Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
válasz
OCTAMD #10012 üzenetére
Igen, koszi szépen a segitséget, remelem jol csinaltam, bekapcsolásnal mar deutsch-t írt, majd a kovetkezo frissitésnel derul ki igazan hogy jon e OTA-n a frissités a DBT-re, de a teloba mar DBT/ORX, DBT/ATO írt. Gondolom a másik azert ATO, mert abba még nem volt SIM kártya, mivel dual SIM-es.
-
takcslajos1
tag
-
takcslajos1
tag
Gugliztam ezzel kapcsolatban, hogy S9, OXM, G965F, stb., de értelmes cikket, ilyesmit nem találtam (angol nyelvű is jó).
Tudtok valahol egy részletesebb írást, ami ezeket elmagyarázza? CSC, etc.
Azt tudom pl., hogy XEH az a magyar független régiókód és DBT firmware mehet rá, de hogy melyik mehet és melyik nem pl., azt nem. Elvileg bármely Exynos Dual sim modellre bármely firmware rámegy téglázás nélkül?
Csak érdekelnek ezek, inkább belemélyedek ebbe néhány órára, minthogy totál tudáshomályban éljek. A hogyanokat nagyrészt már tudom (pl. flash Odinnal), de érdekelnének a miértek is, csak van ehhez valahol egy hosszabb írás.
Köszi előre is, ha tud valaki valamit linkelni. -
No.01
addikt
-
törölt tag
Na jó, akkor erről majd beszéljünk még, bár igazából nincs sok jelentősége, hogy milyen régiós.
De ha jól értelmezem, akkor arról van szó, hogy ha nekem fent van egy bizonyos szoftver verzió, és időközben megjelent a Magyar verzióra is ugyanaz, akkor csináljak egy hard reset-et sim kártya nélkül, és elméletileg amikor újra beteszem a sim kártyát, bekapcsolom, akkor fel kellene ajánlania, hogy áttérjek XEH régióra.
Jól gondoltam? -
Teal'C
veterán
"2 A Samsung által az alapjótállási időn és a kiterjesztett Samsung jótállási időn felül vállalt kiegészítő jótállás kizárólag akkor érvényes, ha azt a fogyasztó ellenérték fejében megvásárolja. A kiegészítő jótállást az alapjótállás és a kiterjesztett Samsung jótállás időtartama alatt lehet megvásárolni; ennek részletes feltételeiről a Samsung jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett elérhetőségein lehet információt szerezni. Abban az esetben, ha a fogyasztó ezzel a lehetőséggel nem él a megadott időszakon belül, kiegészítő jótállásra nem jogosult. A kiegészítő jótállás a kiterjesztett Samsung jótállással megegyező szolgáltatást nyújt."
Hát ezt nyílván nem véletlen írja a samu az új garanciális feltételek között
De persze van az akinenek nem jut el rögtön az infó meg az oldalt is újra kell szerkeszteni az új regisztrációhoz mivel mindenkit kitöröltek belőle.
Itt már írták másnak is "Ha nem érted ne foglalkozz velle"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest