- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Tibee86 #6172 üzenetére
Én meg annyira biztos vagyok benne, hogy nem Samsung hiba, hogy tegnap vettem egy s7edge-t is. Természetesen az is csinálja. Az s7-be Telenoros kártya került, de ugyanott az irodában /telephelyen teljesít szolgálatot. Érdekes módon a hiba átköltözött az edge-be a sima s7 meg jó lett.
Az utóbbi napokban ez a kártya ki lett cserélve egy újra de továbbra is hibázott az s7-ben , majd egy i6-ba került három napra aztán az edge-be.
Itt nálunk szar a Vodafone, be is vallották,, sőt megint kapok kompenzációt.
Nálam a konklúzió az, hogy a Vodafone a fekete lyukak miatt akadozik, nehezen vált. Volt olyan, hogy az i6 nem talált 3,5g-t (H+) és kiirta, hogy nincs regisztrálva. Újra kellett inditani. Egyébként ezzel az i6-tal eddig nem volt semmi baj és azóta sincs amióta visszakerült bele az eredeti Telenoros simje.
Az én eddigi s7-em most egy kollégám használja egy darabig szintén Telenoros kártyával,neki is jól működik.
Nálam körbeértünk, pont itt szar a Vodafone (máshol meg jobb mint a többi). Ez van. -
válasz
Tibee86 #6174 üzenetére
Ugyan ez az észrevételem nekem is. 6S-em meg se mukkan ugyan azzal a sim-el, de az S7 Edge hetente egyszer összehányja magát és nem tudok hívást indítani, de semmit.
Azt néztem, hogy a 6S több hálózatot kezel a leírása alapján. Lehet ez az oka annak, hogy nem csinálja a Telekom hálózatán.
Sajnos makacs vagyok és engem nem hagy nyugodni a probléma. Szeretem megoldani a helyzeteket, nem beletörődni. -
Sz.Miki
őstag
válasz
Tibee86 #1013 üzenetére
Ha a topik alapján akarsz telefont venni, akkor semmilyen telefonod nem lesz soha.
Azt jó ha tudod, a fórumokon legtöbben a hibát írják le, az elégedett felhasználók a közelébe se mennek a fórumoknak.
Azt is tudnod kell, hogy több millió ilyen készülék kerül értékesítésre, itt a fórumon eddig kb 3 hibás készülékről hallottam, ez alapján általánosítani butaság!!
Én azért írtam le, hogy elégedett vagyok, hogy kicsit javítsak a helyzeten.
De ha be mennél alma topikba, vagy lg topikba, ott is rengeteg problémával fogsz találkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest