-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
vitya81 #20034 üzenetére
Mielőtt frissítel, mentsd a dolgaidat (számok, sms,képek, stb.) .
Letöltöd, telepítés majd gyári visszaállítás. Kb. így.
Burt1793 ez a lassabb,akadozosabb nem feltétlen a nougat hibája. Lehet valami program vagy háttér folyamat akasztja meg. A galéria akadhat az sd miatt is. -
törölt tag
válasz
vitya81 #9607 üzenetére
Ugyanez van nekem csak átlátszó verzió.
Valóban ez a legjobb eddig de...
- alul, felül és oldal ragasztó fogja.
- kijelző közepén semmi sem.
- A fentiek miatt nem tökéletes az érintés ott, ahol nem teljesen ér rá az üveg a kijelzőre. Nekem most sikerült úgy felrakni, hogy mindenhol jól érzékel kivéve az értesítési sávnál, ott erősebben kell "lehúzni". -
Geri1985
tag
válasz
vitya81 #2581 üzenetére
Sziasztok! Tegnap váltottam S6-ról S7-re, nem bántam meg. A kijelző ugyanolyan szép, de a fényerőt többnek látom. Az autofocus tényleg veszett gyors és jó képeket lehet vele lőni. Az, hogy gyorsabb lett a telefon azt is látom, de olyan nagy különbség azért nem feltétlen van az S6-hoz képest.
Ezt a tokot vettem én is, csak én 6 fontért. Teljesen jó. A fólia ma érkezik, az is spigen lesz. Majd megírom milyen. -
Wazzo
csendes tag
válasz
vitya81 #2581 üzenetére
Köszi a választ, gondolom van sima S7-re is. Körbenézek
Úgy vagyok vele, hogy inkább a hátulját és a sarkait féltem. Az elõlalapi üvegre pedig mindig is vigyáztam, és ez a youtube-os [link] mutatja, hogy egész jól bírja a dolgokat. Még annyi kérdés, hogy a tok csúszós? Értem úgy, hogy ha mondjuk egy zsebbe kell berakni akkor azt eroszakkal, vagy inkább a helyére csúszik? -
Ákkk
addikt
válasz
vitya81 #2325 üzenetére
Nem tudom mi a bajod ezekkel a képekkel vagy milyennek kéne lennie. A fotózás alapjait kicsit át kellene nézned főként ha ennél jobbakat is akarsz. A jó fotó 70 % a a fotóson múllik. Tudni kell hozzá mit miért mikor.
Ne gép döntsön Helyetted hanem a Saját Szemed. Ha Neked ez sötét exponáld fölé.
Mi a sötét neked itt és milyen a világos amire gondolsz? Amúgy ez nem vaku hanem egy sima nagyobb fényű led aminek a fénye nem tud bevilágitani mindent, főként ha valmiröl visszatükröződik a fénye azt képet az automatika alá fogja exponálni minden esetben és ez így működik jól.
És ,hogy mikor kell villania azt csak akkor fogod megérteni ha tudod a fotózás alapjait.Bocs de erre válaszolni
-
JasL
őstag
válasz
vitya81 #2164 üzenetére
A dobozon oldalán rajta van S/N néven a sorozatszám, de elvileg egy eredetiséget igazoló fecnit is kaptál, amin egy lehúzható öntapadós matrica van, azon is rajta van. A vásárlás helye csak statisztikához kell, azt jelölsz be szerintem, amit akarsz, a számla a lényeg.
nimba1: igen, tudom, hogy az IMEI nem változik. Ezért is kérdezem, hogy biztos vagy benne, hogy egy vadidegen IMEI-t egy szolgáltatónak kötelessége felengednie a hálózatára?
-
pcsabat
őstag
válasz
vitya81 #1945 üzenetére
Nekem soha nem volt még fekete színűn túl másmilyen telefonom - kivéve az S3 ami titan gray volt -. Alapjáraton az elegánsabb, visszafogottabb színvilágot szeretem, azaz rózsaszín, arany, fehér stb. eddig nálam kizárt volt. EDDIG. Ugyanis mikor egymás mellé raktam az arany és a fekete S7-et akkor nem volt kérdés, hogy az aranyt kell vennem. Nagyon eltalálták ezt a színt szerintem és ezt még a nagyon samsungellenes - értsd iphone-s, vagy megrögzött kínai gyártó fan - ismerőseim is elismerik. Kopásról és "elhasználódásról" tapasztalatom még nincs, kb. két hete használom a telefont, eddig minden rendben.
-
kengyel
nagyúr
válasz
vitya81 #1934 üzenetére
Nekem Vodafone-függő van, regisztráltam itt a készüléket, és megkaptam a +1-évet. Gondolom ugyan ez a menete, a Telekomnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest