- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
válasz
joeyboy83 #5072 üzenetére
Nem tudom mit rinyáltok az akkuidővel, ezzel vagyok megelégedve a legjobban. Valójában a vezetékmentes töltővel, olyan, mint töltés már nem is nagyon létezik, csak annyit tudok, hogy az irodában is egy bizonyos helyre rakom le a telefont és otthon is egy bizonyos helyre teszem. Mással kapcsolatban amúgy van problémám a telefonnal, de az akkumulátorral éppen nem...
-
utomi
senior tag
válasz
joeyboy83 #5090 üzenetére
De ne legyél már ennyire szemellenzős. Ha neked jobban bejön az iOS használd azt. Számos előnye van igen és mindig is jobban optimalizált lesz mint az Android mert totálisan más a két rendszer felépítése. Ha ennyire zavar akkor ne használd. Szerintem van annyi esze itt mindenkinek ,hogy serpenyőre tegye az Android/iOS előnyeit és hátrányait majd eldöntse, hogy neki mi a legjobb.Az meg, hogy előfordul hiba nagy dolog melyiknél nem. iPhone 7 és Plus estében is vannak gondok rendesen. Előtte lévő szériákkal is volt és lesz is mert ma ilyen az iparág. Én pl. i7Plusról váltottam. Egyrészt mert végtelen unalmas az a telefon másrészt mert úgy néz ki az S8+ mellett mint egy 3 éves fejlesztés. (Ami amúgy igaz is hiszen pont 3 éves a design.) Másrészt meg sok dologban nagyon zavar az iOS korlátozottsága. De ez totál egyéni preferencia. Teljesen felesleges telehányni a topicokot mindenféle zagyvasággal mert értelme nem sok van annak amiket írtál. Ha nem tetszik a telefon megértem , váltottál azt is de minek itt győzködni az elégedett tulajokat arról, hogy mekkora szar ami nekik van és az iPhone a király? Számomra ez csak trollkodás semmi más és mint ilyen totális elítélendő.
-
viera
őstag
válasz
joeyboy83 #5090 üzenetére
Volt i7-em és nem éreztem,hogy jobb mint az S8+.Sőt nálam az i7 akkuja nem bírt ki egy napot sem.Én akadást nem találtam az S8-on és hibátlan példányt kaptam.De ennyi erővel én mondhatnám,hogy mi az amikor egy 300e ft-os telefonon (i7 Jet Black) két nap után lepattog a Home gomb körüli bevonat?Nem mentem az i7 topicba,hogy mi ez?Mindenhol vannak hibás példányok.Múlt héten az iPad Pro-m úgy lefagyott,hogy kényszeríteni kellett az újraindítást.De elfogadom mert mindenhol előfordulhat.
-
-
válasz
Erős flame-keltés szaga van a kommentednek...
Azért itt többen is vagyunk aki iphoneról váltottunk és egyáltalán nem érezzük visszalépésnek,sőt sok ponton előrelépés inkább.
Nem tudom átböngészted e az i7 topikot rendesen,ott is vannak azért bajok,az se tökéletes.Szinte az i7 topik nyitása óta jelen voltam,olvastam sokmindent.
Akkuidő:
-Nem rossz az i7,de azt mondani hogy jobb mint az S8,erősen megkérdőjelezhető vélemény.Október óta használtam,nem volt az rossz,de nem emelkedik az S8 fölé,nagyjából ugyanazt hozza,az S8+ meg ugye sokkal jobb."Használják,de nem értenek hozzá"
Ez csak részben igaz,de ez minden telóra vonatkozik.
Itt a fórumon azért többségében hozzáértő emberek vannak,nem Samsung fanatikusként állunk a telóhoz.Nem rossz az i7 páros,szerettem,sőt még most is szeretem,ha valaki azt akarna venni nem mondanám hogy "Ne!",de azért ne legyünk elvakultal vele kapcsolatban,az se hibátlan teló.
Ahogy azt ott előforduló hibák miatt cserélik a szifont,ugyanúgy itt is,szóval nem kell ezt túllihegni szerintem.
Az én S8+-om tökéletes,hibátlan minden téren,maximálisan jó döntés volt az i7-et leváltanom,szinte csak pozitívumokról tudok beszámolni. -
Ákkk
addikt
válasz
Azért jó pár dologban odaver az iphone-ra és az ios-ra meg főleg.
Minden telefon korlátotan tud rögziteni 4k videót bizonyos ideig még az iphone is.
Aki ezért veszi az keressen céleszközt 10db s8 vagy i7 árából már korrekt kamera összejön.
Amúgy szerintem kicsit irigy vagy az irásod alapján. -
utomi
senior tag
válasz
joeyboy83 #2895 üzenetére
Bocs előre írom, hogy csak nagyjából futottam végig mert egyrészt megölsz a tőmondatokkal másrészt pedig ékezetek nélkül 100 sor gyilkos. DE
Mekkora baromság már , hogy a hangszóró ilyen meg olyan szar. Biztos ugyanazt hallgatjuk? Nem mondhatnám, hogy az iPhone 7 Plusom jobban szólt mint az S8+. Elvileg sztereó de csak ilyen fél megoldás, elmegy de mindkettő pont ugyanarra jó: kellően hangosan szólnak.
A nem tűéles az AMOLED hanem mosott kijelentésen meg hangosan felröhögtemOtt komoly problémák vannak szem ügyileg. Amúgy is komolytalan vagy, hogy feltettél egy állítólagos 11e forintos skint majd másnap eladod mert szar. Na de akkor nem okosabb lett volna 1 napig anélkül használni? Vagy inkább nem arról van szó, hogy az életben még csak a kezedben sem volt a telefon csak trollkodsz? Nekem nagyon úgy tűnik.
Egy dologban igazad van az iOS még mindig reszponzívabb de ezért cserébe fizetni kell (értsd tele van korlátozásokkal). Ez van akinek megéri van akinek meg nem. Mindenki dönthet de ma és most nem ér 350e-t az iPhone 7 Plus. Egyszerűen egy 2 éves konstrukciónak tűnik az S8+ mellett.
Viszont neked inkább javaslom, hogy felejtsd el ezt a fórumot mert ide a stílusod nagyon nem való. Nem a véleményed gond hanem minden más.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
En voltam rest es elolvastam elejetol vegeig amit irtal. Ne is haragudj de ez az egesz egy nagy BULLSHIT! Olyan dolgokat irsz ami az also-kozep kategorias ill. regi Samsungokra volt jellemzo! Pl. kijelzo. Az AMOLED-nel subpixel van (RGB-G) ezert a felbontas pixelileg kisebb de kb. Note3 ota mar SZABAD SZEMMEL nem lathato igy fizikailag lehetetlen,hogy a vonalelessegnel te azt latsd,hogy nem annyira eles mint az LCD!!!
Azonkivul az LCD egy regi technologia. Ledek vilagitjak meg hatulrol a folyadekkristalyt. Olyan mint ejszaka a vilagito reklamok a buszmegalloban........(Az amoled egyebkent nagyon gyorsan fejlodik. Az S6 kijelzoje dupla olyan gyorsan hajlamos a beegesre mint az S7-nek! Ezert is erdekes mit fog tudni az S8 hosszutavon.)
Aztan meg irod,hogy a 4GB system ram androidnal nem elegTovabb nem is folyatnam......Neharagudj de nekem az a velemenyem,hogy neked sose volt nem,hogy S8 de meg S7 telefonod sem! Sorry......
Azonkivul mit is varsz ha agyon dicsered az ocska, fapados iphone-t foleg egy Samsung forumban? iOS egy agyon korlatozott szemet. Unix alapu akar csak az android de megis hemzseg a biztonsagi resektol. Miota a google rendszer frissiteseket ad ki havonta az androidhoz sokkal biztonsagosabb mint az iOS. Elektronikailag nem is mennek bele az iphone elemzesebe. Es annak ellenere,hogy egy fapad kepes csontta fagyni minden elozmeny nelkul......
Azonkivul az iphone volt az egyeduli telefonom ami tulmelegedes miatt "kikapcsolt" (overheating warning) es falhoz is b@sztam.......Ilyet a samsung meg sose produkalt.
Ahogy irtad a Samsung es az android sem tokeletes de sokkal kifinomultabb mint az iphone.
Remelem nincs harag de ezt muszaj volt leirnom. Peace! -
rolixyz
tag
válasz
Na én is végigolvastam
Sok éves iPhone használat után váltottam S8+-ra. A kijelző témában én nem látom ezt a mosottságot, szerintem a 6 plusomhoz képest egyértelműen jobb a kijelző, a felbontástöbblet is látszik, élesebb is. Engem pont a nagy, előlapot kitöltő kijelző miatt érdekelt a teló, meg az edge kijelző miatt, ami számomra kellemes pluszt ad a látványhoz, de tény, hogy rendszerszinten lehetne egy olyan szélérintés zárolása opció, ami a játékokon belül amúgy el is érhető. De engem nem zavar ez különösebben.
Kamerával kapcsolatban több iPhoneos ismerősömtől hallottam már, hogy az S7-hez képest is szar az Apple kamerája, mivel sötétben gyengélkedik.. ezen szerintem nincs mit elemezni, az átlagembernek ennyi fog feltűnni kb..
Egyetlen komolyabb hátránya a telefonnak az Android, ami egyszerűen nem ad olyan minőségi élményt, olyan jó visszajelzést mint az iOS. Sok az akadozgatás, véletlenszerű 2-3-4 mp-es megállások, ez pl. böngészés közben tűnt fel. Remélhetőleg ennek jó része javítva lesz, majd kiderül..
Összességében én nem bántam meg ezt a kis "kitérőt", mert sok dologban ez most a legelőremutatóbb telefon. Egy évig biztosan elleszek az S8+-al. Több dologban is elmaradt az Apple mostanság, nekik is fejlődni kell.
Más: Hogy a viharba lehet, hogy már a Vodánál is megjött a frissítés, de Telekomnál még semmi..
Lassan letelik a 14 nap, jó lenne látni hogy működik a kijelző kalibrálás..
-
zazenke
őstag
válasz
hát én mint s8 troll végigolvastam és amit az akadozásról írsz azt már itt is megerősítették (és samus volt). a kijelző élességről most olvasok először ilyet hogy nem olyan éles mint az lcd. ennek még utána nézek amúgy lg tulajdonosként s7 edge be gondolkozom mert úgy gondolom annak hamarosan reális ára lesz és nagyon vonz az üzemideje . Nyilván nekem a g4 nél ez fáj a legjobban mert az vitathatatlanul nagyon gyengusz. a szenzorok pontatlanságát az előzőleg belinkelt Balázs videó is szemlélteti . a képernyő pirosságnál már pedzegetik hogy a javító szoftver csak részben hatásos amolyan gyors tűzoltás a samsung részéről. És még ott van hogy nem lehet görgetni normálisan a névjegyeket . Szerintem ez lesz a legkisebb baj mert ezt szoftveresen biztos orvosolják. (azért valljuk be ez alapvető szarvas hiba lenne még egy 50 ezres csájna telefonnál is. (azt azért nem tartom e fórumhoz méltónak még trollként sem hogy ha valaki negatív tapasztalatokat ír azt leszólják meg viccelődésekkel megpróbálják megszégyeníteni , stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged