Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wazzo
csendes tag
válasz kengyel #5284 üzenetére
Nincs sajnos, nem is gondoltam volna soha ilyesmire. Vigyáztam rá mint a szemem fényére. 1-2 napi csúszással de azonnal tok és védofolia is kerult rá. Máskor is elofordul, hogy moziban így raktam le,akkor úgylátszik szeremcsém volt. Pech...
Biztosítónal gondolod a biztosítást, vagy magnánál a samsungnál? Mert tudtammal nálunk(EU) még nincs samsung protection +. -
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Soha ne engedjétek becsúszni a mozis székek kozé a telefonotokat, ugyanis nem csusszan ki a foldre és mikor visszaulsz (abban a hitben, mert még a koppanást is hallottad, hogy tuti a foldon lesz) azzonal szétnyomja...
Szervizelte valaki a képernyot és hatulját? és mennyibe kerul az ilyen móka... Rohadt szerencsétlen vagyok, azt meg kell említenem....
[ Szerkesztve ]
-
Wazzo
csendes tag
válasz Angel78 #3105 üzenetére
Üdv a csapatban
Én ezt a fóliát használom ezzel a tokkal. A fóliat kicsit elszúrtam, 1 nyomorult kis porszem ott maradt a kozépen , már kezdem megszokni, csak kikapcsolt képernyonél látszik, de úgy meg nem nagyon szoktam használni a széleinél viszont azt hiszem én szúrtam el, mert egyszer nem szappanos/tiszta kézzel elkezdtem szétszedni és meg is fogtam. A képen látni is, hogy ott már annyira nem is tapad, tehát érdemes úgy felrakni ahogy a videóban, leírásban mutatja.
A tok viszont jó, majdnem azt mondanám, hogy rául a foliára ezáltal mindehol bevédi. Az anyaga jó, annyira csúszós amennyire kell lennie. Zsebbe konnyen be/ki lehet csúsztatni, a kézben jó a fogása.[ Szerkesztve ]
-
Wazzo
csendes tag
válasz zharkanyi #2760 üzenetére
Egy darabig én is szemeztem ezzel a megoldással. Csak nem ad annyi védelmet egy leejtés ellen. Tok kérdésben sikerult eldöntenem és egy Spigen tokot veszek. Annyira nem lesz vastag a telefon, így is néha azt érzem ,hogy túl vékony és folyton bennem van, hogy kiejtem a kezembõl. Elõlapi uvegre pedig a samsung saját megoldású foilját próbálta valaki?
-
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megérkezett az új fekete S7esem! Elsõ napon teljes lemerítés, teljes feltöltés, éjszakára leszedtem a töltõrõl (always on display kikapcs,dnd bekapcs), reggelre 4%-ot vesztett! Szombaton voltunk egyet kirándulni pozsonyban. Használtam GPS-t, appokat(tripadvisor,FB, fényképezõ,), auto fényerõ,mobilnetet(4G) wifi kikapcs. Feltöltök pár képet, az aksihasználatról:
Én megvagyok vele elégedve. Szerintem jól bírta, amikor indultunk vissza délután 3 korül, még 50% on volt, azóta otthon is nyomkodtam, játszottam. stb
software: G930FXXU1APB4Lõttem pár képet is, lehet csemegézni:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
4.kép-en volt egy kis zoom.
5. kép pedig mozgó autóból. -
Wazzo
csendes tag
válasz vitya81 #2581 üzenetére
Köszi a választ, gondolom van sima S7-re is. Körbenézek
Úgy vagyok vele, hogy inkább a hátulját és a sarkait féltem. Az elõlalapi üvegre pedig mindig is vigyáztam, és ez a youtube-os [link] mutatja, hogy egész jól bírja a dolgokat. Még annyi kérdés, hogy a tok csúszós? Értem úgy, hogy ha mondjuk egy zsebbe kell berakni akkor azt eroszakkal, vagy inkább a helyére csúszik? -
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Lassan megérkezik a ,,drága''ságom, ki milyen tokot/védõt használ hozzá, vagy ajánlotok? Elõnyben a vékonykák és ha lehetek pofátlan, akkor egy képet is dobnátok róla?
Köszöntem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik