- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Hi! Az alábbi problémára keresek választ:
Sammailben van több freemail fiókom, szerverbeállítások mindnél ua. A default gyakran „megváltozott jelszó” hibával nem szedi le a leveleket, újra beírva pár napig jó.
Beállítottam Gmail appban, f.szán működik. A többi mailt viszont nem lehet beállítani, manuálisan sem, mert nem jelennek meg a biztonsági beállítások, kapok egy hitelesítési hibaüzenetet, de beállítani továbbra sem lehet semmit. WTF? -
Quqesz
nagyúr
Most volt 18-án frissítése a gmailnak, lehet akkor került bele a hiba. Viszont nekem egyenlőre úgy tűnik csak wifin csinálja. És nálam ha rányomtam mindég a mellékletek szinkronizálását dobta fel.
Amúgy a gboard jól működik eddig. Nem volt a felrakása óta olyan, hogy nem dobta volna fel a billt.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsolt74 #37454 üzenetére
Ez egy visszatérő Gmail hiba, a Google sara, többek szerint valami szerver gond lehet vele.
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #34745 üzenetére
Én olyan stabilnak érzem, mint a 7et , 1 hiba van bent vagyis 2 a gear-t nem rezegteti a viber és a gmail, van pár új funkció, igazán fluid viszont nekem azóta lett mióta a Sabs reklám blokkolot telepítettem. Sok app kémekedik/szórja a reklámot, úgy vettem észre ez a folyamat akassza meg kicsit a rendszert.
-
nünüke1975
aktív tag
Hova tűnt a mobil nézet?Ha gmail en keresztül megnyitom a a fórumot asztali nézetben adja be a mobilaréna fórumot.Telefonon is és tableten is.Valami hiba van a rendszerbe?
-
S e t h
nagyúr
Még jó, hogy mindenki ugyanazokat a szoftvereket is használja.
Furcsa módon a gmail sem működik ugyanúgy mindenkinél.
A lényeg, hogy rendszer olyan stabil legyen, hogy ne tudja semmi befolyásolni hátrányosan a működését. Jelenleg nem így van, de sokan ezt elképzelni sem tudják, "mert nálam működik".Hirtelen nem is tudok olyan témát mondani itt a fórumon, ahol ne találkoztam volna azzal a jelenséggel, hogy ha vki beírja problémája van a készülékkel, akkor ne lennének páran, akiknek a reflexiójuk kimerülne annyiban"nálam működik".
Ezzel addig nincs is probléma, amíg egyfajta kontrollként működik, ami alapján látható, hogy olyan működésbeli probléma van, ami egyik készüléket érinti, a másikat nem, viszont ez könnyen átcsap bizonygatásba is, mert ha nálam jó, akkor jó és kész, nincs vita.
Szerencsére a szoftver készítői ennél bölcsebbek és inkább vissza is vonják a szoftvert, amíg az hibamentes nem lesz. -
1. Samsung adta ki az S8-ra az Oreo-t.
2. Samsung alkalmazás fut a telefonon (Gear app)
3. Samsung gyártotta a gear S2-S3 órákat, ami mellesleg nem 2 forintos óra.A Gear app felelős azért, mit küld ki az órára.
Ezeknek összhangban kellene lenniük, ezzel szemben van egy kis hiba a rendszerben, és a Samsung vissza vonta az Oreo frissítést.
Úgyhogy igenis hibás az Oreo amit a Samsung kiadott, és remélem javítják ezt a problémát.
madkiller:
Nekem a Gmail sem rezgett mikor értesítés jött az órára.Mondom, hogy apró, de bosszantó hiba.
Ha Huawei vagy más eltérő gyártó termékeit használnám, még szemet hunynák, hogy majd frissül azt jó lesz.
De itt a Samu házon belül van a bibi. -
Írtuk már páran.
Samsung Gear S 2-3 órákkal egyes alkalmazások (Viber, Gmail)nem rezegnek Oreo alatt.
Vissza lett rakva a Nugát, semmi baja.
Ott a Samsung Gear app vagy az Oreo vagy mindekettő a ludas, és bízom benne ha kiadják újra az Oreot akkor már ez javítva lesz.
Nem nagy hiba, de annál bosszantóbb főleg, hogy Samsung mindkét készülék. -
janosibaja
őstag
Nekem időben meg jön minden Gmail - talán csak szerencsém van. (Nem tettem mást, mint a kivettem az optimalizáltak közül.)
Ha a munkahelyemen ülök, szinte versenyez egymással a számítógépen megnyitott Gmail és a mobil, hogy melyikre jön előbb.
Az egyetlen hiba (túlélem), hogy a PC-n megnyitott levél megnyitásáról a Gmail sokára "értesül", s a LED az elolvasása után még sokáig ott pislog a mobilon, mintha új értesítésem lenne.
Akkor jön csak rá, hogy már elolvastam a levelet, mikor kinyitom a képernyőzárat, s frissíti magát.
-
sgeza
veterán
válasz
madgie #29906 üzenetére
Ez egyébként nem feltétlenül a droid hibája, könnyen lehet, hogy az említett alkalmazások vannak (erre a rendszerre) bénán megírva. Szerintem az már régóta nem igaz (vagy nem annyira, mint korábban), hogy az Android kevésbé működik stabilan, mint az ios. Nyilván nem ugyanaz a kettő, és pont utóbbi zártságából eredően ott kevésbé fordul elő probléma, de hát valamit valamiért. Én nem bírnám ki az ios-t.
Meg aztán ha valami nem úgy megy, ahogy gondolnád, kérdezz nyugodtan, sokszor csak az ismeretlenségből fakadóan gondolja az ember, hogy valamit nem tud a rendszer, pedig lehet, hogy de! :-)
Nekem egyébként soha nem fagyott még meg a rendszer, soha nem indítom újra a készüléket, és működik minden gördülékenyen. Leszámítva a gmail anomáliát, de az sem rendszer hiba, és az ilyenekre mindig van alternatív megoldás.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
firemanus82 #26775 üzenetére
A Gmail hiba pedig nem köthető az S8 pároshoz, ezek Android bugok.
-
MM
őstag
válasz
Mr.Silkó #26044 üzenetére
Most tiltva van zárolt képernyő esetén, újraindítottam a telefont.
- záró képernyőnél lehúzva az értesítési sávot ennyit látok:
"E-mail
Tartalom elrejtve"- feloldott képernyőnél lehúzva az értesítési sávot ennyit látok:
"Feladó
tárgy
Tartalom elrejtve"Szóval a hiba annyi, hogy magát az email tartalmát nem mutatja. Ez csak a gyári kliensnél van (egy privát Outlook fiók van itt, illetve a céges Office365, mindkettő Exchange-ként)
Gyanús, hogy a céges fiók policy-ja miatt nem engedi megnyitni...A Huawei gyári klienssel, illetve Gmail klienssel nem volt eddig ilyen problémám.
-
oil120
senior tag
válasz
polonic #25399 üzenetére
Tudom, hogy a gmail nem exchanget használ.
Azt mondtam, vagy akartam, hogy az exchange leveleim megjönnek rendben, míg a gmail csak random szinkronizál.
S7E-nél nekem nem volt ilyen problémám, bár azóta eltelt fél év, végül is a gugli is besz@rhatott.
De szerintem ez az S8-on jelentkező hiba. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
oil120 #25397 üzenetére
Ez sajnos Android hiba – illetve Gmail hiba –, iOS alatt nincs ilyen a tapasztalataim szerint, viszont több, különböző márkájú droidos készüléknél folyamatosan tapasztaljuk a családban.
Ami még meglepő, hogy ez nem a fiók hibája, hanem szerintem az appé, mert a második Gmail címem a Samsung gyári email kliense alól hibátlanul szinkronizál, folyamatosan.
-
Trigo
csendes tag
válasz
anita67 #18051 üzenetére
Nekem freemail át van irányítva gmailre. De sima PC-n is azt írja ki a gmail oldalon felül, hogy:
"Hiba történt a következő leveleinek ellenőrzésekor: -------@freemail.hu."
kibontva:
"Hitelesítési hiba. 2016. 07. 19. óta nem töltött le üzenetet ebből a fiókból."Ennek ellenére minden levelet letölt, átdob gmailbe is. Telefonon ugyanúgy. Megoldani nem tudom. De így nem különösebben érdekel a hiba oka
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest