- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
-
.LnB
titán
Tegnap befejeztem a Black Mesa-t.
Manapság már elég ritkán játszom, de ez megfogott. Jól is szórakoztam. Iszonyat igényes felújítás. Tényleg le a kalappal a fejlesztők előtt. Egyedül az ugrálás volt kicsit idegesítő. De csak néha-néha.
Viszont nagyon durva, hogy nem csak a kinézetet modernizálták, hanem a játékmenetet is. És mindezt méltósággal tették. Én nem emlékeztem már az eredeti Half-Life-ra. De néztem videókat miután befejeztem a Black Mesa-t. És természetesen sokkal puritánabb volt az a gameplay, mint ami az emlékezetemben volt. -
wjbhbdux
veterán
a HL1 Blue Shift kiegészítő BM változata szépen készülget,
5. fejezet trailerBlack Mesa: HECU néven pedig egy alternatív Opposing Force szerű párhuzamosan zajló történet jön egy másik katonai osztag tagjaként, november 19-én early access. trailer
-
wjbhbdux
veterán
Magyar felirat is került bele
-
wjbhbdux
veterán
Kijött az ingyenes Definitive Edition update, grafikai tuning sok pályán, hogy kb. a Xen szintjére hozzák a régebbi részeket is. Jobb teljesítmény gyengébb PC-n és sok bugfix. [link]
-
Tolja vki a játékot? Elakadtam egy résznél, és órák óta nem találok megoldást.
Ebben a WT-ben 18:30-nál nekem nem nyílik ki a kis oldalsó ajtó, hanem a végén, amikor lemennek a dobozok, leesek a sugarakra és megmurdelek. Mit kellene tenni, hogy kinyíljon a kis ajtó?
-
Brenor
aktív tag
Most járok a xennél és ami már egyből nem tetszik és a pokolba kívánom azok a gagyi ugrálós részek. Az első részben is idegesítőek voltak ezek, és itt sem változott. Van mikor nyomom kétszer a szóközt és nem ugrál másodjára. Előbb volt egy rész ahol azok a lángszórós lények üldöztek és ott a végén volt egy nagy szakadék. Komolyan szerencsén múlik az, hogy áttudod e ugrani vagy sem. Csomoszór meghaltam nagy szerencsével aztán sikerült átugrani, de ugyanúgy ugrottam, mint a többi próbálkozásnál, tehát nem értem, hogy előzőleg, hogy ugrottam rosszabbul.
Az ilyen fps játékoknál nem kéne erőltetni az ugrálos részeket, mert elrontják a játékélményt. Ha szeretnék sokat ugrálni arra ott van mondjuk az uncharted, de eddig az összes half lifeba idegörlőek voltak az ugrálos részek és a black mesa se kívétel. -
Brenor
aktív tag
Az pontosan mit jelent, hogy még csak early accesben van a játék? Miken fognak még változtatni?
-
TSL16b
csendes tag
Magyarítás a teljes játékhoz: [link]
-
-
batman91
őstag
Na emberek, most már hivatalosan is kint van a játék. Innentől kezdve csak a finomhangolások fognak menni. Ezt is megéltük.
-
Puma K
nagyúr
May News Update
máj. 2., 5:28 - [BMS] Adam-Bomb"Apologies for the silence over the last few months. We have been really diving into our work. Every once in a while we poke our heads up to see how far we have come, and how close we are to finishing this massive undertaking."
https://steamcommunity.com/games/362890/announcements/detail/1621769923071245761
-
wjbhbdux
veterán
-
mikrosuttii
aktív tag
-
The Feri
csendes tag
Üdv! kellene 1 kis segítség. leszedtem a black mesat mert elméletileg önállóan működik(http://www.moddb.com/mods/black-mesa/downloads/black-mesa-torrent) és feltelepítettem, leszedte magának a Source SDK Base 2007-et de nem indul és a black mesanak sincs exe fájlja. mit csináljak?
Megpróbáltam újratelepíteni, most ilyen hibával kidob:és még a stembe se rakta be. megváltoztattam a telepítés helyét, lehet hogy ez a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged