- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
válasz
hori13 #27411 üzenetére
Nekem is G4 volt az előd és csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.
Esetleg még annyival kiegészítve, hogy azért melegszik ez is! Pláne VR alatt, ilyenkor van is egy kis figyelmeztetés, hogy hagyjuk vissza hűlni a telót az optimális teljesítmény érdekében....
(melegedést persze csak komolyabb játékok alatt értem, a mindennapi használatban max. kéz meleg)Én azért (is) váltottam, mert a G4 nekem "nagy" volt, az 5.5" -ot nem mindig értem át, ez az 5.1" már sokkal barátibb méret, szerintem ez az optimális méretű okos telefon. (legalább is az én tenyeremhez mérten)
A másik szempont a kamera volt, amiben egy kicsit csalódtam... Nagyon fényerős a lencse, nagyon jól lát sötétben is, sokkal kevesebb a zaj, viszont nem rögzül annyi részlet. Szoftveresen legalább annyi opció van rá, mint a G4-re, csak mások! pl. nem lehet 30s záridőt beállítani, csak 10s-et. stb...
(rootolás után, van egy app rá, ami lehetővé teszi a minőség módosítást, pl. jpeg képeknél 0-100% vagy a videóknál a bitráta manuális megadását, záridő kitolását, stb, stb..)Ami még az S7 mellett szól az a vízállóság! Ez eddig nem volt szempont nekem, de nagyon is sok előnye van! A kijelző szintén magáért beszél, én az "alapvető" beállításon használom, mert a túlszaturált színek nekem túl mesterségesek. Fagyás eddig nem volt, csak pillanatnyi meg-meg állás. Üzemidő nálam majdnem egy egész nap, persze én sokat játszok. Nagy vonalakban ennyi... remélem segített a döntésben.
-
SybenX
őstag
válasz
hori13 #27411 üzenetére
G4-ről váltottam kb 3 hónapja. Sok különbség sebességben nincs köztük, viszont teljesítményben sokkal jobb az s7. Ez az előny főleg játékok alatt érződik jelentősen. Én a G4-et azért váltottam mert már egy alap játék alatt is úgy melegedett, hogy nem lehetett kézben tartani, ez viszont sosem forró, csak langyos. Nincsenek laggok, fagyások, nem lassul a rendszer.
S7 előnyei:
-jobb teljesítmény
-sokkal kevésbé melegszik, nálam max 50-55 fokos szokott lenni a telefon, G4 volt 80 fokos is
-sokkal szebb, fényesebb kijelző
-jobb anyaghasználat
-kompaktabb, jobban kézreálló méret
-üzemidő nálam 2x annyi mint G4 esetén
-ujjlenyomatolvasó
-szoftveresen sokkal több funkció
-jobb szoftveres támogatás
-vízállóságHátrány:
-kamera annyira nem tetszik G4 után (számomra legalábbis), szerintem nagyon torzít
-nincs rá normális üvegfóliaÉn is sokáig tartottam a samsungtól, de az s7 nagyon jól sikerült minden téren. Bár nagyon szerettem a G4-et, de a nagyon gyenge üzemidő, forrósodó cpu, gyenge teljesítmény miatt váltottam és nem bántam meg. Bátran ajánlom az s7-et!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest