- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mchawer
tag
válasz SeatZola #4935 üzenetére
Nos. Én kb. 32 bluetooth fülest kipróbáltam, mire megállapodtam... A legdrágább JBL-től, Bose, Sennheiser-től kezdve a Samsung IconX (2018)-ig, de végül ennél kötöttem ki. [link] Szinte névtelen márka, de beépített CSR chipsetek alkalmazásával 96 kHz-es DAC és DSP-vel turbózott, igen erős és dinamikus hangzása lenyűgöző. Persze megfelelően kell a fülbe dugni... Az IconX 2018-ról annyit - talán már írtam, de az S9 Dolby Atmos-ától én 2 hetente 4-szer vittem vissza, mert elszálltak a hangszórók... Aztán visszaadták az árát... Pedig nagyon jól szólt... Kár... Majd az új, ha jön
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
mchawer
tag
válasz petesejt #4914 üzenetére
Na, ez például én voltam... Most már fixen tudom, hogy nagyon sok ideig nem lesz más típusú készülékem, mint a Samsung aktuális zászlóshajója, de élmény volt megtapasztalni, hogy milyen jó is visszatérni Samu mamához... egy hét után... Soha többet hűtlen nem leszek... Forever
MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
mchawer
tag
válasz Darth11 #4804 üzenetére
Nyilván ezzel egyetértek. De ha egy sportkocsi az elvárt 30 liter helyett 70 litert fogyaszt, akkor felmerül a kérdés... Vagy szervízbe vinni, ami ugye azt eredményezi, hogy addig nem lesz nálad az eszközöd... Miután az előző készülékem is S9+ volt (64 GB) azt gondoltam, hogy a dual SIM, vagy a nagyobb tárhely okoz nagyobb fogyasztást... De nem. A fórumból ki tudtam következtetni, hogy mi lehet a bibi és meg is oldódott Nincs harag. Egyetértés van Hajrá Samsung
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz Darth11 #4785 üzenetére
Ha aksi témában rám (is) céloztál, megértem. De csak tanácsot szerettem volna... Hisz ezért van a fórum... Ez előtt is S9+ (64 GB)-om volt, az nem produkált ilyen siralmas akkuidőt. Ezért volt furi... Kicsit idegesítő, hogy 3 óránként tölteni kellett... Egyébként a OneDrive kikapcsolása óta (tegnap) ma már teljesen normális a fogyasztás... Az volt a bibi, pedig az előzőn is ment... Lehet, hogy tényleg beakasztotta, mert nem normális, hogy az akkuidő 12%-át lefoglalta... De megoldódott, az a lényeg Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált Nagyon sok hasznos tanácsot olvasok ám itt. Szerintem fontos megosztani a problémákat, megoldásokat, hiszen ez egy fórum... Azzal tényleg egyetértek egyébként, hogy siránkozni nem kell. Ha a probléma tartós, szervízbe kell vinni...
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz PeterrTM #4758 üzenetére
J-szériáról váltani S-szériára olyan, mintha Suzukiból Mercibe ülnél át... Az S8 és S9 közti 27ezer ft minimális különbség. Az S9 megvétele után újabb 3-4 évig nem lesz szükséged újra, azt garantálom... Mert lássuk be, nem vagy egy okostelefon mániás, mint itt a legtöbben... (Magamat is beleértve)
-
mchawer
tag
Megnéztem, mi fogyaszt sokat az aksiból. Míg a kijelző általában a legtöbb, ebben az esetben 4%... De. A OneDrive 12%!!!! Be****tam... Ki is kapcsoltam rögtön... Majd időnként bekapcsolom, ha itthon vagyok töltőbiztosan... Ezt nem gondoltam volna... Csak megosztom veletek, hátha valaki pont ebben van...
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
Egy kérdés: pár napja 256 GB-osra cseréltem az S9+ -omat és két SIM-el használom. Nagyon gyorsan merül... Várjak még, hogy beálljon az aksi, vagy a dual SIM meríti vajon jobban?
-
mchawer
tag
válasz spawn21 #4610 üzenetére
Én egy hétig bírtam S9+ nélkül, P20 Pro-val... Nehéz döntés volt, de inkább a 256 GB-os S9+ -t választottam. Nem bánom. Nekem a Huawei túl kínai... Bár nagyon sok fjúcsöre tetszett, volt, amik nem... Ezekről itt írtam meg az összehasonlítót: [link]
-
mchawer
tag
Rágerjedtem a Huawei P20 Pro-ra. Pár napig teszteltem/használtam. Írtam egy összehasonlító összefoglalót, ha valakit netán érdekel... [link] Aztán vissza is tértem egy 256 GB-os S9+ formájában
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz Macskasy #3682 üzenetére
Tök jogos felvetés, éppen most készülök venni egy 256 GB-ost, mert lejárt a hűségem a Telekomnál. De ez most elgondolkodtatott... Vajon lehet külön partíciót létrehozni, hogy ne vesszen minden, ha netán elromlik? Jó kérdés, mi?
-
mchawer
tag
válasz szab120 #3617 üzenetére
Én váltottam. Persze, telefoncserélgetős és technológiamániás vagyok, leírom a különbségeket.
A Note8 nekem nagy volt, szögletes, kényelmetlen és a cerkát is alig használtam. A dupla kamera volt a fő ok, amiért megvettem, de ez már az S9+ -ban is megvan. Jobb a fényereje és emiatt kevés elmosódott kép készül... Az AR emoji is jópofa. Sok dolog van még, nem megyek bele a részletekbe, egy biztos, ha gondolkodsz rajta, akkor meg fogod venni...MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
mchawer
tag
Ha ez segít, én Note 8-ról váltottam. Rá kellett jönnöm, hogy a cerkát alig használtam, a szögletes formája és nagysága miatt kényelmetlen is volt zsebben. Nekem jobban bejön a kerekebb forma
-
mchawer
tag
Megjelenése óta tesztelem a tokokat. Nálam a fő érv lenne, hogy védje is a telót és megőrizze a karcsúságát. Nehéz ügy... Mostanra találtam Nillkin-ben ilyet. Ez pont jó Vettem feketében is, fehérben, aranyban is
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz petesejt #2456 üzenetére
Amikor megjelent (az IconX 2018, 2017ben...) Akkor még nem volt S9... Ebből a feltételezésből indultam ki. Uszkve nem is volt mivel teszelni... De azért egymás után NÉGY füles csak nem lehet gyári hibás... Nem? Ha meg igen, akkor pech...
-
mchawer
tag
23 éve "haknizom" Klubokban, diszkókban, rendezvényeken. 53-ik évemben vagyok. Alapból lehet némi halláskárosodásom, de ugye a "telefonban" van már halláskiegyenlítő funkció is, halk csipogásokkal be lehet állítani, mit hallasz és mit nem... Hát nálam elég sok NEM volt... Ehhez képest a Dolby Atmos kb. 30-40%-al hangosabb, ami nekem pont jó volt... Most egy "Huawei Music" bluetooth fülest használok, amit Thaiföldön vettem kb. 5000 ft-nyi bath-ért, de elképesztő dinamikája van... Igen, ha megérem a 70 éves kort, akkor már eléggé süket leszek... De bízom benne, hogy már most elég sok helyen kapható már alig észrevehető, fülbe dugható halláserősítő készülék... Valszleg ez lesz a megoldás.... És nem, nem bántottál meg. Ez van Szakmai ártalom...
-
mchawer
tag
Szóval. Mindenekelőtt leszögezném, hogy Samsung iránti lojalitásom maximális és ez sosem fog csorbulni. Fülhallgatóként is ezért esett a választásom a Gear IconX 2018 bluetooth fülesre. Mióta az S9+ készülékemet megvettem, 4x - azaz négyszer vittem vissza, mert hol az egyik, hol mindkettő füles lehalkult kb. negyedére, vagyis élvezhetetlen lett... Minden alkalommal cserélték zokszó nélkül. Negyedszerre visszaadták az árát inkább... Nem én vagyok kukacoskodó, így történt. Arra tippelek, hogy a Dolby Atmos által megnövelt hangerőt nem bírhatta hosszabb távon. Szerintetek?
-
mchawer
tag
Az egy dolog, hogy jó a sztereó hangzás, de én a Dolby Atmos funkciót bírom nagyon, mert bluetooth füleseknél mindig elégedetlen voltam a hangzással, hangerővel. Az S9+ kb. 30-40%-al erősebben szól. Király Note 8-ról váltottam. Nagyon nem bántam meg... Nekem a Note 8 túl nagy és szögletes volt és a cerkát sem igazán használtam ki. Aksiban semmi különbség. Kamerában pedig nagyot fejlődött az S9+ -ban
-
-
mchawer
tag
Végre megjött Amerikából a Galaxy S9+ -hoz a hátlapi aksiiii ❤❤❤ Kellett, hogy egy teljes napi kirándulást kibírjon a telefonom úgy, hogy egyfolytában fotózgatok, videózgatok... 40 $ volt Juppijjjééé
[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz SanyikaDC #2016 üzenetére
Az üzemidő kb ugyanaz, nem mérem, mert tele vagyok töltőkkel mindenhol... A tok. Megvettem a gyári hyperknit-et és a gyári szilikont. Fekete telefonom van, egyik tok sem fekete, inkább szürkék és vastagok. Nem illik össze, nem is értem, miért nincs hozzá a megszokott clear view tok... Ezért kezdtem nézelődni. Szeretem, ha van védelem a telón, de azt is, ha látszik/érzem a karcsúságot. Ezt a tokot találtam a legmegfelőbbnek, mert nem túl vastag és elöl szépen ráhajlik az erős gumiperem a kijelző széleire. A telefonról nem tudok nagatívat mondani, a pozitívokat pedig biztosan Te is tapasztalod... Az enyémmel sem volt sosem semmi probléma. Szerintem tömeggyártásnál előfordulhatnak hibák, ez benne van. Nincs ennél jobb, sem okosabb, szebb telefon... <3 Még egy dolgot emelnék ki: Gear IconX 2018 bluetooth fülesem van, zenészként és vájt fülűként eléggé kényes vagyok, de az S9+ -ben lévő dolby atmos nagyon szépen megdobja a hangerőt és a dinamikát 😍
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #1708 üzenetére
Nekem nem volt eddig sem hívásgondom. A háttérképpel sem, bár én saját magamnak gyártok háttérképet... Érzetre mintha tényleg minden még gördülékenyebbb lenne és stabilabb, bár eddig sem volt rá panaszom...
-
mchawer
tag
Nekem sokszor probléma volt, ha vettem ki a zsebemből, hogy akaratlanul megnyomtam a home gombot. Nemrég láttam meg ezt a lehetőséget, akkor jutott eszembe, hogy tulajdonképpen már az S8+ óta nem is használom, csak a bekapcsoló és a hangerő gombokat... Erre itt a megoldás, ha valakit érdekel...
"Kezdőlap gomb erős nyomása"[ Szerkesztve ]
-
mchawer
tag
válasz csorbajeno #1064 üzenetére
Google maps...
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #1019 üzenetére
Ez a JóMobil üzlet lehet?
-
mchawer
tag
válasz #61600768 #1021 üzenetére
És nem csak a hangszórókon, de a fülesen is megdobja a hangerőt és a dinamikát... Nagyon pöpec! Még bluetoot headset-en is... Gear IconX-et használok, elképesztő a hangzás... Szeretemmm...
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #803 üzenetére
Azért, hogy azonosítson a gépen is... Ahogy kéri a QR-kódot, tartsd a monitor elé a telefont, bekapcsol a kamera és azonnal azonosítja
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #684 üzenetére
Szerintem is rondák. De védik a készüléket nagyon. A nem gyárikban vannak sokkal rondábbak is, lehet, hogy nagyobb védelemmel, végignéztem, de még nem találtam olyat, ami kellően vékony, nem csúnyítja ezt a gyönyörű készüléket és eléggé megvédi... Addig marad a gyári. Mondjuk én 9.-én már megkaptam... Gyakolatilag edig csak 16.-tól lehet megvásárolni... Onnantól biztosan nagy kínálat lesz majd
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #681 üzenetére
Elég, ha egy buliban jön egy üzeneted, megnézed és biztos, hogy neked tántorodik valaki... Murphy törvénye... Az S8+ és Note8nekem is lear coverben volt, az meg is védte és nem vaskos.
Gyári tokok az S9+-hoz már akkor kaphatók voltak a Bp-i Shopmarki (volt Europark) Ses store-ban, mikor még csak megrendelhető volt a készülék... Nem tudom, Te hol nézted...MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro
-
mchawer
tag
Miután szövet, csakis a mosógépet tudom elképzelni... Szerintem is jó a fogása, váltogatom a gyári szilikon és a hyperknit covert... Bár sajnálom, hogy a fekete készülékhez nem gyártottak csak szürke színben
-
mchawer
tag
Azért ne felejtsük el, hogy ezért a pénzért nem "csak" egy/két telefont kap, hanem komplett multimédiás számítógépet... Mert ezek a "telefonok" már azok... Miután tanultam egy ideig a profi fotózást, tudom, miről beszélsz. De ne felejtsük el, hogy itt "all in one" (minden az egyben) eszközről beszélünk és nem professzionális fotózásról, amihez nem elég egy dslr, meg néhány optika, hanem tudás és néhány év tapasztalat is kell... No meg szélsőségesebb körülmények annál, mint amennyi ahhoz kell, hogy posztoljunk a facebooka, instagramra... És akkor még nem beszéltünk arról, hogy míg egy "telefon" elfér a zsebedben, addig a DSLR és az optikák bizony nem... Na, ezt kell megfizetni... A tudást pedig tanulni kell... Én ezt gondolom...
-
mchawer
tag
válasz concrete86 #664 üzenetére
Ez egy jó kérdés... Pont olyat akartam venni, de egyik sem vékony... A hypeknitnél talán picit vékonyabb a gyári szilikon tok minimálisan. Bár az meg olyan semmilyen... Valamiért most nem csináltak elfogadhatóan vékonyka tokot... Talán fontosabbnak tartja a Samsung a biztonságos védelmet... Vettem egyébként már a kínai piacon sima füstszínű hajlékony szilikon tokot 1000 ft-ért, abban a legszebb és legvékonyabb, de a védelem eléggé kérdéses, ha véletletül kiverik a kezedből... Jobban fájna egy kijelzőtörés/repedés, így inkább elviselem a gyári tok vastagságát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest