- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacika2013 #17563 üzenetére
Nekem is s7-em van és az enyém is nagyon rossz.
Mindenhol rossz. Elöl, hátul, oldalt, alul, felül mindenhol rossz, nagyon nagyon rossz..
Akkor is ha mindenki másé jó, nem is értem az itteni topiklakókat, az enyém akkor is rossz, még át is vertek vele, mert 200-nál is többe került, örülhetsz, hogy a tied csak 200 volt.
Sőt ahogy nézem megpukkant. Hol lehet jelentkezni sírni? -
Joe.36
addikt
válasz
Számomra meg tökéletes ez a telefon teljes mértékben az egyik legjobb telefon jelenleg szerintem a piacon.
(#17579) d3tox1c
5 hónap 0 karc, fólia nincs rajta, jó érzés az üveget tapizni
tok kell rá!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Lacika2013 #17559 üzenetére
Mert a telefon hibája, ha egy 3td party app nem megy megfelelően.
Amúgy nálam hibátlan.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Lacika2013 #17567 üzenetére
Érdekes hogy csak a te véleményed alapján FOS.Mert még igy senki nem irt róla. Az rendbe lenne hogy ez a véleményed,de irták a régebbi verziót.Igy van vegyél kinait.Állitom a fórum 98%-a elégedett-köztük én is.
-
jose999
senior tag
válasz
Értem én, de NEM Samsung, NEM S7 Edge hiba, hanem több típusú telefont érintő hiba, amit a Messenger frissítés hozott. A Messenger készítői rontottak valamit el. Ezért miért a telefont kell szidni? Akár milyen márka / fajta is?! Mondom... Tv<-->műsor.... Ezt nem értem...
-
jacis
nagyúr
válasz
Inkább meg sem kérdezem mit hírdethetsz az avatarodat látva
Részemről a téma zárva bocs mindenkinek az off és a primitív téma miatt. -
Burt1793
veterán
válasz
Töröld le a mostani messengert, rakd fel ezt, majd állítsd be a play-ben, hogy ez az app ne frissüljön. Én is használom, csetelek az ismerősökkel, azért ezzel, mert mindenki ezt használja a köreimben. A skype például nagyon gyors és keveset fogyaszt, de senki sem használja. Mérges is vagyok, 91 utáni verziók eléggé rosszul sikerültek, nagyon sok lett hirtelen a negatív értékelés a play-ben.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lacika2013 #17566 üzenetére
Hát a fb messengertől nem fog az biztos
Nem is égetném magam ilyen hisztivel mint... Na hagyjuk. -
jose999
senior tag
válasz
Mi köze a 200.000 Ft-os telefonnak a Messengerhez?! Hm? Miért a Samsungtól várod a javítást? Nem a telefonod rossz, hibás, hanem a Messenger app! Nekik írj! Nem is értem... Nekem milyen sz@r már a Samsung UHD Tv-m, állandóan sz@r műsor megy rajta! Rohadt Samsung!
le is cserélem egy régi csöves tv-re... Hmmm... Azok a műsorok, amik abban mentek!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
De egyáltalán melyik rom van fent? Hard reset után csak a messenger+ gyári alkalmazásokkal is csinálja?
Képernyőmód mibe van? -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Lacika2013 #17555 üzenetére
Ezt nem értem ha csak a Messenger a lényeg minek vesz valaki 200+ ezer Ft-os telefont?
-
spider80
őstag
válasz
Lacika2013 #17555 üzenetére
Azért ne a telefonra fogjuk már az elcseszett messenger verziót. Több féle telefonon rossz,nem csak s7-en. És kb az utolsó messenger frissités óta.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lacika2013 #17291 üzenetére
Gondolom nem hergelés céljából írtad ezt ide
-
leslien
nagyúr
válasz
,sokan szenvednek ilyen belassulasi problemaval.
még is mire gondolsz?
-
válasz
Sokan? Én csak most hallottam erről először. Jó, az tény, hogy kb 3 hete van meg a telefon, de ha sok tulajnak lenne ilyen problémája, akkor csak tele lenne vele a topik, nem?
-
tjokai
senior tag
válasz
Lacika2013 #17276 üzenetére
Pontosan ezért tértem át a Viberre. Alkalmanként a használhatatlan kategóriát karcolta....nem vagy egyedül, ne aggódj, bár ez sovány vígasz. H ez most a készülék hibája vagy a Messengeré, nem tudom.
Kezdem úgy érezni h ez a 7es sorozat valahogy nemigazán állt össze a Samunak egyik modell családban sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged