-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
válasz
spanglee001 #2745 üzenetére
Nem véletlenül Tough Armor a neve.
Legalább 2 mm-es gumikeretet (vagy rugalmas műanyagot) ad hozzá a telefonhoz a sarkoknál. Ez már ér is valamit!
-
csorbajeno
veterán
válasz
Én a második napján sikeresen pofára ejtettem az S9-et, de szerencsére gond nélkül túlélte a székről való leesést.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Nekem csak az a fontos a tokban, hogy a karcoktól védjen, szerencsére irodában dolgozom, egész nap asztalon van a telefon, így a leeséstől annyira nem tartok, csak ha nagyon béna vagyok, de persze véletlenek vannak. Fontos volt a mágnes az autós tartó miatt, mert így baromi kényelmes, és hogy a vezeték nélküli töltés működjön a tokkal is. Ezek a szipi szuper erős tokok már nagyon sokat rontanak a telefon megjelenésén, de cserébe biztosabb védelmet adnak, szerencse, hogy van bőven választék
-
Tamás34
senior tag
válasz
spanglee001 #2176 üzenetére
Szia! Köszönöm a véleményedet, én Szerdán fogok elhozni egy Coral kék S9+-t! Bár hozzá teszem, hogy a mai napig imádom az S7 Edge-met, de úgyérzem, hogy váltanom kell már!
-
csorbajeno
veterán
válasz
spanglee001 #1912 üzenetére
Nem hiszem, de ha a rendszerhangokat teljesen leveszed, akkor ezeket sem hallod.
-
válasz
spanglee001 #1804 üzenetére
Az egy korábbi frissítés volt, ez már a második.
-
ragehu
csendes tag
válasz
spanglee001 #1681 üzenetére
Amikor megyünk előre, az agyat teljesen összezavarja, ettől jön a motion sickness
Az sokat segít, ha miközben "mész előre", helyben jársz :-D
-
Gesa68
csendes tag
válasz
spanglee001 #1678 üzenetére
Például Play áruház Phone Info. Picit késtem.
-
csorbajeno
veterán
válasz
spanglee001 #1678 üzenetére
Az Európába szánt modellek mind Exynos-szal vannak szerelv, de a telefon specifikációját illetően ez az app sokat tud segíteni.
-
ragehu
csendes tag
válasz
spanglee001 #1662 üzenetére
A Face Your Fears-t nézd meg, szerintem az baromi jó
Pláne az új repülős jelenetAki a WhiteStone Dome üvegfóliát használja, annak a VR kicsit macerás, mivel pont annyival lesz vastagabb a telefon, hogy izomból kell becsatlakoztatni a szemüveg USB portjára, hogy felismerje - minek köszönhetően fel is hólyagosodik az üvegfólia.
Nálam először nem akarta érzékelni a teló a Gear VR-t, egyszerűen nem mertem ennyire erőletni a portra
Azt hittem, hogy valami software-es gond van, az Alleeban megnézték a Samsungál, nekik sem sikerült beüzemelni,Próbáltam utána a Bartók Béla úti szervízben, srác nem tökölt, jó erővel rátolta, egyből jó lett
De az üvegfólia is, ahol fogja az USB rész.... -
Ateszpapa
addikt
válasz
spanglee001 #1662 üzenetére
Tudom, használom egy ideje, több appot is megvettem már.
Érdemes megvárni az akciókat.Ha még nem próbáltad ki és szeretsz parázni akkor az "affekted the manor"-t próbáld ki.
Szigorúan fülessel az igazi, és irányítóval. -
Ateszpapa
addikt
válasz
spanglee001 #1650 üzenetére
Amibe az S8 is.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
spanglee001 #1393 üzenetére
Kamera lencséket hallod.
-
ragehu
csendes tag
válasz
spanglee001 #1379 üzenetére
Köszi, írtam mailt
-
OCTAMD
őstag
válasz
spanglee001 #1356 üzenetére
Nem egy mostani dolog ,az biztos
-
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #1312 üzenetére
update.
friss telepítés minden, nem switchel másoltam át a régi készüléket. és 1 db simmel használom+64es memókari. eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam. ja és a bluetooth sem szakadozik mint írtam, zenehallgatás +a gear3 is egyszerre vannak bluetoothon. -
ragehu
csendes tag
válasz
spanglee001 #1312 üzenetére
Köszi, ez elég bíztató
-
nimba1
aktív tag
válasz
spanglee001 #1087 üzenetére
Én ezért nem vettem meg végül ezt a telefont, meg ahogy nézem az összes oreo-s készüléket. Így marad az S7. Munkám során rengeteget hívnak, de munka közben nem tudok írogatni, így este visszahallgatom kinek mit igértem stb. Nem perdöntő információkról van szó, visszaélni nem tudok vele. De viszont nagyon hasznos. Ez S7-en 100%-ban működik. Nem is engedem rá ha egyszer lesz a 8.0-át
Ha működni fog egyszer, akkor lesz csak készülékcsere. -
válasz
spanglee001 #1087 üzenetére
És minden beszélgetés elején közölted, hogy felveszed a felvételt? Mert az kötelező.
-
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #1083 üzenetére
sry lemaradt, hogy s9+ a ketyere telekomtól dual simes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged