- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz nylacika #2490 üzenetére
Én attól félek, hogy fotózás téren gyengébb lesz, mint az u11, dxomarkban ugyan többet kapott, de a részletes adatoknak, viszont kevesebbet. Hangzás és hangerő téren gyengébb ez tény, le teszteltem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
petesejt
aktív tag
Akkor különösen tudnod kellene, hogy
- az emberek 99 százaléka nem DSLR-rel rohangászik,
- sok lélegzetelállító fotót az S9-cel is el lehet készíteni,
- az utcán a világon semmi értelme a high end hifinek,
- profi cuccot nem hasonlítunk mobiltelefonhoz.Mert ha profi cuccokkal a zsebedben húzod le az S9 szériát, attól max. sznob leszel, nem hiteles. Te írod az aláírásodban: "a technika nem az agy helyettesítő terméke" -- akkor gondolom ismered az eszközök kategóriáit is, és azt is, hogy egy jó fotóhoz 98 százalékban látásmód és hozzáértés kell, és csak 2 százalékban technika. De szerintem egyszerűen csak ne tégy másokra nézve degradáló és elnagyolt kijelentéseket, és nem lesz ütközési pont. A szakember attól (is) szakember, hogy megbízható, precíz és higgadt véleményt alkot.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Ákkk
addikt
válasz newman8929 #2493 üzenetére
Root nélkül biztos nem fog ez menni de szerintem még azzal sem.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
petesejt
aktív tag
válasz newman8929 #2493 üzenetére
Mondanám, hogy tegyél fel valamilyen tűzfal programot, de ha az alkalmazás valamelyik rendszerkomponensen keresztül netezik, akkor nem sokat fog érni.
Mi az amit korlátozni szeretnél? A teljes probléma ismeretében többet tudunk mondani.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
newman8929
tag
válasz csorbajeno #2492 üzenetére
Próbáltam, sajnos nem megfelelő eredménnyel.😔☹️
-
csorbajeno
veterán
válasz newman8929 #2491 üzenetére
Nem biztos, hogy ez megoldás lesz neked, de a Beállítások/Alkalmazások és azon belül a lecsatlakoztatni kívánt app/Mobil adatok/Háttérbeli adathasználat
-
newman8929
tag
Hogyan tudom egy alkalmazástól minden (wifi,4G) adatkommunikációt megvonni? Anélkül, hogy kikapcsolnám ezeket...
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Kedves Fórumtársak! Megosztanék pár szubjektív tapasztalatot, ha nem bánjátok! Huawei Mate 10 Pro-ról váltottam. Régi Samus vagyok, mindig itt kötök ki! És ismét nem bántam meg! Bevallom, féltem egy kicsit az akksi teljesítményétől, a Huawei 4000-es, bőven megvolt neki az egynapi használat. Először megijedtem, hogy a Samu milyen gyatra, azonban a 3.-4. töltés után már beállt, bőven bírja nálam ez is az egy napot! A Samu kamerája fényévekkel jobb szerintem mind fotó, mind videó szempontjából. Egyvalamit sajnálok, az viszont nem olyan számottevő. Ez pedig az ujjlenyomat-olvasó, ami a Huaweinél elképesztő gyorsasággal és pontossággal működött. Azért a Samunál sem lehet panasz, nem is hagyott még cserben! Egyszóval: nem bántam meg! (Na jó, ez három szó lett!)
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
vulnrea
aktív tag
-
petesejt
aktív tag
Megjelent a Pitaka tok az S9 szériához.
-
vulnrea
aktív tag
Mutattam én is képeket, volt mikor szebb, volt mikor homályos és paca képeket készített. Lehet alapból is ilyen élesített képet készítene a telefon, de ennek az optikája nem volt jó mondták a szervizben.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
Első kép az új kamerával, nem tudom javult-e valamit a kamera, de most nem látom homályosnak az elkészített fotókat.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
Kamerája nem készített szép képeket, ezt cseréltettem.
-
petesejt
aktív tag
Ezek azért elég mosolyt fakasztó érvek ám.
A DSLR nem lesz nálad egy szuper témánál ami hirtelen eléd áll (hacsak nem fotóriporterként járod a várost a hónod alatt DSLR-rel egész nap), a veszteségmentes lejátszót a külső DAC-kal meg hol is használod? Utcán? Kocsiban? Edzőteremben? Mind tökéletes környezet a minőségi zenehallgatáshoz....
De ha csúcsminőségre vágysz, és van DSLR meg mobil hifi, akkor emellett telefonnak tökéletesen elég lett volna egy Xiaomi Note 4. Tudom, mert használtam hónapokig. De profi eszközöket akkor sem hasonlítunk össze egy okostelefonnal.
Én épp azért döntöttem az S9+ mellett, mert az S8-tól kezdve megszűnt a tipikus mobilos homályosodás és becsillanás (valószínű plexi helyett végre valami zafírüveget tehettek bele, lásd a képeket) és vastagítottak az üvegeken is. Ez utóbbi azért volt elengedhetetlen, mert nagyon sokan panaszkodtak a könnyen repedő-törő S8-ra.
Egyébként meg 30 év fotózás után tudja az ember, hogy az esetek 95 százalékában nem a DSLR-en múlik egy jó fotó, ezt max. az ügyes marketingesek hitették el veled.
(A képek S7 Edge és S8 készülékkel készültek, de a minőségi javulás az S9 sorozatnál is megmaradt.)
Az eredeti teszt itt olvasható teljes terjedelmében.
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Elkészült a telefonom. Mindkét kamerát cserélni kellett, illetve az alaplapon buheráltak valamit. Nem volt időm azt még elolvasni, ha lesz időm tesztelem az új kamerát.
A telefon pedig sértetlen 😊
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
newman8929
tag
Mivel gyárilag a Play zene van rajta...milyen lejátszót ajánlatok ami nem dobál tele reklámmal?🙂
-
csorbajeno
veterán
válasz newman8929 #2469 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy törlöd a regisztrációt, majd újra beregisztrálod. A kezdetekkor volt ilyen probléma, mert a sorozatszámok még nem voltak benne az adatbázisban. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor visszamennék a vásárlás helyére kérdezősködni.
-
OCTAMD
őstag
*#06#
Innen az imei1 és az SN számot add meg,vagy nézd át nem írtál el esetleg valamit
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Valahol a support oldalon el van rejtve, hogy 2 év gari jár alapból a szolgáltatós készülékekre, de ha mindenképpen szeretnéd regisztrálni, írj a supportnak, és beteszik a telefonod az adatbázisba, majd működni fog a regisztráció.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Darth11
aktív tag
Ez az első hétben volt jellemző, akkor majdnem mindenkinek ezt adta vissza. Én beküldtem a számlát, a garanciapapírt, a fotót a dobozról, mindent amit kértek azóta sem válaszoltak.
Kb egy hét után töröltem a telefont a fiókomból és másodszor simán elfogadták ugyanazokkal az adatokkal. -
csorbajeno
veterán
válasz newman8929 #2462 üzenetére
A rendszerhangerőt vedd le teljesen es akkor nem lesz hangja.
-
newman8929
tag
válasz glacious #2467 üzenetére
Ez már barátibb megoldás. Köszönöm.
Még egy kérdés. Próbáltam regisztrálni a készülékem a +1 évért és ezt a választ kaptam " sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. " Telekomnál vásároltam. Ilyenkor mi van?😶 -
glacious
addikt
válasz newman8929 #2465 üzenetére
Lenémítod a rendszerhangokat.
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz #61600768 #2461 üzenetére
Őszintén.Kit érdekel ez ar emoi egy baromság amúgy az iphone x esetén se próbáltam másik kinőtem már ebből, fotózásra dslrt használok ahozz képest az s9 semmi és note 8 se zenehallgatásra meg veszteségmentes lejátszót és külső dac-ot ami annyiba kerül mint a 2 készülék egyben.
Telefonként semmi újat nem hozott ...
A note 8 -nál a pen hasznosabb amúgy mint amiket it felsoroltál.
Amúgy a felsorolásod nagy része hardver függő is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
newman8929
tag
Üdvözlet. Kamera hangját ki lehet kapcsolni? Nem találtam sehol 😑
-
petesejt
aktív tag
válasz mchawer #2458 üzenetére
Egy ilyen fülest (is) illene olyan hullámformákkal (négyszög, háromszög) tesztelni pár héten (max. hónapon) át, amire az életben soha nem kerülhet sor, akkor sem ha trashmetált hallgatsz csutkán. Ezáltal a rugalmas eszközök kopásai, a melegedések, és egyéb stressz teszt alatt kifáradó dolgok hibái is ki kell(ene) hogy jöjjenek.
Illetve ma már sok mérnöki tervező program tud beépített, szimulált stressz tesztet, eddigi anyagismeretekre és mérésekre alapozottan. A jobbak figyelmeztetnek is, például: "ha közelebb húzod a membránt és a tekercset a házhoz, akkor nagy hangerőn a hőtágulás és az anyagfáradás miatt idővel összeérhet és súrlódhat -- do-you-want-to-continue?".
Persze a probléma gyökere ott rejlik, hogy sokszor a fejlesztésen azt sem tudják, mit használnak, csak rajzolnak ész nélkül, a kisebb termékeket sokszor kevés rutinnal rendelkezők készítik, amiket az öregek "csak" felügyelnek. Illetve az is előfordulhat, hogy a kiskereskedelmi termékeket (pl. a Nikon olcsó objektívjeit) a fiatalabbakkal terveztetnek, az elismert szakik meg csinálják az ipari cuccokat (a Nikon esetében pl. a félvezető levilágító optikákat, vagy a professzionális objektíveket -- csakhogy ezek 600 ezernél kezdődnek).
Hogy egy fülesben hol kezdődik a "tisztességesen megtervezték" határ, arról szerintem a füles topicban több infót találsz.
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz petesejt #2456 üzenetére
Amikor megjelent (az IconX 2018, 2017ben...) Akkor még nem volt S9... Ebből a feltételezésből indultam ki. Uszkve nem is volt mivel teszelni... De azért egymás után NÉGY füles csak nem lehet gyári hibás... Nem? Ha meg igen, akkor pech...
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
petesejt
aktív tag
válasz mchawer #2449 üzenetére
1. Ha egy ilyen drága és komoly fülest nem tesztelnek nagy hangerőn, az régen rossz. De simán előfordulhat.
2. A Dolby Atmos épp hogy nem olyan káros a fülesre, mivel összenyomja a dinamikát. Elvileg. Egy nagy dinamikájú zenemű sokkal nagyobb fizikai erőhatásokkal terheli a fejhallgatót a nagyobb kilengések miatt. Ezen kívül a nagy dinamikájú (azaz nem kompresszált) hanghullámnak kisebbek a tranziensei is, bár a nagy, meredek tranzienseket elsősorban a rosszul vagy alultervezett analóg áramkörök nem szokták bírni.Összességében tehát nem hiszem, hogy az Atmos okozta a meghibásodást. A hallásodra pedig tényleg vigyázz. Már amennyire ennyi hakni után lehet.
-
petesejt
aktív tag
válasz UfoZoli #2393 üzenetére
Hát nekem volt már rajta eredeti Samsung gyorstöltő padon, ki is írta, hogy gyorstöltés, és mégsincs ilyen menüpontom. Nem mintha hiányozna.... De most kíváncsiságból ránéztem.
Lehet hogy olyan spéci pad kell a menüponthoz, ami tud lassan is tölteni?
-
mchawer
tag
23 éve "haknizom" Klubokban, diszkókban, rendezvényeken. 53-ik évemben vagyok. Alapból lehet némi halláskárosodásom, de ugye a "telefonban" van már halláskiegyenlítő funkció is, halk csipogásokkal be lehet állítani, mit hallasz és mit nem... Hát nálam elég sok NEM volt... Ehhez képest a Dolby Atmos kb. 30-40%-al hangosabb, ami nekem pont jó volt... Most egy "Huawei Music" bluetooth fülest használok, amit Thaiföldön vettem kb. 5000 ft-nyi bath-ért, de elképesztő dinamikája van... Igen, ha megérem a 70 éves kort, akkor már eléggé süket leszek... De bízom benne, hogy már most elég sok helyen kapható már alig észrevehető, fülbe dugható halláserősítő készülék... Valszleg ez lesz a megoldás.... És nem, nem bántottál meg. Ez van Szakmai ártalom...
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
Yany
addikt
válasz mchawer #2449 üzenetére
Szerintem a füled többet ér annál, minthogy ilyen hangerőn hallgasd. (már ha tényleg ez tette be a kaput) Nem okoskodásnak szánom, csak sokan vannak, akik nem gondolnak bele, hogy pár év alatt egy 70 éves ember megfelelő szintre degradálja a hallását a nagy hangerő. Remélem nem bántottalak vele, nem rosszindulatból írom.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
mchawer
tag
Szóval. Mindenekelőtt leszögezném, hogy Samsung iránti lojalitásom maximális és ez sosem fog csorbulni. Fülhallgatóként is ezért esett a választásom a Gear IconX 2018 bluetooth fülesre. Mióta az S9+ készülékemet megvettem, 4x - azaz négyszer vittem vissza, mert hol az egyik, hol mindkettő füles lehalkult kb. negyedére, vagyis élvezhetetlen lett... Minden alkalommal cserélték zokszó nélkül. Negyedszerre visszaadták az árát inkább... Nem én vagyok kukacoskodó, így történt. Arra tippelek, hogy a Dolby Atmos által megnövelt hangerőt nem bírhatta hosszabb távon. Szerintetek?
-
mchawer
tag
Az egy dolog, hogy jó a sztereó hangzás, de én a Dolby Atmos funkciót bírom nagyon, mert bluetooth füleseknél mindig elégedetlen voltam a hangzással, hangerővel. Az S9+ kb. 30-40%-al erősebben szól. Király Note 8-ról váltottam. Nagyon nem bántam meg... Nekem a Note 8 túl nagy és szögletes volt és a cerkát sem igazán használtam ki. Aksiban semmi különbség. Kamerában pedig nagyot fejlődött az S9+ -ban
-
Gesa68
csendes tag
válasz juhaszroli #2440 üzenetére
Hát ízlések és pofonok. Nekem a Spigen tokok jobban tetszenek mint a gyári. Ez https://www.bestmarkt.hu/spigen-sgp-tough-armor-samsung-galaxy-s9-hatlap-tok-fekete-p431289 szerintem tökéletesen védi körbe a telót. De ha végre lehet majd kapni, akkor ez kerül a telóra https://www.speedshop.hu/termekek/4013627/spigen-sgp-pro-guard-samsung-galaxy-s9-black-hatlap-tok.html?ak=0
-
juhaszroli
tag
Úgy néz ki, hétvégén én is boldog tulajdonosa leszek egy S9+-nak. Kérdésem tokokkal, fóliákkal kapcsolatos. Tudom, hogy a Whitestone az etalon, ma voltam SES-be, elvileg majd lesz...ezen, és amazonon kívül kapni itthon valahol? Nem nagyon találtam. Illetve erről mi a véleményetek? [link]
Illetve a gyári tokok mennyire jók? A kék Alcantra, vagy valamelyik gyári szilikon, esetleg Clear View tok jöhet szóba a gyáriak közül. Használ valaki ilyet? Jelenlegi iPhoneomon is a gyári szilikon van, amit az Alcantrához tudnék hasonlítani, és nagyon tapad a szövethez, mindig nehéz a zsebből kivenné, ezt mellőzném. Néztem Spigeneket is, azok annyira nem tetszenek. Egyéb ötlet?
Köszönöm!
-
vulnrea
aktív tag
válasz hadogabi1 #2433 üzenetére
Értem, a samsung szervizben 3-5 napig volt minden alkalommal a készülék. Összesen 4x volt az előző náluk.
-
akela91
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy 4k 60fps videózás esetén van-e stabilizátor az S9+ - ban? Esetleg ilyen tesztvideot tud küldeni valaki amit maga készített? -
Darth11
aktív tag
válasz csorbajeno #2431 üzenetére
Egyes kolléga már azóta megírta, köszi, meg linkelték is
-
hadogabi1
senior tag
válasz vulnrea #2421 üzenetére
Nem tudom milyen szervízben van. Nekem a Marsh csinálja a cserét. Mindig legalább 1 - 1,5 hétig tartott.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
PrinceT
csendes tag
Ma talaltam a westendben egy gsm-et ahol kaptam ra uveget, 7k volt teljesen normalisak voltak,fel is raktak helyben a markat nem tudom de tokeletesen passzol, igaz s8-hoz volt elvileg de a meret majdnem ugyanaz.
Van hozza gyari tokom,pont nem ernek ossze, ha esetleg kell valakinek a pontos hely vagy kep írjátok meg, nekem megerte.
Egyebkent ezt az uveget mennyire lehet vizezni, elotte s7-em volt foliaval,azt neha furdettem es nem jott fel. Uveggel mik a tapasztalatok? -
HdRew
őstag
Amikor ma voltam fóliáért az xprotectornál, kikapcsoltam a telefont majd vissza, és az fogadott, hogy értékeljem a boltot, ha már ott voltam. Elsőre azt mondtam, hogy ez fasza, de utána átgondoltam, hogy durva, amit le tudnak nyomozni telefon által.. Ezzel lehet csinálni valamit? Máskor, ha valahova vásárolni megyek, nem kér ilyet a rendszer.
-
mSchumi87
senior tag
Koszi mindenkinek, holnap rendelem
Probaltam kideriteni milyen CSC koddal arulják, azt mondták fuggetlen olasz vagy német lesz, egy németnek orulnék de ha olasz jonne azok hogy állnak a frissitéssel? Késon kapják meg nagyon a némethez képest?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
vulnrea
aktív tag
válasz hadogabi1 #2413 üzenetére
Nekem 3 napja van már szervizbe. Remélem holnap elkészül.
-
Yany
addikt
válasz mSchumi87 #2412 üzenetére
--> S9(+) Modell számozás <--
-
Yany
addikt
válasz Darth11 #2415 üzenetére
Nem is gondolnád, hogy mennyi mindenben. Technikailag sok szempontból fejlettebb a magyar hétköznap (bankok, mobilnet, otthoni net, sok online szolgáltatás, stb) és a gasztronómia ezerszer sokszínűbb és érettebb. De nyilvánvaló lemaradásaink is vannak: szociális kapcsolatok (figyelmesség, modor), autóutak, közlekedés általában (bár a BKV alapvetően nem olyan rossz, de Mo nem budapestből áll csak ugye), belföldi bútorkereskedelem, bringázás, környezet-tudatosság, stb.
-
Yany
addikt
válasz Darth11 #2405 üzenetére
Nem egészen. A német termékregisztrációs oldal egy kalap sza...móca. Teljesen másképp működik, és nem is jár olyan kedvezményekkel, mint a magyar site-on, ugyanakkor nem lehet a magyarban regelni külföldi termékeket (legalábbis amit eddig próbáltam), viszont fordítva működött.
-
hadogabi1
senior tag
Na szombaton viszik is el futár javításra. Remélem ugyanúgy megcsinálják mint a s7 edge-ket.
Nem hiszem hogy sok s9+ -ba cseréltek már kijelzőt bár ki tudja.TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok mi a kulombség a 960 es 960F jelzés kozot?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
zmtTom
aktív tag
Üdv,
Megvan még a nem fogadott hívásoknál a jelzés hiánya? Vagy megoldódott mindenkinél? Csak mert vennék telefont és nem tudom hogy ez legyen vagy a Note 8 mert ott nincs ilyen hiba?
-
Darth11
aktív tag
Gyanítom, más országokban is működik ugyanaz a samsung support, ott IP alapján nyílván nem a magyar oldalt fogja feldobni, szerintem proxyn keresztül más országban vásárolt terméket is tudsz regisztrálni, csak ha gond van ki kell menni, mert nem hiszem, hogy a futár országokat is átível
-
HdRew
őstag
Na, megvettem az xprotector fóliáját.
Nem is olyan rossz, annyira mindenképp elég, hogyha vigyáz rá az ember, akkor max. karcok lesznek rajta, de így a kijelző nem sérül. Aztán ha beégne az OLED, akkor garanciában cserélik legalább, és nem tudnak kitalálni mindenféle mondvacsinált hibát.
Erről egyébként egy gyors kérdés, 1 év gari van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Hardcore café
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OpenWRT topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Path of Exile 2
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest