firmware, ami a telefonon pillanatnyilag fent van, nem került kiadásra arra a régióra, amin a telefon aktuális csc-je van. Tehát mondjuk odinnal felrakott olyan német régiós szoftvert, amit magyarra nem adták ki valamiért.
-
Gaabor80
aktív tag
Aki dual sim-el használja, nem tud megoldást, hogy emlékezzen az adott névjegyet melyik kártyáról hívtam? Kicsit bosszantó, mert kihangosítónál is megkérdezi melyik legyen.A régi P10-em ilyenkor automatán tudta kit melyikről hívtam...
-
Bathalsar
aktív tag
SF2-es XEH-nél egy apró újdonság: bekapcsolt kijelzővel, ha töltőt csatlakoztatsz, akkor a képernyő közepére kirajzolja egy körbe az aktuális akkumulátor százalékos állapotot.
Korábban nem láttam ezt.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Tiger.
nagyúr
Többször is mondtam, hogy nem jó az ha este rarakod a toltore és reggel leveszed. Íme az eredménye.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
dkovizoli
addikt
válasz Rinocerosz #30144 üzenetére
Ugyanaz a kettő. Nincs értelme felraknod.
-
Rinocerosz
őstag
Ügye most a frissítéssel jött egy olyan dolog, hogy nem tudsz régebbi szoftverre vissza állni.
Namost ha én a DBT raktam fel de most vissza szeretnék állni a magyarra akkor ez lehet probléma mert tudtommal már a magyar XEH is kint van ugyan azzal a verzióval.Szetintem így át lehet váltani de azért kíváncsi lennék egy hozább értö véleményére is.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Azzal együtt, hogy engem nem zavar és készséggel válaszolok minden olyan kérdésére, amire érdemben tudok felelni.
Ugyanakkor egyetértek jupp008-cal annyiban, hogy pár hete valaki itt a fórumon le lett szólva mert okosóráról kérdezett, amit az S9-éhez szeretett volna. Nagyjából ez is ugyanaz a szint. De ismétlem, engem nem zavar.
-
jeni
félisten
válasz atos30 #30137 üzenetére
Nem tudom,hogy kinagyitja a karcokat vagy elsimítja?
A gond akkor lesz csak ha bekerül a szervizbe és bukod az üvegfólia árát. LCD-t az érintővel egyben szerelik tehát kompletten. Ha karcos,repedt vagy törött akkor is új LCD kerül be és aszerint kerül elszámolásra,hogy fizetős ,garanciális vagy biztosítós Így nem vacakolnak vele semmit se a korábbi LCD-vel.jupp008
Egyben Samsung topik egy elégedett taggal és ügyféllel.
[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
Köszi! Közben rákérdeztem Samsungéknál is. Jelenleg szüneteltetik a lehetőséget a megvásárolható kiterjesztett garanciára, azaz magyarul megszüntették :) . Viszont mivel MediaMark- os ,ezért alapból jár a 2 év gari.
Így használtan olcsó volt, cserébe karcos, de legalább nincs törve/ repedve.Kérdésem lenne, hogy ha rárakok a kijelzőre egy uv ragasztós védőüveget, az a ragasztó szétterülésével a kis karcolásokat mennyire mérsékli? ( Kis karcolások, amiket kikapcsolt kijelzőnél látok csak)Egy esetleges gariztatásnál nem szólnak érte, hogy a ragasztott védőüveg miatt módosítva lett a termék és ezért érvénytelen a gari?
Még Oreo van a gépen, de eddig nagyon bejön.:)
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
sch_a
addikt
A wifi-hívás is most került be?
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #30133 üzenetére
Amúgy a helységben kb alig lehetett látni a feliratokat olyan sötét volt. Eddig bejön az új mód, de majd este is próbálgatom.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Én is próbálgattam az éjszakai módot (így nappal) ha már ma kijött a telefonomra a frissítés. [normál mód] [éjszakai mód]
Give them hell Ukraine!
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.
Ha Odinnal rakom fel a mostani frissitést Home csc-vel, az olyan mintha letöltöm Otán és nem csinálok gyári vissza állítást? -
Oldman2
veterán
válasz vihartigris #30129 üzenetére
Köszi, megnézzük!
-
jeni
félisten
válasz atos30 #30124 üzenetére
Már megszüntették a kiterjesztett garancia vásárlási lehetőséget. Ha a szolgáltatónál és a hivatalos kereskedésnèl veszi valaki akkor arra automatikusan megkapja a 2 év garanciát. Nem minden GSM bolt szerzi be hivatalos helyről a Samsung mobilokat akár más gyártók mobiljaikat. Ezekre nincs 2 èv gari.
-
kiskeni
aktív tag
válasz Donki Hóte #30123 üzenetére
És tudod mi a szép ebben? Maximálisan testre szabható. Beállíthatod, hogy csak (ki/bekapcsolt, mind1) zárolt képernyőn villanhat be vagy csak feloldott kijelzőn, esetleg mindkét esetben, beállíthatsz színeket, effektusokat a széleken való villogásra, vannak gyors műveletek a megjelenő értesítés-buborékszerűn, ami mutatja az értesítés szövegének egy részét (pl. lehúzod akk megnyitja az appot előugró nézetben, elhúzással bezárhatod, rányomással teljes méretbe nyithatod az appot). Sőt, a megjelenést minden appra külön beállíthatod, így ha akarod, minden app más színben villogtatja meg a széleket és ugyanezen más színben a buborékot is. Ahogy elnéztem, ez minden appra beállítható akár külön színekkel is megkülönböztetésképp, sőt, automatilusan is képes appokhoz színt rendelni. Ezt nyilván lehet módosítani is, ha úgy gondolod más illik az adott apphoz.
Nem feltétlen minden értesítés lesz kompatibilis ezzel, csak szólok, de pl. SMS érkezéséről tuti képes így értesíteni a teló.
-
atos30
aktív tag
Sziasztok! Csatlakozok én is egy használt S8 Plus- al. Megdöbbentő, mennyire lement az ára ezeknek a telefonoknak ,pláne használtan. 9 hónapos a teló és érdekelne a garancia. MM-os független készülék és látom megszünt a regisztrálás a Samsungnál. Ha jól értelmezem a jótálási jegyet, akkor végülis 2 év a garancia? Írják, hogy van valami további kiterjesztett garancia is( további évek), hogyha megvásárolom a 2 éves garancián belül. Viszont ezt a további garanciavásárlást sehol nem találom, hogy hol és hogyan kell igényelni és mennyibe kerül. Plusz 1 évet szeretnék venni a meglévő 2 év garihoz, mert teljesen megvagyok elégedve a telóval és megszavaztam neki legalább 2 év használatot vagy többet.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
veterán
válasz sityupityu #30122 üzenetére
No, még jó, hogy kiskeni megírta, hogy mit kell beállítani, mert én olyan régen csináltam, hogy fogalmam se volt a hogyanról
-
veterán
-
jupp008
senior tag
A mostani frissítés legnagyobb újítása szerintem a kamera QR kód olvasási támogatása ill. a megosztási lehetőségnél a QR kód bevonása. Pl. a névjegyeknél sztem ez az egyik legegyszerűbb mód.
-
szevassag
tag
Jött egy combos frissítés XEH-re. Június 1. bizt.
Kb. 570 MB.
Bocsi, ha vótmá. -
kiskeni
aktív tag
válasz sityupityu #30103 üzenetére
Elég, ha csak felvillan a kijelző valahogy, vagy mutasson is részletet az értesítés szövegéből? Mert van ilyen beépített funkció méghozzá itt: Beállítások--->Kisegítő lehetőségek--->Speciális beállítások--->Értesítés villanással - ezen belül Képernyővaku bekapcs és meg is vagy. Arról, hogy van értesítésed, tájékoztat, habár így nem tudsz beleolvasni az értesítés szövegébe. Ugyanitt a Fényképezőgép-vaku opcióval értesítés esetén a vakut kényszerítheted felvillanásra. Ez olyan ájfónos, eléggé kopi, de ez már csak ilyen. S6 óta benne van ez a két opció a telefonokban.
Ám most néztem, megvan a megfejtés. Világító szélek bekapcs, beállítod hogyan nézzen ki és gg. A szélek világítanak, a képernyő tetején pedig kikapcsolt kijelzőnél is megjelenik az üzenet eleje (ha kikapcsoltad a tartalom rejtését zárolt képrnyőnél ofc). Kijelző--->Edge képernyő - Világító szélek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Donki Hóte #30110 üzenetére
Akkor elméletileg be lehet valahogy állítani. De hogy?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
e-zoli
tag
Van valakinek kölcsön egy Thaiföldi SIM-je Budapest környékén?
-
-
veterán
válasz sityupityu #30109 üzenetére
Nekem S9+ telefonon megjelenik a képernyő tetején kb. 2 másodpercre az üzenet ténye (SMS és viber egyaránt) és pár szó az üzenet elejéből, minden app, vagy hókuszpókusz nélkül.
Nem tartom egy túl hasznos funkciónak, ha nem nézem kifejezetten a képernyőt, akkor nemigen lehet észrevenni az érkező üzenetet.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Rinocerosz #30104 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Tokból tudsz javasolni gyárit, ami kinyitható és elöl jelzi az órát?
-
colonia
aktív tag
Ez olyan, hogy az AOD kapcsol be ha jön értesítés:
[link]Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
veterán
válasz Rinocerosz #30105 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem apple tulajdonság, hanem bármelyik "mezei" androidos telefonnál is van csak ezen nincs ezek szerint... Vagy úgy működne csak, ha az OAD ki lenne kapcsolva, nem tudom... A P10-em pl simán tudja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
Azt hiszem ez már volt 1x téma de sajnos itt nincs olyan mint az applenél, hogy ha éresítes jön felvillan a képernyő. :(
Olyan van, hogy ha felemeled a telefont akkor bekapcsol a kijelző. [kép]
-
Rinocerosz
őstag
válasz #31816946 #30102 üzenetére
Attól függ mipyen telód van:
Galaxy s9+ [link]
Galaxy S9 [link]
Ezek tudomásom szerint az eredeti kijezővedők nekem is ez van :) 2db fólia minden nyalánkság a felszerelésehez :)
Nekem elég egyszerűvolt feltenni a szélein egy pici bubi van de még mindíg ez a legjobb.A legjobb viszont a Whitestone Dome Glass edzett üveg képernyővédő. Ez jól fel lehet tenni ez a legbiztonságosabb viszont drága kb 15 ezer. Ez az egyetlen ami nekem jó volt.
A többu üveget viszont nem ajánlom rátenni én sajnos már egy 10 ezreset és egy 8ezreset is próbaltam sajnos nem az igazi, ráadásul csak a szélein van ragasztó ezért mindig cuppog ami idegesítő legalábbis nekem.
-
veterán
válasz Rinocerosz #30101 üzenetére
Én meg pont egy olyan dolgot szeretnék, hogy ha pl az asztalon van mellettem a telefon akkor pár másodpercre láthassam ha jött valami üzenet stb lezárt képernyőnél is. Tehát ergo az egész kijelző kapcsoljon be. Ez nem lehetséges valahogy? Az AOD természetesen be van kapcsolva, de én azt csak úgy használom, hogy érintésre lehet csak látni. Meg amúgy is ott csak azt látom, hogy jött valami, de a szöveget azt nem ha nem oldom fel vagy ha nem nyomom meg a bekapcs gombot.
-
törölt tag
válasz Rinocerosz #30101 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Gyári fóliát tudok rendelni magyar webshopból? Mennyire nehéz feltenni?
-
Rinocerosz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest