- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sony lencsékre a mosott szél abszolút jellemző sajnos. Emiatt mondtam le anno a Z3 C-ről. Az S6-om brutál jó képeket csinál. (Asszem ebben samsung lencse van)
Viszont az S7 este brutál jó képeket csinál.
Azt viszont nem értem, hogy a két legjobb felbontás miért 4:3-as képaránnyal kezdődik? Mert a készülék kijelzője ez,vagy mert mindenkinek a monitora 4:3, vagy mert mindenki a TV-jén visszatért a 4:3-ra, a retro hangulat kedvéért????
. Tényleg nem értem. Megint le kell butítani a felbontást (9,1 mpx-re a ha 16:9-es képeket akarok csinálni)?
Miért kell majmolni az apple érthetetlen 4:3-as kép készítését? -
Roadhammer
tag
Szerintem a kamerája tényleg nagyon jó. A fókuszálás sebessége meg egyedülálló jelenleg. Ha valami jól sikerült rajta, akkor az ez. Egy több száz ezres profi géppel is lehet életlen képet csinálni, ha annyira bemozdul, képstabilizáció ide vagy oda.
Te milyen telefont használsz? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok rá, te mire esküszöl. Nézek tesztképeket arról a kameráról majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest