- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Oks, megvan.
Működik rendesen. De most amúgy is jó.
Próbáltam amúgy az érzékenységet is. Amikor lehal, akkor teljesen mindegy, hova állítom. Semmire nem reagál.
Aztán egyet gondol, és egy darabig tök jól működik.
Legközelebb, ha lerohad, akkor megnézem megint teszt módban. -
Hunner
senior tag
True story, de ha nagyon szigoruan nézzük nem mondtam, hogy sós vízbe rakjuk a telefont, csal elvisszük a tengerhez.
Egyébként meg fasza medencés/aquaparkos/édesvizibányatavas fotókat lehet vele lőni annak akinek erre van igénye, és tetszik nem tetszik (nekem pl nem) az embereknek van rá igénye. Szerintem is hülyeség telefonnal vízbe menni, de ettől még maga a feature nem lesz marhaság.
Egyébként a tisztánlátás kedvéért: Despite being IP68 certified and Samsung highlighting the dust and water-resistance capabilities of the Galaxy S8 and S8+, the handsets are NOT covered for any kind of liquid damage under Samsung’s one-year limited warranty. So, if you somehow do end up causing liquid damage to your Galaxy S8/S8+, don’t expect Samsung to replace or fix your phone for free.
-
Hunner
senior tag
Én sem használom és nem is tervezem használni víz alatt a telefont, de marhaságnak titulálni egy olyan feature-t ami az emberek egy részének igen is hasznos kicsit szűk látókörre vall. Gondold el, láttad a topikban milyen minőségű képet és videot lehet már ezzel az eszközzel csinálni. Képzeld el azt az idilli családi pillanatot, mikor a gyerekedet először viszed ki a tengerre és először nyal bele a sós tengervízbe. Ezt ha olyan fajta vagy (én pl nem,de vannak akik igen) hogy szeretnéd megörökíteni, eddig kockáztattad a technikát, vagy spéci felszerelést vettél, minden vízközeli családi fotózáshoz, videozáshoz. Mára abszolút nincs szükség erre, ott van a kezedben a telefon, ezt is tudja.
Az, hogy vannak gyártási hibás daraboik, meg rossz tapasztalatok, ami miatt ellenérzéseid vannak egy featurrel szemben pedig érthető, de nem lehet igy gondolkozni. Az amoled meg beéghet, akkor be se kapcsoljuk a kijelzőt.
-
Szerintem azert annyira nem marhasag
Vicces, de anno iphone-om volt es hat beleejtettem a wc-be. Orultem volna, ha tuleli D
De mint ahogy irtad te is, erre jo ha tuleli. Nekem akkor tonkrement a telefon.
Mas: van lehetosegem a masik elofizetesemet hosszabbitani itt UK-ban. Fuggetlen telefont adnak, csak a software van rajta a szolgaltatotol. Mennyit lehetne realisan kerni erte? Nekem nincs ra szuksegem, de az elofizetes mindenkeppen marad, igy viszont hulyeseg lenne otthagyni:. Koszonom.
-
SharpSA
veterán
Ami megtetszik, azt letöltöm jó minőségben. Egyébként meg ha a youtuberól is töltesz le valamit, akkora minőség romlás nem lesz, hogy azt észrevedd autóban, zajos környezetben. Mert az autózás nem éppen a teljes csendről szól kiváló akusztikáról...
Na meg arról nem is volt még szó, hogy sok helyen milyen a mobil térerő...Egyébként még ha jól tudom a Floating Apps-ban is megy a háttérben külön ablakban a youtube. Majd kipróbálom.
Szerk.: igen, működik. Elindítom külön ablakban a youtube-ot és benne akármit, majd lerakom kicsibe. Egy ikon lesz csak a képernyőn, ami akárhová lehet húzni, nálam középen a képernyő tetjén van. Még jó régen vettem meg, mert elég sokat tud és sok dolgot külön ablakban. Szerintem nézzétek meg, próbáljátok ki.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest