Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
600700
senior tag
Ha rákattintottál volna a linkre elég nagy betűvel ott van az S7/ S7 Edge felirat Pirossal...de a rendelésnél még hátlapi fóliát is lehet kérni mindkét típusra :-) szóval nem ,nem csak edge -re.De ha visszaolvasol par oldalt raktam fel képet a sajátomról ezzel a fóliával.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Dare2Live
félisten
tuti teljesen fedő és nem leválós fóliát tud vki javasoln, link lenne legjobb.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
t72killer
titán
UHS-II-t ki tudja rendesen használni? Van itt minden, ami szem-szájnak ingere
(+1: ha belső storage-ként formázom, akkor appokat is pakol rá, vagy csak user-fájlokat?)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
600700
senior tag
Ti mire formaztatok a micro sd-t? Ha a teloval formaztatom milyen formatumu lesz?koszi
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #6579 üzenetére
No most megint kiprobaltam, biztos, hogy a Play kuldozgeti, csak azt nem ertem, mi a szerepe, mert meg azelott elmegy, hogy barmi adatot beirnek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Nem tudom, hogy jó helyen kopogtatok-e a kėrdėsemmel, de fura dolog történt. Akartam valamit venni a Google Playen, és rányomtam, hogy csapja az összeget a telefonszámlához. Erre feldobott egy űrlapot, hogy majd ő küld smst a szolgáltatomnak engedélyt kérni. Nem töltöttem ki, ki is léptem az egészből. Igen ám, de közben elment a telefonomrol valami sms dcb_association... szoveggel. Ezmiez? Nem toltottem ki semmit es egyebkent arra sem nyomtam ra h kuldjon el barmit.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
deicide
veterán
Sziasztok,
Mintha olvastam volna, hogy létezik program, ami a belakott S6-om dolgait átrakja S7-re. Segítenétek, mi a neve, ha van ilyen és milyen mélységig működik?
Jó volna, ha ADWLaunchert, Widgetlockert, Futós, bringás appokat nem kellene újra összevadászni és feltelepíteni az utódra.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
veterán
válasz Cobra652 #6571 üzenetére
Én azzal használom a Gear VR-t,teljesen jó.
Szerintem 15-20e ft-ot simán megér,főleg hogy ott van az Oculus VR appja (vagy VPN-es mókolás után a MilkVR is),amivel bőven többet ki lehet hozni a szemüvegből,mint egy olcsóbb pár dolláros ból.Nekem bejött,de sűrűn nem használom,kb az első pár napban (max 1-2 hétben) van vigyorgás,utána elmúlik a varázs.
Leginkább "mozizni" szoktam vele.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Próbáltam: jó poén, de a mai technikával elérhető felbontás még édeskevés a virtuális valósághoz kb számolgatom a pixeleket...
Slusszpoén, hogy a jó drága samu szemüveg masszív színhibát mutat a képszéleken +a képszéli élesség is kívánnivalót hagy maga után.
Nekem jó lecke volt, hogy a 4k felbontás sem lesz elég, az S8-s9 generációt simán ki fogom hagyni.
#6572: én mondjuk filmeket próbáltam nem játékokat, mozi alatt nem pörköli azért a gépet. Kijelzőfelbontásban pedig egy önmagában 1000$-os htc vive se jobb, ezen a téren SzVSz 3-4év múlva fogunk csak tényleg valósághű megoldásokat látni.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
Mobilra csak ez amúgy gyenge a felbontása ehhez a telefonnak az alkalmazások nagy része fizetős.A virtuális valósághoz nem sok köze van és pár alkalom után jó porfogó lessz.
A telefon felmelegítésére tökéletes☺
Ezért van tele az apró,ha mindenképpen venni akarsz csak a Samsungot mert más esetben nem tudsz vele minden funkciót használni.
Olyan mint ha egy dobozba zárt nagyítóval néznéd a kijelzőt😆
Ja amúgy az oculus saját szemüvegét meg se közelíti igaz ahhoz még egy közepes pc is kevés erre igazából telefon soha nem lessz elég.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
veterán
válasz Gaabbaa #6564 üzenetére
Annyi,hogy egy helyen eléred az összes játékod,nem kell az ikonok között keresgélned őket.Mondjuk sok értelme ennek ellenére nincsen.
A game tools meg ugye játék közben elérhető funkciókat kínál,van köztük 1-2 hasznos is (pl a játék kisméretűvé alakítása,a vissza gomb és az alkalmazásváltó gomb lezárása játék közben). -
petrson
senior tag
Nem egészen értem ezt a my knox-ot, csinál egy külön mappát a beállított appokkal, kvázi duplikálja őket, de csak ebből a mappából elindításkor van ujjlenyomatos védelem. Az eredeti helyükön is megmarad az app ikon, onnan ugyanúgy indítom őket védelem nélkül... nem tudom érthető-e, ennek így nem sok haszna van.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
P3Dr0
senior tag
Tudna nekem valaki segiteni,hogy a hatokoron kivul levo WiFi kapcsolatokat hogyan lehet torolni? De csak azokat nem az osszeset
-
Byga007
aktív tag
Kérdés hozzátok a game tools nevű dolgot hogy lehet előcsalogatni mert van pl a sniper fury játék de nem jelenik meg a game toos kis félkör
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Ákkk
addikt
válasz Rigormortiis #6555 üzenetére
Össze nem vesznek☺És mindkettőnek más a funkciója.
Ha játszol mindegyiket.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Rigormortiis
veterán
Nem vesznek össze a game launcher és game tuner alkalmazások? Melyik működik jobban, melyiket érdemes megtartani?
-
törölt tag
Frissült sima s7(XEH).
APG3 lett.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
nagyúr
-
Attipapa
aktív tag
Felraktam a fóliát! Nagyon egyszerű a felrakás, és tökéletesen passzol. Olyan, mintha összeforrna a kijelzővel. Nem zavarja a Nilkin tokot sem és az átlátszó kristály hátlapot sem. Nincs "szivárványosodás",sem széleinél,sem máshol. Mindenütt tökéletesen passzentos.
Sajnálom, hogy nincs másik telefonom, hogy küldenék róla egy jó fotót!
Mindenesetre a fólia csomagról rakok ide fotót.[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Valahol kallódik egy ILYENEM. Kínlódjak és keressem elő, mert tudom használni az S7-el is, vagy ne kínlódjak mert nem tudom vele tölteni az S7-et? Ha nem muszáj nem vennék drágán külön az S7-hez valót, ha ezzel is működne a töltés.
Előre is köszi!
-
d@minator
addikt
Három évért nem rossz a telefon árához képest... pl. egy akkucsere
Ja amit kihagytam az a beszélgetés hangminősége. Gondolom az még 3G-n megy. Eddig a legtisztább és legjobb az S7-é. :-)
Vagy egy olyan Telekom alkalmazás, hogy mobilLabor. Ebben lehet tesztelni a hálózatot. Mindig azt írja, hogy túl gyenge (lakásban). 3G okés. Pedig speedtest szerint okés a 4G sebesség és nincs probléma semmivel.
A Network Cell Info Lite alkalmazás Map részében ahol mutatja az adótornyokat zöldben van atérerő. Itt van utcában a 4G adó. Térerő full annál az ablaknál amerre a torony van a másik ablaknál 4 vagy 5 pálcika.[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
Arra van lehetőség, hogy bizonyos appokat csak ujjlenyomattal engedjen megnyitni? Sehol nem találok ilyet a menüben, külsős appot meg nem telepítenék erre.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
gyga
senior tag
Üdv.
Az s7e-re telepített offiszról kérdeznék. Ez ingyenes regisztrációt kér. Ha regisztrálok akkor lesz egy hivatalos Ofiszom? Ezt a ofisz csak a telón tudom használni vagy pc-re is él a licensz? Azaz ha feltelepítem pcre és bejelentkezek a telefonon regisztrált fiókkal akkor azt probléma nélkül használhatom? Vagy ez idő limites azaz pl 1 évig ingyenes lesz?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
d@minator
addikt
Nem tudom mi volt azzal a pár kontakttal. Telefonon és SIM-en nem tárolok semmit. Z5C-n és i6S-en nem volt probléma. De most már jó ez a lényeg.
Ez a frissítés tényleg jó lett pörgősebb a telefon. Biztos, hogy ettől, mert előtte csináltam 2 FR-t is újként beállítva de attól nem gyorsult (Köszönet érte Gixxer88-nak).Ami a legnagyobb élmény az a VR szemüveg még ha pixeles is. A növényevő dinó amikor közel hajol az páratlan élmény és ijesztő. Az összes 3D TV-t lemossa. Azonban elég életképtelennek tartom ezt a "telefont belerakom" megoldást. 4k vagy 8k kijelző kellene amit pl. játék alatt egy telefon sem tud meghajtani. Esetleg 2db GTX 1060. Azonban filmekhez jól jöhet és olcsó megoldás.
Ami eddig hátrány bár nem az S7 sara hanem az Android Excel alkalmazásoké, hogy egy számomra fontos excelt csak a WPS Office tud megnyitni az összes többi szenved vagy nagyításkor kilép. Az MS Excel meg sem nyitja. Ugyanez az MS Excel iPhonon tökéletesen dolgozik.
Maga az Android ami a telefonon van kicsit egyszerű kb., mint a Z5C. Az LG ilyen szempontból jobban bejön. Gondolkodok is egy V10 cserén (nem egy az egybe ).
i6S után teszik a 2 év gyártói garancia. A kamera is bejön. Üzemidőről még nem tudok nyilatkozni de Always ON mellett nem rossz így az elején.[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
-
Grenczii
tag
válasz Attipapa #6525 üzenetére
Ez ugyanaz , de közepe nem fekszik fel és "szivárványos".
Levegős nem fekszik fel teljesen , Nillkin Nature tokba téve is útba van feljön a széle.
Nekem 3 napig volt fenn.Nem érzékelt rendesen a kijelző , főleg a széleken volt botrányos mivel nem is ért hozzá az üveg.Spigen tokokat pedig rá se lehetett tenni (Rugged Armor,Neo Hybrid és Slim Armor) -
Dadan01
senior tag
válasz t72killer #6513 üzenetére
Nem a kötözködés miatt mondom, de az az egysoros, amiben linkelted, az még második olvasatra is azt sugallja, hogy root nélküli megoldást találtál, és értetlenkedik a smiley erősen, a kérdőjel pedig a link tartalmára utal.
Az is biztos, hogy a hosts file-t az sgs2-n sem lehet root nélkül szerkeszteni, sőt a system és egyéb mappákat sem. -
Deck
titán
Kb 1 hónapja megvan a telefon, és nagyon le vagyok nyűgőzve. Imádom!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
samu74
addikt
válasz d@minator #6516 üzenetére
Nekem is volt ilyen, igaz ott a plusz jel maradt le.Valamelyik telefonom mikor felszinkronizált a googleba akkor cseszett el valamit a számokkal.
A frissítéshez annyit, hogy ha a samsung kicsit odafigyel, akkor ez a telefon nagyon sokáig ott lesz a szeren.[ Szerkesztve ]
-----------
-
600700
senior tag
Egy baj van azzal a foliaval, mire ideer.botranyos.. bar a postazasnal lehet valasztani az olcsobbak kozul is vagy 3 félét. tn number semmi :-)
[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
Na, ha már Adguard...
Azt valaki meg tudja mondani, hogy az értesítő sávról el lehet-e tüntetni magát az értesítést, hogy "Az Adguard aktiválta a VPN-t"? Haverom G4-én csak a kis kulcs van az állapotsoron, maga az értesítés nem.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
d@minator
addikt
Ha beírtam akkor ment. Utána fogtam és átszerkesztettem a számokat (szerencsére nincs sok ilyen a nem megy). Most működnek. Ami érdekes, mert nem vettem el belőle és nem adtam hozzá semmit. Csak visszatöröltem még a +36-ot sem írtam át csak ami utána jött. Érdekes eset....
Viszont lecseréltem a Telekom romot egyből jött is rá a frissítés. Határozottan gyorsabbnak tűnik a telefon és a kijelző sem annyira érzékeny, mint volt.
-
t72killer
titán
válasz Dadan01 #6511 üzenetére
Látom, a szövegértés nem az erősséged, miért kérdeztem volna, hogy tud-e vki root nélküli megoldást, ha a cikkben root nélküli lett volna?
A válasz tehát nem, nem lehet - ok, hosts nem, akkor marad az adguard.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
+jogos, az Adguard is. Böngészős reklámokra gondoltam inkább, és malware-védelemre. A mobilos adguard ugyanabból a szűrőkészletből gazdálkodik, mint a PC-s? ill milyen szinten fogja meg a "hívást"? már adatforgalom se történik, vagy mint a régi pc-s opera csak elrejti a hirdetéseket?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik