- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nbukta77 #9127 üzenetére
P20 Pro :Éjszakai fotózás jobb, részletgazdagabb, hosszabb záridő és akár magasabb ISO. Bővített kameraszolgáltatások ( fénnyel festés, esti mód ).
Ujjlenyomatolvasó mérföldekkel gyorsabb és pontosabb, akku picit erősebb. Rendszer ott is atom stabil de néha hajlamos 1-1 alkalmazást eldobni a memóriából. 128Gb tárhely nagyon pazar. Nagy méretű kameraszenzor, amiben sok tartalék van még.
Ami viszont hagy némi kívánnivalót : videóstabilizálás csak 1080p 30fps-nél van, 60-nál már nincs, 4K-nál nincs 60fps. Kamera algoritmus még csiszolásra vár, de biztos, hogy megéri kivárni.S9 Plus előnyók :
Ugyanúgy sztereó hangszórók vannak mint a P20 Próban, de az S9+ AKG hangszórói brutálisan szólnak. Nappali fotózás szerintem itt erősebb mint P20 Prónál, ahogy a videózás is. Fókusz mintha pontosabb és gyorsabb lenne az S9+-ban, kijelző gyönyörű és nagyon jól olvasható napfényben. Rendszer villámgyors és stabil itt is, nem érzek különbséget a P20P-hoz képest ( igaz nem játszok ).
Hátrányok :
10sec maximális záridő a 30 helyett, szerényebb ISO, kisebb szenzorméret. Ujjlenyomat olvasó nem olyan gyors és pontos, van, hogy nem is érzékel ha odatestem az ujjam, főleg ha picitt izzadt. Karcsúbb akksi, de nálam 6-7h SOT meg szokott lenni 14-15h készenléttel, előfordult már 8h SOT is.Biztos kihagyok valamit de majd eszembe jut.
GSM és WiFi térerő nekem egyformának tűnik de nem azt figyelem egész nap.
-
Teal'C
veterán
válasz
nbukta77 #9066 üzenetére
Nekem mindkettő kék. Nekem olyan mintha appró szemcsés lenne de csak ha fény felé fordítom amúgy meg full tükör sima. De ez még csak pár napos.
Amúgy tegnap próbálgattam nagyon érzékeny 10 ből 10x jó. Próbáltam vizes kézzel úgy nem megy aztán próbáltam nedves kézzel na akkor 2 ből 1x jó
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
nbukta77 #8616 üzenetére
Én meg kaptam egy ajánlatot, elcserélnék az x-re, de nem tudom, hogy jól járnék e vagy megbánnám, tény hogy az s9nek szép és eröteljes a hangja, kijelző is szép nagy. de az x meg smoothabb, a droidon a messenger sem animált az iphonon az, van 5 sem azon látom. szóval nem tudom.
-
Darth11
aktív tag
válasz
nbukta77 #2719 üzenetére
Mármint milyen gyártótól? Szerintem ezt még csak onnan lehet
Már az enyém is elindult Lipcséből, a DHL nem szarozik, és még csak nem is az express szállítással rendeltem, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap meg is jön, így összesen 3 nap alatt ér ide hong kongból, ami azért igen erős. Amikor telefont rendeltem Kínából, a DPD 9 nap alatt hozta ki, pedig az négyszer ennyibe került
-
juhaszroli
tag
-
petesejt
aktív tag
válasz
nbukta77 #2313 üzenetére
A fényképezőmre a méregdrága üveget nekem is csak másodikra sikerült feltenni a szakértőnek.
De legalább reklamálhattam. Másodikra tökéletes lett. Ha csak ötöt megcsinálhatnék gyakorlásképpen, már biztos bátrabb lennék, de gyakorlat híján a hajamat tépném ha elrontanám, különösen a Whitestone Dome-nál.
-
madgie
titán
válasz
nbukta77 #2267 üzenetére
A Step 10/10.5 a videónál olyan rész, ahol én konkrétan elb@sztam az S8-on, nem teljesen középen engedtem rá az üveget a ragasztóra, ezért nem is jutott le rendesen az alsó sarkaiba. Persze felszedhettem volna frissen az üveget, de (én hülye) úgy voltam vele, hogy majd kimasszírozom a sarkokig. Nos nem, azóta máe onnan el is kezdett az egész körben levegősödni, szóval legközelebb vagy jobban figyelek vagy inkább én is ott rakatom fel, ahol megveszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest