- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Ha hívnak nálam szól mind a 2 hangszóró, igaz volt egy frissítés is.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Luser2000
addikt
válasz #61600768 #2796 üzenetére
Ugyan áprilisi (már mint a kiadása), de valójában márciusi biztonsági frissítés.
Úgy látom, hogy a SamFirm is tudja tölteni XEH-re a
G965FXXS1ARD1/G965FOXM1ARCA/G965FXXU1ARCC/G965FXXS1ARD1
verziót, ha valakinek nem jönne automatikusan.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
törölt tag
Ez az update már napokkal ezelőtt megérkezett. Áprilisi patch. Nem hiszem hogy a telefon vagy névjegyzék appban javított e volna akármit is a nem fogadott hívás kijelzéssel kapcsolatosan mivel a verziószám nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #2790 üzenetére
Így van nem 100%-os de akkor is play az elsőszámú megbízható forrás.
petesejt: nem kell sem vitrin sem tibet sem eset ahhoz hogy odafigyeljek honnan mit töltök le. Lehülyézni azokat akik nem használnak vírusírtót kicsit erős nem gondolod? Én meg azt hülyézném le kedves engedelmeddel aki olyanért fizet ami egyrészt felesleges másrészt teló alapból tudja.
Nálad az eset nem azt bizonyítja hogy szükség van mindenki droidjára eset ("minősegi vírusírtó" )hanem azt hogy minden szar helyről telepítgetsz ész nélkül.Hard reset elleni védelem lollipop óta alapból tudja droid kicsit le vagy maradva.
-
juhaszroli
tag
Barátnőmnek sima S9 van, egyik este 9%-ot merült. Nem ment se wifi, de net, csak ébresztő volt állítva. Tegnap este ne zavarjanak+energiatakarékos módba tettük, reggelre 8%-ot esett. Ez mitől lehet? Megnéztem az akkuhasználatot, Cella készenlét és hasonlók vannak, semmi kiugró. Nekem ugyanezen beállításokkal az S9+ 4%-ot merül.
Előre is köszönöm! -
petesejt
aktív tag
válasz spanglee001 #2745 üzenetére
Nem véletlenül Tough Armor a neve. Legalább 2 mm-es gumikeretet (vagy rugalmas műanyagot) ad hozzá a telefonhoz a sarkoknál. Ez már ér is valamit!
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz juhaszroli #2766 üzenetére
Manapság, amikor egy hülyegyerek 4-es Androidján keresztül is befertőződhetsz a villamoson, minőségi vírusvédelem nélkül vagánykodni felelőtlenség. Mondjuk, akkor nem kell, ha vitrinben élsz. Vagy Tibetben.
Az Eset Mobile Security nálam már többször bizonyított. Havi egy sör az ára. Aki ezen garasoskodik egy 300+ ezres telefonnal a zsebében, az már simán minősített hülye.
És nem utolsó sorban nyomon követi az ellopott eszközt, és lefotózza a tolvajt is, ha kell.
Itt felmerül persze a kérdés, hogy hard reset ellen is véd-e, de jelenleg ez ellen tudtommal nincs megoldás. Viszont elvileg 2015 júliusától az államokban már csak olyan telefont lehet forgalomba hozni, ami távolról véglegesen lezárható.... Hogy ebből mi valósult meg, arra kíváncsi lennék. Állítólag az iPhone-okban valamilyen hardveres-felhős védelem van, és a Qualcomm is dolgozik rajta.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Ákkk
addikt
válasz Macskasy #2784 üzenetére
A ragasztó kupakot nem felette kell lecsavarni még egy olcsó mechanikus vízmérték is pontosabb mint ezek az alkalmazások..
Elvileg 12 órát érdemes hagyni neki ha jól fent van akkor nem szedi fel a tok.
Pesten is van ses ha már ott keresel segítséget bár eszerint Németországban tartózkodsz most...A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Yany
addikt
Sima S7 után az S9+ kamerája nekem is nazyon bizonytalannak tűnik, és nem csak sötétben. Nem világvége, de elő-előfordul, hogy akár egy már tök jól belőtt fókusszal is elkezd jobbat keresni. Az S7 ilyen szempontból nekem atomstabil. Autó módról van szó.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Tiger.
nagyúr
Használja valaki a bs playert? Nem tudom beállítani, hogy jó legyen a kép.
Milyen érdekes ha felnyomod az equalizert halkabb a telefon.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Macskasy
tag
Nem volt vízszintben a felület (appal vízszintnek mutatta ) ezért az első ragasztóm lefolyt a tetejénél a keretbe, a másodiknál meg vagy nem voltam alapos vagy sitentudja de buborékos lett , felül 1 buborék középen 2-3 alul meg egy szép folt, aztan meg haladtam volna munkába, lámpázás után nem vártam kb max 2 percet , rápattintottam a spigen tokot és a két sarka alul elvált a kijelzőtől. Hu ez hosszu lett és tagolatlan bocsi.
kb csak 3 szor kellett ujratörölni a telefont mert a ragaszto kupakjat ahogy letekertem ilyen apro kis műanyag darabkák estek a kijelzőre.
nem próbálkozok többet. valszeg marad ez amig haza nem jutok.legközelebbi ses valszeg Berlin lenne , az 170km oda 170 vissza ,szóval nem lenne jövedelmező
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
Megjelenése óta tesztelem a tokokat. Nálam a fő érv lenne, hogy védje is a telót és megőrizze a karcsúságát. Nehéz ügy... Mostanra találtam Nillkin-ben ilyet. Ez pont jó Vettem feketében is, fehérben, aranyban is
[ Szerkesztve ]
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
fairi
addikt
válasz Pyroo89 #2776 üzenetére
KIjelző témában először nézd meg minden beállítás ugyanaz-e. Samsung sok különféle előre kalibrált kijelzőmódot kínal fel. ha két készülék jelenleg eltérőben van az okozhat különbséget.
Kameránál meg nézd meg a beállításokat,fókusza tökéletes ha minden ok.
Nálam még a monitor derengése is elég fényt ad hogy a nagyszobában képes legyen fókuszálni tökéletesen.
lehet kamerahiba. 10+ millió készülék esetén előfordul hogy pár hibás is közkézre kerül. -
Macskasy
tag
Sziasztok , ha legközelebb pest környékén leszek vállalna valaki egy whitestone felrakást s9+ra ?
Nekem nem sikerült feltenni , pedig raktam már nexus 5xre, xiaomira, phone7re ,p10re.
De ez a macerás folyamat nem az én lelki világomnak való.Csokival sörrel esetleg ebéddel tudnám honorárni a munkát
-
Pyroo89
tag
Sziasztok! Beléptem a klubba én is egy S9+-al , S7 Edgeről váltottam,de egyeltalán nem estem hanyatt tőle..nem tudom miért , de nekem az s7e kijelzője szebbnek tűnik, s9+ kamerája este fele, lámpafénynél alig bír fókuszálni, kutyát próbaltam fényképezni de szinte alig volt egy pár kép ami nem mosódott el, előző telónál ilyen nem volt. Normális ez? esetleg 3 napon belül vissza lehet vinni a telenornak?
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
Teal'C
veterán
Én végül egy ilyet vettem a gyorsboltban 4SMARTS IBIZA SAMSUNG G965 GALAXY S9+
Tökéletes illeszkedés nem tolja fel a Baseus üvegfóliát. Megfelelő vastag de mégis elég karcsú a háta merev a gombok különösen jól kezelhetők mintha nem is lenne rajta. Arra leszek kiváncsi mennyire szineződik el.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
Jó hangja van, erőben htc u11 de mélyre jobb sztem, a ringke onyx tok gyakorlatilag mindenhol védi.
-
HdRew
őstag
Kulfoldon mar megjelent egy uj frissites, ami allitolag megoldotta az ertesitest a nem fogadott hivasnal.
-
törölt tag
válasz juhaszroli #2766 üzenetére
Nem kell egyik sem. Amiket telepítesz azt csak is biztos forrásból. Play áruház, samsung áruház, (mag😉), stb...
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Mivel iOS-ről jöttem, és nem is követtem annyira a droid vonalat, van valami extra app, amit érdemes használni? Gondolok itt vírusírtóra, vagy valami RAM optimalizátorra, vagy erre megfelelő a gyári? Ha hülye a kérdés, bocsi, csak sokáig tervezem használni a telefont.
-
csorbajeno
veterán
Nem tudom, hogy melyik van neki, de én a simával is ilyen görbéket hozok. Kedden elfelejtettem este töltőre tenni és így is kibírta tegnap estig. Nem mondom, hogy 6 óra SoT volt benne, de azért nyomkodtam. Tetszik, hogy ennyire fluid a rendszer. Néha meg a Bixby-vel is elbohóckodok.
-
Tiger.
nagyúr
válasz #61600768 #2743 üzenetére
Elméletileg a ringke onyx ilyen lesz, vagy felnyomja az üveget. Majd elválik ma kaptam meg én is a telefont.
-
MrTwister
őstag
Ez igen 1Gbit/sec Vodás mobilneten S9+-szal!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
csorbajeno
veterán
Én a második napján sikeresen pofára ejtettem az S9-et, de szerencsére gond nélkül túlélte a székről való leesést.
-
törölt tag
válasz juhaszroli #2750 üzenetére
Én már rendeltem onnan töbször is (tok, memória kártya stb..), mindig megérkezett időben és azt kaptam amit vártam.
[ Szerkesztve ]
-
Darth11
aktív tag
válasz juhaszroli #2750 üzenetére
Ilyen még nincs itthon, múlt héten pénteken jelent meg.
ipitaka[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
-
Darth11
aktív tag
Nekem csak az a fontos a tokban, hogy a karcoktól védjen, szerencsére irodában dolgozom, egész nap asztalon van a telefon, így a leeséstől annyira nem tartok, csak ha nagyon béna vagyok, de persze véletlenek vannak. Fontos volt a mágnes az autós tartó miatt, mert így baromi kényelmes, és hogy a vezeték nélküli töltés működjön a tokkal is. Ezek a szipi szuper erős tokok már nagyon sokat rontanak a telefon megjelenésén, de cserébe biztosabb védelmet adnak, szerencse, hogy van bőven választék
-
spanglee001
addikt
válasz Darth11 #2742 üzenetére
spigen tough armor kislétráról járólapra esve pattogott mint a gumilabda, de karc nélkül megúszta a teló. ez még az s7 edge volt. s9+-t még nem ejtettem, sőt még csak nem is néztem a vízállóságát sem. majd nyáron a strandon kiderül
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Darth11
aktív tag
Szerintem, ha kőre esik kb mindegy mi van rajta
Nekem az S3-asom még nagyon nagyon régen, egy alsó öltözőszkrényből esett ki, kb 25-30 cm-t eshetett, ugyanolyan szilikon tokban, mint most a gyári, ami a peremen is rajta volt, körben mindenhol, de olyan szerencsétlenül esett, hogy az egész bepókhálósodott. Remélem sosem derül ki, hogy ez hogy bírja[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Darth11 #2739 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de elöl a saroknál nem áll feljebb a kijelzőnél! Pont így tört el a Note8 am 60cm ről esett le kőre(padlólap) ezért keresek én is olyat ami kicsit kiáll alul felül. Tudniillik azért törik a sarkoknál a teló mert ott nincs az üveg alatt semmi csak egy hézag, mondhatnánk azt is hogy a samu direkt így csinálta mert így törik és akkor ugrik a gari.
A telóm széle nem sérült csak az üveg pattant be. Persze ettől még kiváló minőségű a pitaka ez nem vitás"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz NandorHUN #2729 üzenetére
Jack on nem hasonlitottam.
DE!!! Amit a telo kiad zene hangot azt igen.
S9 hangosabb kicsit és dinamikusabban szebben szól. Dolby?? azt se tudtam hogy van benbe. Be kellet volna kapcsolni??Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
MrTwister
őstag
válasz Darth11 #2734 üzenetére
Most már csak az a kérdés, hogy a nagy kedvenc Whitestone Dome üvegfóliával mennyire kompatibilis?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
pistike666
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap nekem is előjött ez a hívásjelzés vacakolás S9+ -nál. Kikapcsoltam ezt a spamszűrést. Remélem ez akkor megoldja. Nekem egyáltalán nem is jelezte a hívást sem.
Így kikapcsolva egyelőre jónak tűnik. -
Darth11
aktív tag
Megjött a pitaka tok Eszméletlen minőségi, nagyon szép, tökéletesen tart a kocsiban a pitaka tartóval és a vezetknélküli gyorstöltés is működik vele.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
-
veterán
válasz csorbajeno #2724 üzenetére
szóval a hiya okozza ezt a hülyeséget? Na ez érdekes Köszi
-
Darth11
aktív tag
válasz nbukta77 #2719 üzenetére
Mármint milyen gyártótól? Szerintem ezt még csak onnan lehet
Már az enyém is elindult Lipcséből, a DHL nem szarozik, és még csak nem is az express szállítással rendeltem, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap meg is jön, így összesen 3 nap alatt ér ide hong kongból, ami azért igen erős . Amikor telefont rendeltem Kínából, a DPD 9 nap alatt hozta ki, pedig az négyszer ennyibe került -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Volt S8 tulajoktól kérdezném: Jack- audio-zene milyen az S9-ben? Jobb mint anno S8-ban volt?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Tiger.
nagyúr
-
törölt tag
Hétfő délután öta van egy S9+ a birtokomban.
S7+S5 Mini kombóval toltam, utóbbit váltotta. (Egyelőre.)
Építőiparban fogom használni, néha mostoha körülmények között. Az IP68-at tesztelte már valaki? Ha olyan poros meló van, akkor van olyan, hogy csap alatt takarítok telefont. -
mg1992mg
senior tag
válasz spawn21 #2713 üzenetére
Amúgy ugyanaz a szoftver az én telefonomon, és a haverom S9+ telefonján is, én Telenoros vagyok, neki Telekomos Dual Sim-es van. És tök furcsa, most egy szimpla mozdulatnál, az Alkalmazásokat amikor előhozom egy felfele húzással, nálam sokkal fluidabb, neki egy kicsit darabosabban hozza elő, és ezt kb mindenki észreveszi akinek odatartom a telefont, és csak nézze meg. Oké, ez nem egy használatot megtörő dolog, viszont érdekes. Semmi beállítás nem különbözik, ugyanaz a teljesítmény séma van használva mindkettőnknél, nincs akkukímélő üzemmód se bekapcsolva, se az animációk sebessége variálva. S nálam még így is több alkalmazás van fent.
Szóval ja, mindenképp érdekes. -
nbukta77
addikt
Meg jott ma a pitaka tokom. Hurra.😁
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
spawn21
veterán
Üdv!
Akinek s9-e, neki is ekkora hulladék a rendszer? Gyorsnak barátian sem nevezhető. Alig van fent valami, Bixby tiltva....ez ennyit tud?
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest