- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
mrmilan #23644 üzenetére
Nekem is először egy kisebb frissítést tett fel, és utána mehetett a Nougat. Engedd rá, és utána nézd meg az elérhető frissítéseket!
más:
A telefonnal egyidőben beruháztam egy dbrand fóliára egy Turata védőtokra és később egy Turata tempered glass protectorra, melyeket a mai napon felapplikáltam. A tapasztalataim:
- a dbrand fólia világbajnok! Nem csak minőségben, de felhelyezhetőségben is. Könnyen felrakható (főleg, ha egyből eltalálod a telefon széleit
) és a rásimogatás után pöpecül illeszkedik, mintha természetes része lenne a telefonnak. Tényleg remekül fest. A hátlap csúszása kissé csökken, de még így is elég csúszós.
- a Turata termékek csomagolása prémium minőséget sugall, tényleg elegáns a tok doboza, kis szövetzsák meg minden, ahogy kell. Maga a tok is nagyon jó, illeszkedik körbe a telefonra, baromi vékony (még vele együtt is elfér egy slim tokban). Elegáns a megjelenése a telefonnak, illik hozzá (persze feltéve már a dbrand fólia okafogyottá vált, de sebaj). A tok tapintása bársonyra hasonlító, viszont ennél fogva nem éri el a szilikon tapadását, azaz enyhén még mindig csúszós, de nem vészesen, viszont könnyebb a telefont a széleinél megfogni anélkül, hogy visszahuppanna az asztalra. Szóval aki elegáns tokot keres, nyugodtan vállalhatja.
- a Turata tempered glass valóban az egész kijelzőt takarja, a hajlított peremet is, viszont lehet, hogy csak én nem vagyok hozzászokva, de nekem elég vastag. Az érintést teljesen rendben átviszi, nem okoz színtorzulást sem, csak nekem ezzel odavész a telefon megjelenése, egy szóval nem jön be. Lehet, hogy ez nem az üveg hibája, de vissza levettem.
Szívesen csatoltam volna képet róluk, de van róluk videó, ami elég jól bemutatja ezeket:
https://www.youtube.com/watch?v=j05LSw1TDpA -
Burt1793
veterán
válasz
mrmilan #23652 üzenetére
Dehogyis.
Én ezt a QC4-es nougat verziót akarom már egy ideje felrakni, sajnos a lengyel régióra odinozott mobilom még mindig nem kapta meg, tudtam én, hogy a btu-t kell felrakni...
Az s8 QC9-esen van. -
Burt1793
veterán
válasz
mrmilan #23649 üzenetére
Igen, kinézetben visszalépés az UI szerintem, ezért rá kell dobni egy launchert vagy próbálni az alap témákkal szebbé faragni (nem nagyon lehet). Sajnos panaszkodtak az emberek a TW kinézetére, ezért stock androidosra vették. Ez ugyanolyan, mint az, hogy most már üveg a hátlap, mert a műanyag bazári volt (nesze neked könnyű aksicsere és jobb ejtésállóság...).
Szerintem frissítsd 7-esre, felesleges maradni a hatoson, windows7-et is érdemes 10-re lecserélni...
Például nekem 8 hónap 6-os droid használat alatt egyszer lefagyott a telefon, amikor lezárt állapotból, -10 fokban duplahome-mal indítottam volna a kamerát (le kellett állítanom home+voldown-nal), 3 hónapja nougaton vagyok, azalatt egyszer se volt semmi gond. Üzemidő jobb, főleg a készenléti, tényleg sose kapcsolom ki a netet, minimálisan merül amikor nem használom. Többet tud a szoftver 7-esen, minimálisan lassabb, de azt már megszoktam. Ujjlenyomatos beléptetés is gyorsabb. -
Burt1793
veterán
válasz
mrmilan #23644 üzenetére
Igen, az egy hete vett s7 edge is maradt 6-oson az első frissítés után, a másodikkal tért át a nougatra. Természetesen rögtön felraktuk, nyomtuk a wipe-okat és csak utána lakta be a tulaj. Nagyon jól szuperál, durva üzemidőt tud, szép.
(#23647) nordican: Igen, ilyenkor mindenképpen lesz ugrás. Egyrészt a videózásnál levágja a kép alját, tetejét, másrészt a felbontáskülönbség miatt nem használja a telefon a teljes szenzorfelbontást.
Szerintem messze nem torzít úgy a telefon, mint más, nagyobb felbontású fotós telók. Nekem ezelőtt Lumia 930-am volt, ott a kép szélén lévő házak ki akartak dőlni. -
Burt1793
veterán
válasz
mrmilan #23620 üzenetére
Szerintem a legtöbben a nougatot használják. Nincs vele semmi gond. Kicsit szarabb az UI (legalább is más, nekem a 6-os jobban tetszett), de meg lehet szokni, én jó 3 hónapja ezt használom. Frissítések viszont nem nagyon jönnek mostanában...
Annyit tudsz csinálni, amit ott felajánl, én nem próbálkoztam az üzenet kikapcsolásával. Lehet, biztos el lehet valahogyan tüntetni, semmi sem lehetetlen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest