Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonToni

aktív tag

válasz hori13 #27411 üzenetére

Nekem is G4 volt az előd és csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.
    Esetleg még annyival kiegészítve, hogy azért melegszik ez is! Pláne VR alatt, ilyenkor van is egy kis figyelmeztetés, hogy hagyjuk vissza hűlni a telót az optimális teljesítmény érdekében....
    (melegedést persze csak komolyabb játékok alatt értem, a mindennapi használatban max. kéz meleg)

Én azért (is) váltottam, mert a G4 nekem "nagy" volt, az 5.5" -ot nem mindig értem át, ez az 5.1" már sokkal barátibb méret, szerintem ez az optimális méretű okos telefon. (legalább is az én tenyeremhez mérten)

A másik szempont a kamera volt, amiben egy kicsit csalódtam... Nagyon fényerős a lencse, nagyon jól lát sötétben is, sokkal kevesebb a zaj, viszont nem rögzül annyi részlet. Szoftveresen legalább annyi opció van rá, mint a G4-re, csak mások! pl. nem lehet 30s záridőt beállítani, csak 10s-et. stb...
    (rootolás után, van egy app rá, ami lehetővé teszi a minőség módosítást, pl. jpeg képeknél 0-100% vagy a videóknál a bitráta manuális megadását, záridő kitolását, stb, stb..)

Ami még az S7 mellett szól az a vízállóság! Ez eddig nem volt szempont nekem, de nagyon is sok előnye van! A kijelző szintén magáért beszél, én az "alapvető" beállításon használom, mert a túlszaturált színek nekem túl mesterségesek. Fagyás eddig nem volt, csak pillanatnyi meg-meg állás. Üzemidő nálam majdnem egy egész nap, persze én sokat játszok. Nagy vonalakban ennyi... remélem segített a döntésben.

• SybenX

őstag

válasz hori13 #27411 üzenetére

G4-ről váltottam kb 3 hónapja. Sok különbség sebességben nincs köztük, viszont teljesítményben sokkal jobb az s7. Ez az előny főleg játékok alatt érződik jelentősen. Én a G4-et azért váltottam mert már egy alap játék alatt is úgy melegedett, hogy nem lehetett kézben tartani, ez viszont sosem forró, csak langyos. Nincsenek laggok, fagyások, nem lassul a rendszer.
    S7 előnyei:
    -jobb teljesítmény
    -sokkal kevésbé melegszik, nálam max 50-55 fokos szokott lenni a telefon, G4 volt 80 fokos is
    -sokkal szebb, fényesebb kijelző
    -jobb anyaghasználat
    -kompaktabb, jobban kézreálló méret
    -üzemidő nálam 2x annyi mint G4 esetén
    -ujjlenyomatolvasó
    -szoftveresen sokkal több funkció
    -jobb szoftveres támogatás
    -vízállóság

Hátrány:
    -kamera annyira nem tetszik G4 után (számomra legalábbis), szerintem nagyon torzít
    -nincs rá normális üvegfólia

Én is sokáig tartottam a samsungtól, de az s7 nagyon jól sikerült minden téren. Bár nagyon szerettem a G4-et, de a nagyon gyenge üzemidő, forrósodó cpu, gyenge teljesítmény miatt váltottam és nem bántam meg. Bátran ajánlom az s7-et!

Új hozzászólás Aktív témák